Şimdi Ara

mouse hareketlendi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 gündür mouseum kendi kendine genellikle yukarı doğru yazı yazarken sola doğru kendiliğinden hareket ediyor (a4 tech whell mouse) acaba bozuldumu yoksa viral enfeksiyonmu kaptı çözemedim (spam taradım sorun yok)

• Mouse bozuk.. Ben de olmuştu, başka bir mouse takıp dene göreceksin...
  • aratsak cevabını bulucaz en azından ben kendi adıma 30 defa yazmışımdır cevabını.
    denetim masası/fare/işaretçi seçenekleri/işaretçi hassasiyetini arttır kutusundaki işareti kaldır.
    hareketin sebebi sp2+a4tech mouse.
  • al yeni daha güzel bir mouse kurtul sorunlardan...
  • Sorun bence sadece sp2 değil, mouse uçmuş...
  • Bir rot-balans'a götür.

Şaka bir yerde Pad'den kaynaklanıyor. Mouse'un altıdaki pad'i değiştir. Bendeki mouse'tada aynı sorun vardı. Mouse'u bir türlü tutamiyordum sürekli hareket ediyordu. Mouse'un altına koyu renkli bişe koy
  • Csniper' ın dediği olmazsa A4 Tech' den kaynaklanıyordur. Benim optik A4 Tech de aynı şeyi yapmaya başlayınca yeniledim. Şimdi bir sıkıntı yok. Fazla dayanmıyor, bir süre sonra kafayı sıyırıyor A4.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse yavaşladı !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer mouse un yanında cep telefonu falan varsa sapıtabilir.
  • hoparlörden hoparlör kardeşim
  • bendede mıcrosoft un wıreless optıcal mouse var ama benımde ısaretcım sureklı tıtrıyo bende ıyıdır dıye almıstım acaba bespara etmezmı yoksa ben denı ayar problemı var bılmıyorum ama kendı bılgıler olcusunde de denemedıgım sey kalmadı...
  • yakında hoparlör varsa uzaklaştır arkadaşım
  • ya aynı sorun bendede var benim mause ta ekranın soluna doğru alıp başını gidiyo boş bırakınca çözüm bulamadım
  • Hoparlör bazen etkileyebiliyo.Ama service pack2 yüklüyse ondan da olabilir.
  • mause pet kullanma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.