Bildirim
Mouse bug acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bak benim taktiğimi uygula kesin çözümüdür.büyük çoğunluk sundiresde tamir yaparken oldu.yine sundirese git tamir yap düzelicek. _____________________________ -
relog atmadan düzelmez 
_____________________________ -
relog
ne gzl pk yapıodum pre de yok allah kahretsinn!! _____________________________ -
Tamir Yerine tıkla boşuna relog atma
bi klasör ac klasör alt tab yap oyundayken mause ile sundirese tıklamıs ol tıkladıktan sora alt tab yap ondan sora tamir yerine bas düzelir biraz karısık oldu ama
bi internet sayfası aç sonra knighta geç normal kullandığımız okla oyna _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: okuspokus1
bi internet sayfası aç sonra knighta geç normal kullandığımız okla oyna
o ok kayboluo 1-2 dk sonra sundires tamir yerine girince düzelio_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: TechnoDeviL
quote:
Orjinalden alıntı: okuspokus1
bi internet sayfası aç sonra knighta geç normal kullandığımız okla oyna
o ok kayboluo 1-2 dk sonra sundires tamir yerine girince düzelio
o ok çıkınca sundries de rpr yaptır. rpr den sonra düzelir_____________________________ -
yaff mouse tıklamıo siz sundriese rpr yapın dionus :D _____________________________ -
alt tab yap normal mouse gelio 1-2 dk kalıo onla gir sundirese hay Allah'ım ya yarım sattir bunu anlatmaya çalısıoz _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: TechnoDeviL
alt tab yap normal mouse gelio 1-2 dk kalıo onla gir sundirese hay Allah'ım ya yarım sattir bunu anlatmaya çalısıoz
mouse war ztn sadece tıklamıooo alla allaaa_____________________________ -
yaw adam trade bug da kalmıs mouse nin ok çalışmıyo sizin dediginiz başka bişey sizin dediginizde mouse kaybolou ama adamın dediginde hiçbir şeye tıklanmıo onu çaresi relog kardeşim ne sundries ne rpr 
quote:
Orjinalden alıntı: BananaPancakes
yaw adam trade bug da kalmıs mouse nin ok çalışmıyo sizin dediginiz başka bişey sizin dediginizde mouse kaybolou ama adamın dediginde hiçbir şeye tıklanmıo onu çaresi relog kardeşim ne sundries ne rpr
dogru soyluyo
_____________________________ |ยŦยк| -
quote:
Orjinalden alıntı: EqArTiN
Bak benim taktiğimi uygula kesin çözümüdür.büyük çoğunluk sundiresde tamir yaparken oldu.yine sundirese git tamir yap düzelicek.
Ark haklı bende eskiden hep relog yapıyodum.
Sonradan öğrendim.Bunu uygula
Trade bug ise bilemem.Geçmiş olsun RELOG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x-rage0 -- 8 Haziran 2007; 16:09:47 >_____________________________ Nick:SHaDoWKiNeTiCPLaYeR
Lwl:10(heran artıyor)
Server:Pathos
Irk:Karus
Job:Rogue - Asassian NP: 100
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler