Şimdi Ara

Mount and blade warband Sizce en iyi ülke? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
1
Favori
43.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FrozenThroneTR

Aynen zevkler ve renkler tartışılmaz her faction ın kendine özgü artıları var

Ve de eksileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Ve de eksileri

Nötr kalan taraflarıda var ...
  • quote:

quote:

quote:

Ve de eksileri

Sizce üst düzey bir orduda piyade birlikleri nord mu rodok mu olmalı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ve de eksileri

Bence Nord ama ordudaki okçular iyi mevzilenmiş ve iyi korunuyorsa Rodok nişancıları iyi iş görür sizce iyi bir orduda atlı birlikler Svadyalımı yoksa Vaegir mi olmalı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ve de eksileri

Bence Nord ama ordudaki okçular iyi mevzilenmiş ve iyi korunuyorsa Rodok nişancıları iyi iş görür sizce iyi bir orduda atlı birlikler Svadyalımı yoksa Vaegir mi olmalı?

Svadya süvari tek geçerim ama imkanınız varsa Memlükler daha iyidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ve de eksileri

Svadya süvari tek geçerim ama imkanınız varsa Memlükler daha iyidir.

Memlükler bence bayıltıcı silahlarda iyi biraz da hantallar

• ben her ülkeyle de oynadım bi kere her kez svadya demiş ama ilk önce svadya yok ediliyo. her oynadığımda benim olduğum ülke de çok gelişti ama asker bakımından yer olarak ta en iyisi bence rodok çünkü sadece sarranidlerle savaş yapıyorlar ve hep kazanıyolardaha sonra kergit nord ve veagirle aynı anda kapışınca eziliyolar ama bu her ülkede var. asker olarak en iyi ülke diye ayıramayız çünkü hepsinin kendine özgü askerleri var mesela en iyi atlı okçı kergit en iyi şövalye svadya en iyi piyadeler çavuş vs. rodok gibi ama şehir olarak düşünürseniz en gelişmiş şehir veluca şehridir. lonca başkanlarına sorabilirsiniz
  • En iyisi her zaman kendi kurduğun krallıktır ama nordlarda iyidir

• kergit
  • Rodoklarla düzgün bir savunma hattı kurarsan 200e 800 bile kazanırsın
  • Yorumlara baktım çoğu oyunu en kolayda açmış,Strateji kasmadan birlikleri tanımadan hileyle mileyle geçmiş tipler.Gel bakalım arkadaş 100 vaegir 500 rodoku nerde yeniyormuş,Kergitlerle nasıl dünya alınıyormuş ?.Diye sorarlar adama.

Bu oyunun en sert krallığı Rodoklardır.Özellikle Rodok Keskin Nişancısı kafadan aşşağı çakmıyor.Süvariye karşı Rodok Mızraklısı var hadi onu geçtim sadece Rdk Keskin nişancısıyla bile birşeyler yaparsın.Dizilim formatını iç içe geçir bakalım.Öndekiler savaşırken arkadakiler ok yağmuruna tutsun.

Bu oyunda en kolay çözülen ordular Kergit Ordularıdır.Kergitlerin ordu yönünden tek artısı hepsinin atlı olmasıdır.Diğer ordulara göre daha zayıf olan Kergitleri alanın bir köşesinde elbet kıstırıyorsun.Kale kuşatmalarında zaten berbatlar.Kergitler sizi bi meydan savaşında zorlar,Ondada oyunda meydan kısıtlı olduğu için her türlü alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsmr -- 5 Mayıs 2014; 15:32:42 >

• Oynanış şekline göre değişiyor.
  • En iyisini bilmiyorum ama kergit atlıları ve swadya piyadeleri ile rodok ve veagerlara dalıyorum.

• Svadya veya kergit

• Niye hiç kimse Nord'lardan bahsetmemiş ? Nord'u tek geçerim. Tamam atları falan yok ama Nord Kahramanı denilen bir şey var Şuan Nord'um ve ordumda 25 tane Nord Kahramanı var. Svadya veya Sarraind dinlemiyorum alıyorum her türlü her savaşı kolay modda falan da değilim Nord'larda yapılması gereken hücum etmemek savunmada kalmak Sarraind, Svadya, Vaegir şövalyeleri savunma düzenime ayak bastıkları anda bütün piyadeler atlıların etrafını çeviriyor. Nord piyadelerinin de vurduğu hasarın haddi hesabı yok bence :D Kahramanlar tek başlarına yetiyolar zaten. Kaçan olursa devreye fırlatma baltaları devreye giriyor Nord Kahramanı çok zor eğitiliyor fakat ölümsüz gibi bir şeyler :D Hele bir de savunma veya kuşatma konularında Nord her ülkeden kat kat üstün bence :D Okçular biraz zayıf kalmış Nord'un zaten okçuya pek ihtiyaç duymuyorum. Benim için 1-Nord 2-Kergit 3-Svadya 4-Vaegir 5-Rodok Bu arada Nord'ların en çok zorlandığı kısım da Kergit Atlı Okçuları yakalayamıyosun ki altlarında 50 ile koşan koşu atı var :D Neyse dediğim gibi Nord'ları tek geçerim Kral Ragnar ve onun kudreti adına

• beyler bence en iyi ülke diye bişi yoktur her ülkenin ayrı bi gücü vardır ama bu gücleri kullanarak mükemmel bi ordu kurabilirsiniz mesela rodokluların keskin nişancıları svadyalıların süvarisi nordların kahramanları kergitlerin kargıcısı veagirlerin şövalyeleri sarraindlerin memlükleri gibi bunlardan oluşan bi ordu kurarsanız daha da güçlü olursunuz ama bi kötü yanı var ne kadar çok farklı bi birlik olursa okadar çok birliğinin morali düşüyo bu sorunlada baş ettinizmi geriye kalradyayı feth etme
    kalıyo (ülkenin ismini doğrumu söledim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxAragornxx -- 17 Ağustos 2014; 17:40:31 >
  • Öncelikle Merhabalar Çok uzun bir M&B Warband geçmişim olmasa da tüm ülkeleri denedim açıkçası tüm ülke askerlerinin iyi olduğu konular var . örnek vermek gerekirse Nord'lar kale kuşatmalarında çok iyi görev üstlenmekte , Kergitler çok seri ve at üzerinde en iyi ok kullanan ülke kısacası her ülkenin kendine has özelliği var açıkçası ben genelde vaegir ülkesini tercih ediyorum 100-150 adet gelişmiş vaegir askerinin karşısında düşmanları 100 m dahi yakınıma yaklaştırmıyorum fakat atlı birlikler benim askerlerimin antisi oluyor ve malesef daha birkaçını öldürmüş iken gelip tüm ordumu yerlere seriyor fakat ben atlı olmak istemiyorum neden ?? çünkü onlarda nordların karşısında birşey yapamıyorlar , nord askerlerinin arasına sıkışırsanız işiniz bitiyor sonuç olarak her ülkenin anti(zıt-counter) ülkesi bulunmakta kendi zevkinize göre seçip olabildiğince çok eğlenmeye çalışın ( not : vaegir okçuları çok cool ve havada uçuşan yüzlerce oku görmek beni mutlu ediyor )

• rodoklar hem kolay terfi alıyor hemde çavuşlarının nord kahramanından altta kalan bir yanı yok.Arbaletçileri zaten dari gibi teq atıyor
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • Sarranid Memlükleri hafife alınmamalı. Bence memlükler de en az svadya süvarisi kadar sağlam. Onun dışında favorim rodoklar. hani yok mu şu keskin nişancıları, 1km öteden headshot atıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.