Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.070
Cevap
89
Favori
277.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar klan 2 seviyesindeyim. para kasamıyorum. hiç bir klanlıgın altına giremedim daha .nasıl bu oyunda para kasılıyor? ekonomi kasılıyor? kervan yağmalayım diyorum develer atlardan hizlı kosuyor.ne tavsiye edersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bulunduğun ülkeye gelen kervanları yağmala paraya para demezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Whoho

Bulunduğun ülkeye gelen kervanları yağmala paraya para demezsin.
    hocam kervanları yakalayamiyorum. cok hızlı kacıyorlar.
    Dükkanım 200 dinar veriyordu ertesi gün bir girdim açılışı 50kdan yaptı geri normal seviyelere 10 günde indi.

• Oyundaki görevler inanılmaz sinir bozucu en iyisi kafana göre takılmak. 10 farklı lorddan savaş hikayesi dinleme görevini yaptım kaç saat sürdü ve bu görevi yaparken kaç kere esir düştüm anlatamam.
  • Yoldaşlara zırh ve silah veriliyormuş hiç dikkat etmedim. Belkide onlarda zırh ve silah olsa savaşları daha rahat alırmışım. 1 level köylüleri satın alıyordum genelde 20 coinse onlarda mesela ben 20 kişiyim rakip 10 kişi kaçıyorlar hep.

Bu orduların kaçma sorunu neyle alakalı bilen var mı? 20 coinslik adamlar diye mi kaçıyorlar?

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Yoldaşlara zırh ve silah veriliyormuş hiç dikkat etmedim. Belkide onlarda zırh ve silah olsa savaşları daha rahat alırmışım. 1 level köylüleri satın alıyordum genelde 20 coinse onlarda mesela ben 20 kişiyim rakip 10 kişi kaçıyorlar hep.

Bu orduların kaçma sorunu neyle alakalı bilen var mı? 20 coinslik adamlar diye mi kaçıyorlar?
    Onlardan daha güçlü olunca kaçıyorlar. Sayıca fazlasınız ve savaşa savaş namınız da arttıysa genelde güçsüz olanlar kaçıyor, haydutlar falan, yakalamak gerekiyor.

İadeler sayılmaz

• Ekonomi kısmı basit olmuş. Haydut avlayarak ve görev yaparak 20k altın yapıyorum daha sonra kervan oluşturarak yoldaşlarımdan birini yolluyorum. 15000 altın kervan muhafızları 1000 altında yoldaş için veriyorum. Kervan sürekli para getiriyor. Şu anda 4 kervanım ve 2 tane askerlerle çapulcu avlayan birliğim var benimle beraber 3 birlik ediyor. Klan sekmesi ve klan yönetimi çok önemli hale gelmiş. Krallıkla katıldığım savaşların birinde kale aldık ve kaleyi bana verdiler. Kale yönetimi güzel anlaşılır ancak kale çevresinde nasıl devriye birlik gezidiricem onu bulamadım. GTX 1080 ve 6700k ile bin kişilik savaşlarda 8-20 fps alıyorum. Haritada 70 fps civarı geziniyorum. Savaşlarda askerlerin ölme animasyonları baya güzel olmuş. Adamı sırtından ok ile vurunca okun saplandığı yere elini uzatarak ölmesi falan baya güzel detay. Oyunun tam bitmediğini düşünürsek Warband ın üzerine baya şey ilave etmişler.
    AMD Ryzen R7 5800x| Asus Strix X570-E | RX 6800XT | Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB 3600 Mhz CL16 | Samsung 850 Evo 500GB |Samsung 860 Evo 1 TB|WD Black 1 TB| Corsair 680x | FO48U | Corsair Node Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

Şu optimizasyon kelimesini ağzınıza sakız etmişsiniz. Ne oldığunu bilmediğiniz kelimeleri kullanmayı bırakın artık. Şahin’den bir golf yapamazsın. Bu oyun da anlaşıldığı kadarıyla bu. Oyun motoru o kadar kötü ki güncel sistemlerde bile verimli çalışamıyor. Bu sil baştan yapılması gereken bir sorun.
    Amd Rx 5700 XT
    Ryzen 5 3600
    8x2 GB ram
    1080p- ultra
    Herhangi bir performans sorunu yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 3 Nisan 2020; 12:12:39 >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Kale kuşatması yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 3 Nisan 2020; 12:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Web browser oyunu 130₺
    Hadi ya? Web browser oyunuymuş. Yol kenarından geçerken hiç alakası olmadığı halde ağaçların dallarını koparmaya çalışanlar geldi aklıma.

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• quote:

Orijinalden alıntı: starrose

e1.03 guncellemesinden sonra fpsi dusen oldu mu? oyun takilmaya basladi.
    bende de var bir de garip sesler geliyor oynarken:)

güncelleme: oyunun dosyalrını steamden kontrol ettirdim nvidia driverı güncelledim. düzeldi gibi yine de 1.02 de bu kadar drop olmuyordu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_memocih -- 3 Nisan 2020; 12:39:35 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.