Şimdi Ara

Mouse Önerisi (bütçe 100 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

100 TL'ye kadar mouse arıyorum. Kullanacağım yer autocad gibi 3D çizim programı. Günde 8-10 saat kullanacağımdan rahat bir mouse olmalı.

Forum araştırmamda

Cyber Snipa Stinger 3200 mouse istediklerimi karşılar gibi duruyor. Ama bu markayı bilmiyorum. Ayrıca bu siteden başka yerde denk gelmediğimden site güvenli mi onu da bilmiyorum.

Evde kullandığım Logitech Vx Revolution mouse var ama çok sık orta butonu kullandığımdan 2 ay içinde orta buton bozuldu. Ondan önce microsoft standart mouse kullanıyordum. 2 yıl kullandım, orta buton arıza yapmadı. Ama elde ağrı yapıyordu o.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugodes -- 21 Temmuz 2011; 10:20:27 >

• autocad çiler genelde logitech kullanıyorlar fakat grafiker arkadaşların yorum yapması daha uygun olur diye tavsiyede bulunmak istemiyorum. çünkü oyun benim ilgi alanım genelde.
  • Mrb eger kablolu isterseniz kesinlikle logitech m500 alinacak bir mouse rahat ve kullanisli bir urun..

Kablosuzda da logitech m705 mouse kesinlikle tercih edebilirsiniz..

Bu ik urunde hem memnun kalirsiniz hemde sorun cikarmayacak urunlerdir.. Tavsiye ederim arkadaslar..
  • Logitech Anywhere Mx kullanıyor kuzenim.Ben de kullandım.Çok memnun kaldım.Vatanbilgisayarda 91 TL.Bimeks'te 76 TL.
    Fare mousepad olmadan her yerde rahatça çalışıyor.Bakmanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 22 Temmuz 2011; 18:17:57 >
  • yarın alıcam.. m705 mi alayım yoksa anywhere MX mi ? kararsız kaldım..
  • Anywhere mx te fare topunu sağa ve sola kaydırdığınızda da orta tuş vazifesi görüyor.(ayarı siz yapıyorsunuz.)Orta tuş farenin kaydırma hızlarını etkileyen iki mod arasında geçiş yapıyor.
    Benim kullanımım şu şekilde;
    Farenin topunu sağa kaydırdığımda çift tıklama görevi görüyor,sola kaydırdığımda ise orta tuş görevi görüyor(Fare tekerleğinin üzerine basıldığındaki gibi sağa ve sola kaydırma birer tuş görevinde.Tekerleğin üstüne tıklamak sadece modlar arası geçiş yapıyor,orta tuş olarak kullanılmıyor.).
    Umarım tam olarak anlatabilmişimdir.Fare topunu sağa sola kaydırarak tıklatmak uzun süreli kullanımda daha kolay geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

yarın alıcam.. m705 mi alayım yoksa anywhere MX mi ? kararsız kaldım..

sen sen ol m705 in ergonomisine ve pil ömrüne aldanıpta alayım deme bneim gibi pişman olursun. 1 aydır hizlial.com a ürünü iade etmeye uğraşıyorum. bu modelin fabrika çıkışlı üretim hatası var çok fazla yüzey seçiyor ve lazeri stabil değil takılarak çalışıyor. umarım öyle bir hata yapmamışsındır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.