Şimdi Ara

Mouse delay problemi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i5 3.40 ghz işlemcim, 8 gb ramim ve 2 GB GTX 560'im var. eski külüstür bilgisayarımda daha iyi performans alırken, bu yeni pcye geçtiğimde fps min 60a sabit ve mouse'umda gecikme olduğunu farkettim.
    Mouse razer deathadder ve driver yüklü. Her yolu denedim, ancak düzeltemiyorum. Problemin, oyunun ekran kartımı tanıyamadığı olduğunu düşünüyorum. Entegre anakarttaki ekran kartını kullanıyor olabilir. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

• Fps nin 60 a sabit olması vsync ile ilgilidir. Tam tersine mouse ile fps arasında 0 gecikme olmasını sağlar. Grafik ayarlarından vsync kapat. Dikey yenileme ve ya dikey eşitleme de yazıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 22 Mayıs 2013; 16:54:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

Fps nin 60 a sabit olması vsync ile ilgilidir. Tam tersine mouse ile fps arasında 0 gecikme olmasını sağlar. Grafik ayarlarından vsync kapat. Dikey yenileme ve ya dikey eşitleme de yazıyor olabilir.
    Hocam ilk iş onu kapattım. olmuyor. aim alamıyorum hani bunu nasıl açıklayabilirim bilmiyorum sanki alkollü oynuyormuşum hissi veriyor

İnternette araştırdım ve bu problem herhalde yaygın değil çünkü hangi yolu denediysem düzelmedi.
  • mouse fix tarzı bir problem olabilir. Counter strike sağ tıklayıp özellikler > hedef kısmının sonuna bir boşluk bırakarak -noforcemaccel -noforcemparms yaz birde öyle dene bakalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LebEns53 -- 25 Mayıs 2013; 5:11:43 >
  • Bir kaç gün evde değilim gittiğimde ilk iş onu deneyeceğim. Bu konuyla ilgili en ufak bir fikir bile yürütememin sebebi cod4, farcry3, bioshock, bf3 ve bunlar gibi tonla fps oyunlarından çok güzel performans almama rağmen sadece csde bu problemi yaşamam. Oyunun eski olması sebebiyle çözebileceğim bir problem olmaması beni düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Bir kaç gün evde değilim gittiğimde ilk iş onu deneyeceğim. Bu konuyla ilgili en ufak bir fikir bile yürütememin sebebi cod4, farcry3, bioshock, bf3 ve bunlar gibi tonla fps oyunlarından çok güzel performans almama rağmen sadece csde bu problemi yaşamam. Oyunun eski olması sebebiyle çözebileceğim bir problem olmaması beni düşündürüyor.

Aynı sıkıntı bendede vardı eğer dediğin sıkıntıysa, mouseyi çevirdikten 1 saniye sonra dönüyor gibi bir his oluyordu sanki ama dediğim gibi eğer aynısı oluyorsa %99 mousefixten kaynaklanan bir sıkıntıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LebEns53

quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Bir kaç gün evde değilim gittiğimde ilk iş onu deneyeceğim. Bu konuyla ilgili en ufak bir fikir bile yürütememin sebebi cod4, farcry3, bioshock, bf3 ve bunlar gibi tonla fps oyunlarından çok güzel performans almama rağmen sadece csde bu problemi yaşamam. Oyunun eski olması sebebiyle çözebileceğim bir problem olmaması beni düşündürüyor.

Aynı sıkıntı bendede vardı eğer dediğin sıkıntıysa, mouseyi çevirdikten 1 saniye sonra dönüyor gibi bir his oluyordu sanki ama dediğim gibi eğer aynısı oluyorsa %99 mousefixten kaynaklanan bir sıkıntıdır
    Yani şunu şöyle açıklayabilirim. Hani mouseta sanki bir ivme var gibi. Aksiyon içinde özellikle, istediğim yere hedef alamıyorum istediğimden daha çok ya da daha az kayıyor mouse hani eskiden olsa pc kötü olduğu için kasıyor diyeceğim. Umarım mousefixtir, yarın dener denemez size dönüp sonucu bildireceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse tutukluk sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir şey değişmedi hocam.
  • mouse HZ ayarıyla ilgilide olabilir onunla oyna biraz driver yükleyip
  • quote:

Orijinalden alıntı: LebEns53

mouse HZ ayarıyla ilgilide olabilir onunla oyna biraz driver yükleyip
    Yok hocam olmuyor denedim hepsini. Pes ettim artık sağlık olsun. Çok teşekkür ederim ilgin için
  • mouse da makro programı varsa oyuna girerken kapatıp deneyin
  • Hayır hiç bir program kullanmıyorum makro ile ilgili.
  • aynı problem bende de vardı, kinzu pro2 ile aim alamıyodum, herşeyi denedim en sonunda program ekle/kaldırdan mouse'un driver'ını kaldırdım, netleşiverdi aim birden. fakat şimdi de sens 1 dışında oynayamıyorum, hızlı geliyo bana :)
  • mouse marka model?
  • Razer Deathadder mouse ancak umudumu kaybettim, oynamıyorum hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.