Şimdi Ara

Klavye,Fare ve mousepad önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı cumalar, kısa bir süre içerisinde başlıkta bulunan üç ekipmanı almak istiyorum. Biraz araştırdım razer deathadder croma , razer goliathus large speed edition ve razer kraken 7.1 kroma nın üstlerinde duruyorum. Genellikle cs go ve lol oynuyorum bunlar dışında da ufak tefek oyunlar oynarım. Gameekstra üzerinden almayı düşünüyorum fiyat performans olarak nasıllardır ? Daha ucuza aynı kaliteyi hissedebileceğim ürünler varsa nelerdir merak ediyorum. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_105703243/tm.htm
  • Zaten asus rog laptop kullanıyorum tasarımları bana çok sade geliyor o yüzden gladius düşünmüyorum ama aynı zamanda içinden çıkan yedek skatez ve switch lerde ayrı bir güzel. Adekstore da 250 tl yaklaşık diğer sitelere göre daha ucuz sıkıntı olur mu oradan aldığımız ürünlerde

• Bu hafta nasip olursa deathadder chrome siparişi geçeceğim. Mousepad olarak qck+ large alacağım. Kulaklık konusunda kararsızım kraken 7.1 chroma o fiyata değer mi yoksa daha ucuza aynı performansı verebilecek bir ürün alabilir miyim ? Birde belki klavyede alabilirim klavye olarakta ozone strike pro düşünüyorum.

• HyperX Cloud 2 nasıldır ? Kraken Chroma 7.1 ile arasında baya fark var ikisi arasında tercih yapmak gerekirse hangisinin tercih edilmesi gerekir ?
  • Razer ürünlerinden uzak dur, yüksek fiyat ve düşük performans, tamamen görsellik ve reklam ürünleri.Razerdan satın alabileceğin tek ürün deathadder mouse olabilir.Kulaklık olarak amazondan siberia v2 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizard Bard

Razer ürünlerinden uzak dur, yüksek fiyat ve düşük performans, tamamen görsellik ve reklam ürünleri.Razerdan satın alabileceğin tek ürün deathadder mouse olabilir.Kulaklık olarak amazondan siberia v2 öneririm.

Bir sürü siberia mevcut acaba link atmanız mümkün mü ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usb girişli olanlar ses kartlı, bilgisayarına ses kartı almadıysan ses kartlı modellerden almanı öneririm.Yani Frost Blue almalısın, amazon tarafından satılıyor.

http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Headset-Built-In/dp/B008LT5MFA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.