Şimdi Ara

Mount&Blade:Warband(At ve Kılıç) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
8
Favori
121.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman0991

Ne zaman çıkacak yenisi..

2017'ye kadar yolu var =(
  • beyler kendi kalem var köyüm yağmalandı köyü nasıl diriltirim bide hangi kırallığa bağlıyım billmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

BradaTV adı altında her akşam saat 22:00'dan sonra arkadaşlar arasında oynamak için sunucu açıyoruz. Deathmatch ya da Team Deathmatch modlarının yanı sıra Bayrak Kapmaca da oynuyoruz. Aramıza katılıp bizlerle oynayıp keyifli vakit geçirmek isteyen arkadaşları bekliyoruz. Katılmak isteyenler beni steam'den ekleyebilirler ya da sunucumuz açık olduğunda zaten listede çıktığı için direkt olarak katılabilirler.

Sunucu sayısını şuanda 10 olarak ayarladım, ancak katılan sayısına göre arttırabilirim, ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Steam: h_ive3
  • Lordlarla ilişki düşmesi durumu oyunun en büyük handikapı diyebilirim.Krallıkğımı kurduktan sonra aramın iyi olduğu Lordum yok. Lord Rayeck'e bir kale 3 köy verdim adam hala benle düşman. Kergit zamanında aramın iyi olduğu Tansugei Noyan ve Asugan Noyan allahtan katıldılar bana. Onların büyük ordularına ihtiyacım olacak. Bir de savaş açınca Lordlarla ilişkim düşüyor. Savaş acmayınca fethedip verecek toprağım olmuyor. Yine ilişkim düşüyor. Saçma olmuş biraz.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Hocam kendine ayri bir krallik kuruyorsun tabiki kolay olmayacak Baris antlasmasi yapip kendinize cekin aranizin iyi oldugu lordlari herkesle konustuktan sonra o kralliga savas acin

• Kergitlerin derebeyiyim, once baya para ve asker kastiktan sonra derebeyi oldum ve simdi shariz sehrini aldim ama almaz olaydim. Gelen giden kusatiyor tam zengin olucakken yine cok fakir durumuna dusuyor :/ neyse basladik bi kere, yavas yavas bitirecez rodoklarida svadyayilarida sarranidleride :)

Oyunda tecrubeliyim soru sorabilirsiniz

• geçen 100 kişi toplayıp köye daldım köyün içinden ülke çıktı donumu aldılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.