Şimdi Ara

Mount Blade Warband intro sonrası hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
11.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mount Blade Warband oyunu açtığımda intro gözüküyor sonra oyun açılmıyor sorun ne olabilir ?

• dostum benim eski pc vardı 256 mb ram 128 ekran kartı mount and blade yüklemiştim introdan sonra hata verip kapanıyodu şöyle düzelttim grafik ayarlarına geldim tam hatırlamıyorum ama çözünürlüğünümü düşürmüştüm dx imi düşürmüştüm napmıştım hatırlamıyorum sen bi grafik ayarlarıyla oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

dostum benim eski pc vardı 256 mb ram 128 ekran kartı mount and blade yüklemiştim introdan sonra hata verip kapanıyodu şöyle düzelttim grafik ayarlarına geldim tam hatırlamıyorum ama çözünürlüğünümü düşürmüştüm dx imi düşürmüştüm napmıştım hatırlamıyorum sen bi grafik ayarlarıyla oyna

steamda onar varmış öyle yaptım
  • onar nerde yazıyor ya ben bulamadım
  • Steamın ustunde yaziyor ingilizce
  • Arkadaşım bnada da yardım edermisin bendede aynı sorun ortaya çıktı ne yapmam gerekiyor bnm steam ım türkçe ztn sen söyle ben bulurum şimdiden saol
  • steam'dan yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUNT & BLADE: WARBAND İNCELEME
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neresinden anlat bna uzun uzun
  • Nerden yaptın onar nerde yazıyor?
  • Repair var biraz karıştır 1yıl geçti aradan
  • abi ben pek fazla anlamıyom pcden bnm winxp resimli nlatm koysan olurmu
  • evet arkadaşlar çözümü buldum.Ben ne yaparsam yapayım çözemedim sonra bilgisayarı kurcuklamaya başladım.En sonunda Bilgisayarımda m&b yüklü olmadığı halde bir m&b dosyası buldum.onu sildim sonra yeniden m&b yi yükledim.Crackledim ve oyunu şuan full oynuyorum.Galiba documents and settings deydi.C://Documentsandsettings.
    Arkadaşlar bir youtube kanalı ve facedede sayfası kurdum destek olursanız çok mutlu olurum.Sizin önerilerinizle sayfayı ve kanalı dahada güzelleştirebiliriz.Tanışıp skypetan konuşarak oyunlar oynayabiliriz.Youtube kanalı:http://www.youtube.com/user/gamebymine Facebook sayfası:https://www.facebook.com/gamebymineturkiye
  • kardeşim ben çözümünü buldum hata generical bilmem ne blmem neydi
    -Direct sdk yi indir kur
    -directx11 i kur
    -ekran kartını güncelle
    -nvdıa denetim masasından 3d ayarlarının yönetilmesinden mount blade warbandı seç entegre grafigi uygula girer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.