Şimdi Ara

Mouse + Mousepad + Gamepad Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fps oyunlari oynarim genelde.battlefield 3 cod gibi oyunlar oynicam genelde ama yaris ve spor oyunlari icin gamepad de alicam bu ucune max 250 liralik butce ayirdim tavsiyeleriniz neler? eger kaliteli oyun oynamak istiyorsan 250yi gecicen kardes diyorsaniz da yazin yine de tavsiyelerinizi 300e cikarabilirim belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokorec4545 -- 12 Mart 2012; 22:49:03 >

Mouse: Razer DeathAdder v2 (yaklaşık 150-160 TL)
    MousePad: Razer Goliathus Medium Boy (yaklaşık 60 TL)
    Gamepad: Xbox360 Controller (yaklaşık 100-110 TL )

300 civarına çıkıyor ama uzun yıllar mutlu mesut kullanırsın.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Tesekkurler baska onerileri de bekliyorum
  • dostum medium pad almanı tavsiye etmiyorum eğer masanda alan problemi yaşamıyorsan. ben daha önce öyle bir hata yapmıştım çünkü. kolunun bir kısmı masaya yapışıyor ve bu da hareket kabiliyetini olumsuz yönde etkiliyor. padi büyük alınca kolun padin üstünde kalıyor ve yapışmıyor. biraz kirleniyor kolun padde kalan kısmı ama düzenli temizlersen sorun olmaz. deathadder'ı ben de öneriyorum. goliathus speed ile son derece uyumlular. ayrıca steelseries qck serisine de bakabilirsiniz zira qck de goliathus gibi kumaş ve kaliteli bir paddir. fakat razer'ın mouse bungeesinden alabiliyorsanız listenize eklemenizi tavsiye ederim. gamepad konusunda bir öneride bulunamayacağım alanımın dışında bir konu.

Eğer yerin varsa Qck+ Fnatic de öneririm, ama diğer pad'lere göre bulunması biraz daha zor.

• Arkadaşlar ne gerek var mousepadine koy masaya oyna falan diyor mousepad gereksiz birşey mi gerçekten ?

Orijinalden alıntı: uavin

Arkadaşlar ne gerek var mousepadine koy masaya oyna falan diyor mousepad gereksiz birşey mi gerçekten ?

Bu normal bir davranıştır aslında. İnsanlar tecrübe edinmeyle çok rahat fikir değiştiren canlılardır. Mesela durmadan masa yüzeyinde mouse kullanırsın, senin için en iyisi odur. Sonra ucuz bir mousepad alırsın, daha iyi gelir, "ucuz mousepad yeterlidir" dersin. Sonra bir şekilde pahalı ve kaliteli bir mousepad alırsın, "oyun oynamak için kaliteli bir mousepad şart" demeye başlarsın. Aradaki farkı tecrübe etmek lazım. Arkadaşın daha bu tecrübeyi edinmemiş belli ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE TAVSİYESİ
    9 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Mouse Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uavin

Arkadaşlar ne gerek var mousepadine koy masaya oyna falan diyor mousepad gereksiz birşey mi gerçekten ?

Anlamayan öyle der tabiki.Esek hosaftan ne anlar

1-Mouse pad:gigabyte ghost öneririm tam fiyat performans ürünüdür.35 TL kdv dahil
    2-Mouse:ROCCAT Kone Max Customization Laser Gaming Mouse.152 TL
    3:Gamepad :Xbox 360 wireless for windows+haricen de receiver alman lazım:130 lira filan ya da kablolu alırsın daha ucuza gelir.
  • _____________________________

• ekleme yapayım mousepad hakkında:http://www.sanalmarketim.com/urun/92a01d6da0b995ad90bb0a731c16f8d9/SANALMARKETIM-Pro-Gaming-MousePad-
    kullananlar baya memnum ben kullanmadım ama bunu belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

ekleme yapayım mousepad hakkında:http://www.sanalmarketim.com/urun/92a01d6da0b995ad90bb0a731c16f8d9/SANALMARKETIM-Pro-Gaming-MousePad-
    kullananlar baya memnum ben kullanmadım ama bunu belirteyim.

Bu mousepad zaten steelseries qck
    Baskisi degisik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mert -- 15 Mart 2012; 9:42:36 >

• mouse zowie ec2 beyaz
    mouse pad sk gaming large
    game pad xbox360 controller 300 ü geçmez 250 300 arası tutar

gamepad: paraya acıma bence gamepad'de xbox360

mouse pad: Razer veya Roccat XL ürünlerini tavsiye ederim.Mouse pad FPS oyunlarda çok önemli rol oynar

Orijinalden alıntı: musAKka

Bütçeye göre:

ustad bide sunlarin yanina klavye tavsiyesi atsaydin fistik gibi olurdu

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bütçeye göre:

ustad bide sunlarin yanina klavye tavsiyesi atsaydin fistik gibi olurdu

Eğer oyuncuysan, klavyeye para harcarım diyorsan Razer Blackwidow öneririm ama tek başına yaklaşık 300 TL gibi bir fiyatı var.

O kadar para veremem dersen; Razer Lycosa ya da daha da ucuza Logitech G105 önerebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.