Şimdi Ara

Mouse Kola Döküldü Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün mouseme kola döküldü tıklama problemi yok fakat sağa sola hareket etmiyor 2. el olarak aldım vatandan alınmış faturasını bulamıyorum şuanda bi önerisi olan varmı acilen yardım talep ediyorum teşekkürler

• ghetto01 G kullanıcısına yanıt
    Şu aşamada zaten garantisi bir işe yaramaz. Servis hemen sıkıntının kullanıcı kaynaklı olduğunu anlayacaktır (bir ihtimal içini açmazlarsa yenisini verebilirler). Becerebilirseniz içini açın ve güzelce temizleyin. Bu iş için özel spreyler olsada en kötü ihtimal kolonyada işinizi görecektir. Mouseların vidaları genelde ayakların altında oluyor. Ayakları dikkatlice söküp (hafifce kenarından kaldırıp bir bakın vida yuvası yoksa boşuna kaldırmayın) vidaları sökün.
  • Mouse çalışırken dokulduyse malesef çoktan ölmüştür o mouse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içini açtım baktım pirince yatırdım suyunu çekti felan şuan açık haldeyken çalışıyor fakat sağ tuş kapağında çok az problem var işleme girmesi için sert bastırmam gerekiyor onu halledebilirsem tamamdır böyle bir sorun yaşayan olursa bilgilenmiş olsun ^^
  • ghetto01 G kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yine mümkün mertebe temizliğini yap, kola şekerli olduğu için yapışkanlık gösterip tuşların düzgün basmasına engel olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.