Şimdi Ara

Mount and Blade Warband ile ilgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asker nasıl alınır? ve nasıl geliştirilir? Ben sadece köylerden gönüllü topluyorum onlarda fazla güçlü olmuyor.

• Köylerden toplayıp yanına aldıktan sonra savaşlara falan girince zamanla rütbe atlarlar. Onun haricinde talimci yeteneğini yüksek tutmaya bak. O ne kadar yüksek olursa askerler o kadar hızlı rütbe atlarlar.
  • Adamim ben mountu avcumun ici gibi bilirim hanlardan alabilirsin kAle kusatip zafer kazandiginda esirleri kendi adamin yap sonra haydutla savas esir tut 5-6 gun (oyun ici) sonra kamp kur is te calis de tutsaktan adam al de kabul ederlerse gelirler yoldas olarak rolf e guvenme nizara guven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cevaplamıs ama bende yazayım . Koylerden aldıgın adamlar savaştıkça level atlarlat ve gelışirler. hanlardan yanına yoldaş toplayabilirsin. paralı asker toplayabilirsin veya esir aldıgın adamlara bana katılmak ıstiyonuz mu diye sorarsın. ama fazla savaşmamazlık yapma çünkü fazla savaş yapmazsan ve grupda sorun cıkaranlar olursa adamların moralı bozuluyo ve gruptan ayrılıyor. Fazla moral için envanterde sürekli yemek bulundur....
  • Ben de bari yabancı sitede bulduğum "grupta fazla asker bulundurunca moralin azalması" sorununun çözümünü paylaşayım.Google'a "TweakMB (With Fire & Sword support!)" diye aratırsanız tweakMB programını indirip kurarsanız sadece moral değil, birçok turnuva ayarı, grubun moral kazanma ve kaybetme olaylarını falan ayarlayabilirsiniz.Sadece warband değil fire and sword'da da çalışıyor.Programı indirip açınca sağdan mod seçiceksiniz.Osmanlı modu yok onun için ben en üstteki native seçip, osmanlı modül dosyamı gösterdim bir sorun olmuyor.Sonra ayarları yapıp yukarıdaki save changes'a basarsanız ayarlar kayıtlanmış oluyor.Denemek için parti adam sayınızı direk 3000 falan yapıp oyuna girip olmuş mu test edebilirsiniz.
  • bu askerlerin morelinin düşme sebebi şu adam kergit sende kergitlere saldırıyorsun senin ordundaki kergit tabii üzülüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.