Şimdi Ara

Mount&Blade:Warband(At ve Kılıç) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
8
Favori
123.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports Duo
    Logitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

sadece 1.03 ü kursak yeterlimi yoksa sırayla kurmak mı lazım patchleri ?

direk 1.03 kursan sorun olmaz sanırım

Orijinalden alıntı: Patriot_942

Lan üzerinden oynayabilen var mı?

Uğraşılsa oynanabilir sanırım. Ama hamachi den bağlanınca Seri no hatası veriyor yine

quote:

Version 1.104 changes:

* Fixed multi-player server list not being populated in some cases.
    * Fixed game freezing on some systems when the monitor was set to a non-native resolution
    * Fixed some textures being showed as black on some systems.

Version 1.103 changes:

* Added option to set couched-lance control to manual/automatic
    * Fixed translation for Polish, Hungarian and Czech languages
    * Fixed bug that caused the player lose his fiefs when he switched to another kingdom.
    * Various other bug fixes.
  • Arkadaşlar oyun güzel de, ben şu moral olayını bi türlü anlayamadım galiba. Her şey iyi, yiyecek bol ve çeşit çeşit, paralar zamanında ödeniyor ama ne yazıkki benim askerlerin morali hiç ortalamanın üstüne çıkmıyor. Devamlı savaşıyorum. Moral ekranında tek eksi yazan grup büyüklüğü diyor. Anlamadım bunu ben, grup küçük olsada orası eksi, büyük olsa da! Zaten orası çok götürüyo bazen -75 falan oluyo deli oluyorum, lütfen bilen biri varsa tavsiye bekliyorum..Ha bide tüm birlik Svedya Krallığından. Yani ben Svedya kralına bağlıyım onların düşmanlarıyla savaşıyorum..

Orijinalden alıntı: punisher57

abi oyunu multi oynayabilmek için nerden indirmek lazım? link yazabilir misiniz zahmet olmazsa?

30 TL verip rahatça oynaman lazım.

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Az önce yeni bir patch daha geldi.
    1.103 ve 1.104 ile birlikte gelen düzeltmeler şunlar

quote:

Version 1.104 changes:

* Fixed multi-player server list not being populated in some cases.
    * Fixed game freezing on some systems when the monitor was set to a non-native resolution
    * Fixed some textures being showed as black on some systems.

Version 1.103 changes:

* Added option to set couched-lance control to manual/automatic
    * Fixed translation for Polish, Hungarian and Czech languages
    * Fixed bug that caused the player lose his fiefs when he switched to another kingdom.
    * Various other bug fixes.

Maşallah dakka dakka patch yayınlanıyor

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• @vagojeo
    Karakterin özelliklerinde parti büyüklüğünü arttıran birşey vardı (liderlik veya karizmadır heralde) onları yükseltirsen moraller biraz daha düzelir.
    Yamaların bu kadar çabuk çıkması iyi güzel de bu kadar çok yama çıkıyorsa oyunu tamamlamadan sürmüşler demekki.Yani kaç yıl beklettiler multiplayer eklemek için,yeterli kaynak vermeyenler utansın ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balparmak -- 4 Nisan 2010; 2:27:55 >
  • oyunda evlenebilen varmı? bir ziyafete katıldım orda bir leydi ile tanıştım muhabbeti de kurduk ama alçak abisi vermiyor kızı kızla ilişkim 30 abisiyle -30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpTraum -- 4 Nisan 2010; 7:38:50 >

Orijinalden alıntı: AlpTraum

arkadaşlar warband eklenti paketimi 1. sini yüklemem gerekiyormu ?

Warband eklenti paketi değildir. Başlı başına bir oyundur. Yani tek başına kurabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

oyunda evlenebilen varmı? bir ziyafete katıldım orda bir leydi ile tanıştım muhabbeti de kurduk ama alçak abisi vermiyor kızı kızla ilişkim 30 abisiyle -30

Kızı kaçır :D
  • kaçırayım diyorum gelmiyor geleneklerine bağlıyım aileme karşı gelip de kaçamam diyor hem seviyor hem ağlıyor ne iştir anlamadım abisiyle de ne yapsak arayı düzeltemedik benden izinsiz kızla görüştün diye vermiyor kızı

Orijinalden alıntı: berkxxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Patriot_942

Lan üzerinden oynayabilen var mı?

Uğraşılsa oynanabilir sanırım. Ama hamachi den bağlanınca Seri no hatası veriyor yine

Evet.Bayağı uğraştım ama şimdilik çözüm yok sanırım.

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

kaçırayım diyorum gelmiyor geleneklerine bağlıyım aileme karşı gelip de kaçamam diyor hem seviyor hem ağlıyor ne iştir anlamadım abisiyle de ne yapsak arayı düzeltemedik benden izinsiz kızla görüştün diye vermiyor kızı

Ailesinin planları varsa aran ne kadar iyi olursa olsun vermiyorlar,sen unut o kızı.
  • nerden indiriyosunuz?

Orijinalden alıntı: Hobar

multisi nasıl? orjinal mi alsak acaba yav. daha önce bu oyunu hiç oynamadım ama harcadığım zamana değecek gibi duruyor

grafik olarak çok bişey bekleme ama bilgisayar başında uzun süre oturmanı sağlar bu oyun benden demesi. oynarken acayip zevk alıyorsunuz 1 saat oynayım diye oturuyorum akşama kadar oynuyorum

orjinal almadan önce internetten indirip deneyebilirsin yinede.
    @punisher57 warez forumların hepsinde vardır oyun google'ı kullan.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.