Şimdi Ara

Mouse önerisi.. EDİT.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iki mouse arasında kaldım.

ikinci Razer DeathAdder 2013 mü ?

Sıfır Sensei Raw Frost blue mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 16 Mayıs 2016; 21:30:48 >

• 130 Liraya Sensei Raw alabilirsin.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116745440&p=1&anchorToGo=116745440#116745440
    Trust GXT166
    Önerebilirim. G402 ile G600 karışımı. Kalite ve rahatlık olarak inanılmaz iyi, ama kendimi 18 butonu sayesinde makro kullanmaktan alikoyamadigim için yeni mouse aldim. İlgilenirseniz fiyatta indirime gidebiliriz veya skin karşılığı ufak bir overpay karşılığı takas edebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogangs

130 Liraya Sensei Raw alabilirsin.

Teşekkür ederim , frost blue'si çok hoşmuş. Baska tavsiye gelmezse alıyorum bunu
  • rival 100 incecik
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

rival 100 incecik

tesekkürler
  • Steelseries Rival var Türkiye garantili ve ffaturalı kutulu yanında steelseries pad hediye 130 lira

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Klavye Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Mouse önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kinzu v3 , rival 100 , sensei raw. Seç beğen al hocam,hiçbiri yarı yolda bırakmaz
  • Rival 300 fade editon mevcut.Garantisi devam ediyor 2 kere kullandım sıfırdan farksız kutusnda duruyor.150tlye bırakıyorum düşünürseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Kinzu v3 , rival 100 , sensei raw. Seç beğen al hocam,hiçbiri yarı yolda bırakmaz

Rival degil de kinzu da güzelmiş. Fakat Sensei raw alacağım gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kinzuyu denemiştim küçük bi mouse.
  • Peki arkadaslar sensei raw boyutu nasıl ? elim küçük olmasına rağmen büyük mouse severim cünkü ben.
  • Sensei raw kullandığım en iyi fareydi. Boyutu gayet ideal hocam büyük ele de uyum sağlıyor küçük elede. Şuan zowie ec2-a kullanıyorum arada sensei'yi aramıyo değilim. Ayarları bile aklımda 450 dpi 500hz in-game sens: 2 :)

• sensei raw glossy kullanıyorum hocam hiçbir şikayetim yok saçma sapan bloody v.b mauselerden iyidir . fiyatıda çok uçuk değil 1 yıl oldu kullanalı hafif terletme yapıyor oda 3 4 saatte
  • Bu oyunda mouse'un pek faktörü yok bilekte bitiyor iş. İllaki vardır ama kulaklık kadar önemli olduğunu düşünmediğim için yıllardır A4 Tech 2x click mouse ile oynuyorum. full hd, 800dpi 4.0sens oynuyorum rütbe global..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Bu oyunda mouse'un pek faktörü yok bilekte bitiyor iş. İllaki vardır ama kulaklık kadar önemli olduğunu düşünmediğim için yıllardır A4 Tech 2x click mouse ile oynuyorum. full hd, 800dpi 4.0sens oynuyorum rütbe global..

Biliyorum hocam fakat PC de 5 saat oturuyorsam 3 saatini oyunda geçirdigim için güzel bir mouse almak istiyorum,yani mouse alınca oynayısımda bir degişiklik olmayacagını biiliyorum
  • hellfire777 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler haftaya alıyorum
  • Merhabalar.

ikinci el Razer DeathAdder 2013 mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 16 Mayıs 2016; 23:52:59 >
  • Hiçbir mouse arasında aşırı kalite farkı yok. Eline uygun olanı seçmen lazım, videolarını falan izle tutuş şeklini gösteriyorlardır. Şahsen ikinci el olarak en son alacağım şey mouse olur Acelesi yok diyosan Amazondan ucuza DA Chroma alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Merhabalar.

ikinci el Razer DeathAdder 2013 mü ?

Hocam amazonda razer ürünlerinde büyük indirimler var. Biri 33 dolar , deathadder ise 50 dolar. Çok iyi fırsat bence. Bende 1 ay önce kadar mouse aldım keşke böyle bir fırsat olsaydı. Deathadder'ı alabilirsiniz bence. Sonuçta burada sensei raw alacaksanız 140 TL civarı,15-20 TL farkla Razer alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.