Şimdi Ara

Mouse devre dışı kalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi mouse sadece oyun oynarken devre dışı kalıyor ve usb çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor ama sürekli oluyor bu sorun. Belki lazım olur ama age of empire 3 oynarken bu sorun olmuyor, ama cs 1.6 oynarken çok sık yapıyor. Ek bilgi olarak pcyi 6 ay sonra tekrar kurduktan sonra oldu bu sorun ilk gün pcyi salona kurmuştum herhangi bir sıkıntı yoktu ama odama kurduktan sonra olmaya başladı,prizle alakalı bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.Eve yeni taşındık 6 ay önce bu evde kurulu değildi pc. yani tesisatla alakalı olabilirmi bilmiyorum ama neden sadece mouse olsun :S orda takılıyorum. Sıcaklık ve pc özellikleri aşşağıda;

CPU:37 derece
    EKRAN KARTI:40 derece (oyuna girince baktm 50 55i geçmiyor)

CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz

Anakart Adı:Gigabyte GA-945GCM-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Görüntü Bağdaştırıcısı AMD Radeon HD 5800 Series (1 GB)

DIMM1: Corsair Value Select VS2GB667D2 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

Corsair VS550 KASA (GÜÇ KAYNAĞI 550V)

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

• Bu arada dahili bileşenler bölümüne açtım çünkü sıkıntı onlarda diye düşünüyorum her ne kadar mouse devre dışı olsada.
  • Mouse kablosunda temassızlık olabilir başka mouse dene diyecemde her zaman olmamsı ilginç
  • berkke kullanıcısına yanıt
    mouse yeni zaten onda hiç sıkıntı yok. 6 ay önce pcyi kaldırdım kaldırmadan önce böyle bir şey yoktu şimdi kurduktan sonra oldu.
  • format herderde deva format atmayı dene başka usb portuna bağla sonra pm atabilirsin elimden geldiğince yardım olurum
  • azrailkere kullanıcısına yanıt
    bi ara optik sürücüyü sinirlenip kırmıştım format atamıyorum şuan o yüzden başka bir önerin varmı başka port demişsin oyun oynarken sürekli gittiği için bende hep farklı portlara takıyodum oda denendi yani (: Teşekkür ederim
  • usb den format atabilirsin forumda bunla ilgili istemediğin kadar makale var bir format usb si hazırla sonra temiz bir format çek
    sorun %90 çözülecektir çünkü trojan filan bulaşmıs olabilir pc ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • azrailkere kullanıcısına yanıt
    hmm öyle yapayım o zaman teşekkür ederim inş düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.