Şimdi Ara

Mouse Da sorun var yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güçen gün A4 TECH X7-G800MU klavye aldım Klavyein hızını arttırdığımda Mouse donmüyor tabi bu Counter strike için geçerli diğer oyunları deniyemek dim ekrna kartım yok çünkü :D mouse olarak bende 9 TL lik A-4 tech farelerden var bilirsiniz işte siyah ve TEK tık özelliği olanlar :D . Şimdi yeni bir Mouse almak istiyorum diyat aralığı 9-60 TL arası bir fiyata en iyi mouseyi tavsiyelerinizi bekliyorum KLAVYEME uygun olucak A4 TECH X7-G800MU Lütfen yorumlarınzı yazınız :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade035 -- 6 Ocak 2010; 19:32:06 >

• http://www.sanalmarketim.com/urun/4558ec3d193ba0b6cab8bae1aa07d2d8/MICROSOFT-Intelli-Mouse-Explorer-3.0-B75-00115

belki biraz siniri assa da yorumlar eminim tatmin edecektir seni.Herhalde alip da pisman olmayacagin bir mouse.Olmadi A4 Tech'n modellerine bakabilirsin.

http://www.sanalmarketim.com/urun/1f9055d53e606f432d839103ff79cc2f/A4-TECH-XL-740K-OSCAR-LASER-GAMING-MOUSE-YILAN-DESENLI

misal...

• Cevabın için teşekkür ederim Çok yardımın dokundu bende şu an 2 fare arasında kaldım birisi

A4 TECH XL-740K OSCAR LASER GAMING MOUSE-YILAN DESENLİ Birisi de

A4 TECH XL-755K 3600dpi OSCAR LASER MOUSE-SİYAH

Hangisini tavsie edersin _?
  • valla acikcasi 2sini de kullanmadigim icin kesin bir sey soyleyemem benim sahsi gorusum biraz daha sinirlari zorlayip ms 3.0 almandir.Ama eger ki onu dusunmuyorsan ben forumlarda XL-755K 3600dpi OSCAR LASER MOUSE-SİYAH hakkindaki yorumlarin daha tatmin edici oldugunu gordum
  • bence de ms 3.0 almaya çalış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.