normal beyaz çarşaf üzerinde kullanıyordum mouseu bu gün elimden kayıp düştü şimdi o zeminde kullandığımda ağır hareket ediyor az elimle yukarı kaldırırsam düzgün çalışıyor siyah zeminde sorunsuz çalışıyor çözümü varmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: azeotrop
normal beyaz çarşaf üzerinde kullanıyordum mouseu bu gün elimden kayıp düştü şimdi o zeminde kullandığımda ağır hareket ediyor az elimle yukarı kaldırırsam düzgün çalışıyor siyah zeminde sorunsuz çalışıyor çözümü varmı acaba
lensi oynaış olabilir siyah zeminde sorun yoksa siyah bi pad alıp öyle kullanabilirsin
HORT:
Aynısı benim başıma da gelince açtım içini ve ekli resimde ok ile işaretlediğim LED'in yerinden çıkmış olduğunu gördüm ve yerine taktım. Taktıktan sonra dur şunun çıkık halinin bir resmini çekip yükleyeyim de aleme yardımım dokunsun dedim ama sökmek ne mümkün. Geri zekalı Çinliler zaten yerine tam oturtmadıkları için en ufak yere düşmede yerinden çıkmış zaten. Bir kez yerine tam oturtulursa bir daha çıkması mümkün değil.
Attığınız yerden alıp kullanmaya başlayabilirsiniz eğer hala duruyorsa.
SHARKHUNTERS
kullanıcısına yanıt
çok sağolun hocam googledan gelenlerede yardımı dokunur
Allah razı olsun. Çok işimi gördü. Ne zamandır mouse'ın ayarlarını deniyordum meğerse sebep o değilmiş.