Şimdi Ara

mouse gecikme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen ay logitech wawe pro aldım ilk başlarda bana çok performanslıgelmişti hata bazı konularda bu ürünü tavsiye etim o konuları okuyanlar bilir

sorun
    bu aralar küçük gecikmekler hisetim(donmuor ) benim eski 15 liralık optik a4tech kablolu mausemi çıkardım amacım aralarındaki farka bakmaktı

inanamazsınızki 15 liraya aldığım optik a4 tech mausemde bir gıdım gecikme yok çok hızlı olduğunu görünce işte ozamn sinirler hopladı
    o gecikmeler a4tech mause testimden sonra daha fazla gözüme batmaya başladı

bütün herşeyi denedim ama o gecikmeleri engelleyemedim sanırım kablosuz olduğundan bu sorunlar oluştu o kdar araştırmıştım 2.4 ghz alıcısı olduğundan kablolu fareyle aynı performansın verileceği sölenmişti
    ordaki görevlilerde aynı bilgiyi vermişti ama öle deil napıcam bilmiyorum
    kulananlar ve kulanmayan arkadaşlar bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen söleyin

eğer olmaz kablolu lazım derseniz iade edebilirmiyim alalı 20 gün oldu fiş torbaları herşeyi içinde kulanıldığı belli bile olmuor

not:
    fareler

mx1100 kablosuz
    a4tech optik kablolu fare

• ekleyim 1 ay sonra yeni bir pc topladım onu alıcam ve daha çok youn oynıycam napıyım iademi yoksa yöntemi varmı
  • uppp......
  • ürünün cd sini pc ye kurduysanız belki o programda mouse tepki süresi ayarı olabilir onu yanlışlıkla değiştirmiş olmayasınız

mouse gecikme sorunu bunun gibi
  • bende bu set ile x7 seti arasında kaldım oyunlarda sorun çıkaracaksa x7 alayım ben
  • pointer alecterion die bir seçenek high olarak seçiliydi none die değiştirdim sorun baya bir düzeldi aslında ama yinede geçmiş deil ama baya fark
    800-1000 dpi da sorun yok ama artırinca küçük gecikmeler oluyor şimdi bir fps oyunu yükleyip iki fareyide test edicem sonuçları yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

pointer alecterion die bir seçenek high olarak seçiliydi none die değiştirdim sorun baya bir düzeldi aslında ama yinede geçmiş deil ama baya fark
    800-1000 dpi da sorun yok ama artırinca küçük gecikmeler oluyor şimdi bir fps oyunu yükleyip iki fareyide test edicem sonuçları yazarım

dpi tarama çözünürlüğüdür yani artırırsan mouse imleci hızlanır daha az harekette daha uzun mesafe oynar mouse imleci onla alakası yok pek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE ŞARJ EDEMEME SORUNU...
    17 yıl önce açıldı
    Klavye sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İLK OLARAK SET POİNT PROGRAMINI BAYA KURCALADIMSONRA
    beyler yaptığım oyun testi tam istediğm gibi çıktı
    masaüstünde gecikme yapıyomuş gibi gözüken mx1100 üm oyunda hayli üstün bir performans sergiledi a4tech ise oyun testimde berbat bir performans sergiledi
    ve ağır testlerim sonucu a4 tech mausem arızalandı :D
    MX1100 SAPA SAĞLAM

EVET SONUÇ

MASAÜSTÜNDEN GECİKME YAPIYOR GİBİ GÖZÜKSEDE OYUNDA TAMTERSİ
    A4 TECH MAUSE MASAÜSTÜNDE GECİKME YAPMASADA OYUNDA BERBAT

NOT :A4 TECH 15 LİRALIK 1600 DPİ BİR MASUE

SONUÇ TAVSİYE EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozican0148 -- 21 Kasım 2010; 17:52:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.