Şimdi Ara

MotoSpeed Ck108 Düşük Bütçeli Rgb Ledli Mekanik Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 300 tl bütçeyle kardeşime doğum günü hediyesi olarak araştırmalarım sonucu MotoSpeed Ck108 klavyesini almayı planlıyorum.Kullanan tecrübe eden varmıdır? Sizce bu klavye alınır mı? Hem mekanik hemde rgb ledli bu fiyat bantın da başka bir klavye bulamadım.

Hoş bir klavye olarak gözükse de motospeed markasını kalite anlamın da bilmiyorum nasıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 11 Şubat 2017; 15:28:39 >

• gerçekten güzel klavye yazılımı, renkleri bilek destegi felan yapmış motospeed. fakat ürünün en büyük eksiği blue switch gece kullanımda çok ses çıkarabilmekte rahatsız ediyor beni. rahatsız olmuyorsanız alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: osasuna2

gerçekten güzel klavye yazılımı, renkleri bilek destegi felan yapmış motospeed. fakat ürünün en büyük eksiği blue switch gece kullanımda çok ses çıkarabilmekte rahatsız ediyor beni. rahatsız olmuyorsanız alabilirsiniz

Sadece blue switch mevcut sanırım. Haklısınız bu biraz düşündürücü. Aslın da bu konuda çeşitli olmalıydı. En azından Brown tercih edilebilirdi.
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    220 TLhttp://www.oyuncuburada.com/Blade_R10?ref=akakce&v=1.90.3 Everest Rampage Blade R10 diye bir model buldum. Mekanik, brown switchmiş hemde inceleyebilirsiniz pek sağda solda video, inceleme göremedim
  • Motospeed iyi işler çikariyor duyduğuma göre. Fakat 300TL verilir mi bilemem. 50-70 lira daha verinip Türkiyeden Kahverengi switchli G710+ alinabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Motospeed iyi işler çikariyor duyduğuma göre. Fakat 300TL verilir mi bilemem. 50-70 lira daha verinip Türkiyeden Kahverengi switchli G710+ alinabilir.

Açıkcası Rgb led düşünüyordum. Motospeed ck108 ve Rampage Hydra R6 blue switch den dolayı elemek zorunda kaldım.Çünkü gerçekten çok ses çıkarıyor ve rahatsız edici. Şimdi G710+ inceledim baya hoş görünüyor. Aklıma yazdım teşekkürler hocam.

Bu arada hepsiburada da 299 tl fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 12 Şubat 2017; 20:15:26 >
    Logitech G710 Cherr Mx Blue Switch kullanıyorum. Klavye harika ama evet, gecenin ilerleyen saatlerinde özellik ile o sessizlikte bayağı ses çıkarmakta. Eğer evde tek yaşamıyorsanız gece uyuyanları rahtsız bile edebilecek sürekli kullanımda. Ama klavye gerçekten güzel tabii orası da ayrı. Bunun brown switch olanı G710+ gidip canlı olarak mağazalarda test edip öyle karar verin derim ben. O lBlue Switchelr kadar çok ses çıkarmıyor . Ama o da sesli biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu klavyeye alternatif olarak everest rampage hydra r6 rgb modeli düşünülebilir mi acaba switchler ikisinde de qutemu blue switch ikisini de canlı görmedim ama videolarda rampage daha kaliteli duruyor everest olması düşündürücü ama kasa azio l80 rgb ile aynı sırf everest diye ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum o nedenle kullanıcı dönütleri önemli.

Everesti kullanan biri yorum yapabilir mi acaba direkt olarak everest alınmaz demeyin fiyat performans olarak değerse alınabilir çek vs ile uygun bir fiyata denk gelirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu blue switch nedir mekanik klavyelerden anlamıyorum bu ürünü 40 dolar civarı yurtdısından almayı düsünüyodum da. nasıl bir ses yapıyor cihaz rahatsız edebilecek derecede?
  • Merhabalar, Switchlerle ilgili şurdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz:http://www.webtekno.com/mekanik-oyuncu-klavyesi-rehberi-h19506.html

Blue switch en çok ses yapan switchlerden biri ve akşamları çok rahatsız edebilir. youtubedan ses incelemelerine bakabilirsiniz detaylı rahatsız olmayacaksanız alınabilir.
  • RGB aydınlatma olmasa da olur derseniz Logitech G610 Brown Switch düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osasuna2

Merhabalar, Switchlerle ilgili şurdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz:http://www.webtekno.com/mekanik-oyuncu-klavyesi-rehberi-h19506.html

Blue switch en çok ses yapan switchlerden biri ve akşamları çok rahatsız edebilir. youtubedan ses incelemelerine bakabilirsiniz detaylı rahatsız olmayacaksanız alınabilir.

sağolun hocam bilgiler için. k520 logitech kullanıyorum 2011de almıştım tuşları oldukça sessiz geliyor lakin oyunlarda rahatlık ve kullanım kolaylığı sağlar mı diye oyuncu mekanik klavyelere bakmaya başladım. böyle bir klavye alsam oyunlarda artısı olur mu k520 üzerine fikriniz varsa almak isterim : )

• Kampanya var HB de, Logitech g710+, 299 TL, bütçe içinde, brown switch, türkçe büyük enter, kargo da bedava kalite de ona göre daha ne olsun. Tam hediyelik. Sadece ışıkları RGB değil, gerek te yok, zannetmiyorum oyun oynayanların klavyesini pavyon renkerine büründürüp oyun oynadığını. % 90 Herkes sabit renk kullanıyor.

http://www.hepsiburada.com/logitech-g710-mekanik-oyuncu-tr-klavye-920-005705-p-BD800070
  • Mekanik Klavye cok buyuk arti saglamakta ozellikle fps oyunlarinda. Gecikme yasanmiyor tepkimesi cok iyi bastiginizi hissediyorsunuz. Daha detayli arastirabilirsiniz, ben oneririm kendimde yakın zamanda alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

Kampanya var HB de, Logitech g710+, 299 TL, bütçe içinde, brown switch, türkçe büyük enter, kargo da bedava kalite de ona göre daha ne olsun. Tam hediyelik. Sadece ışıkları RGB değil, gerek te yok, zannetmiyorum oyun oynayanların klavyesini pavyon renkerine büründürüp oyun oynadığını. % 90 Herkes sabit renk kullanıyor.

http://www.hepsiburada.com/logitech-g710-mekanik-oyuncu-tr-klavye-920-005705-p-BD800070

Evet bende kararımı G710+ olarak değiştirdim. Rgb olmasa da renk çeşitliliği olsaydı keşke. Sadece beyaz renk mevcut sanırım. Kardeşime hediye alacağım yaşıda küçük olunca özeniyor. Bende mutlu olsun diye en iyisine bakmaya çalışıyorum. Ama bu bütçe dahilin de G710+ en iyi seçim sanırım. Birde blue switch mekanik ses bir yere kadar.Sonrasın da rahatsız edecektir. Kişisel tercih bu tabi. Gecenin belirleyen saatlerinde diğer odalara kadar sesin gitmesi diğer aile ferdlerini rahatsız etmek de işin cabası.

Evet sadece beyaz renk, ama parlamasını ayar yapabiliyorsun, loş, orta, en fazla, sadece yön tüşları, veya yarısını aydınlatabiliyorsun. O paraya alacağın en iyisi bu , 2 tane aldım kullandım sattım bundan.
    İlkini 2012 nin sonlarına doğru aldığımda, kampanyalı 250 tl ye gelmişti. Ki HB de 299 lira şu devirde bedava.
    Alıp satmamın sebebi de değişik klavye kullanayım diye, meraktan. Yine buna döndüm. Şimdi de 3 ncüsünü alsam mı diye düşünüyorum.

Hatta şurada incelemesi bile var.https://forum.donanimhaber.com/logitech-g710-inceleme-trde-ilk-guncellendi--69146349

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 14 Şubat 2017; 14:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

Evet sadece beyaz renk, ama parlamasını ayar yapabiliyorsun, loş, orta, en fazla, sadece yön tüşları, veya yarısını aydınlatabiliyorsun. O paraya alacağın en iyisi bu , 2 tane aldım kullandım sattım bundan.
    İlkini 2012 nin sonlarına doğru aldığımda, kampanyalı 250 tl ye gelmişti. Ki HB de 299 lira şu devirde bedava.
    Alıp satmamın sebebi de değişik klavye kullanayım diye, meraktan. Yine buna döndüm. Şimdi de 3 ncüsünü alsam mı diye düşünüyorum.

Hatta şurada incelemesi bile var.https://forum.donanimhaber.com/logitech-g710-inceleme-trde-ilk-guncellendi--69146349

Çok saol hocam detaylı bilgilendirdiğiniz için. Satıp tekrar almış hala da kullanıyor olmanız fazlasıyla memnun olduğunuzu gösteriyor. İçime sindi iyice bu kampanya ne kadar sürüyor? Dh 2. el ilanların da sıfır kapalı kutuyu daha ucuza bulma şansımız da var.

• en fazla 250 veya hadi bilemedin 200 e bulursun , Sadece DH de değil Sahibinden de bak orada da vardır.

Hatta al

https://www.sahibinden.com/bilgisayar?query_text=logitech+g710&sorting=price_asc

Da GET olmadan pek bir şey alma, veya alacaksan Elden al.
  • Motospeed CK108 Detaylı İncelemesini yaptım ilginizi çekerse bakabilirsiniz.

• Türkçe harfler yok. Ö,Ç,Ş,İ,Ğ,Ü harfleri yok. Bunları nasıl basacak?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.