Şimdi Ara

Motosikletimi Kaptırmıştım Polise Ama Hala Ceza Gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım Bilgisi Olan Yardımcı Olabilirmi Bu Konuda Yaklaşık 1 Ay Oluyor Buraya Konu Olarakta Açmıştım Hatırlayan Vardır Polis Ehliyetim Olmadıgı İçin Motosikletime El Koymuştu İlk Önce Ceza Faturasını Uzattı İmzala Dedi İmzalamadım Birisinden Tlefon Bekliyorum Bi Dakika Dedim Adam Kızdı Faturayı Çantaya Koydu Daha Sonra Ne Kadar Ücret Alıyosun Evlimisin Kaç Çocugun Var Gibisinden Sorular Sorup Bir Kagıda Yazdı Bunlar Ne İçindir Diye Sordum Senin Cezanı Savcı Belirleyecek Dedi Neyse Atla Motosiklete Gidiyoruz Dedi Ben Motosikleti Teslim Etmedim Bu Sefer Çekici Çagırıp Motoru Almıştı Bende Ertesi Gün Gidip Garajdan Teslim Aldım 40 Ytl Ücret Karşılıgında Ama 1 Ay Oldu Ceza Falan Gelmedi Hala Şimdi Trafik Cezam Varmı Diye Sorgulama Yaptım Ordada Cezam Gözükmüyor Ben Adama Bayaa Yalvarmıştım Yapma Etme Gibisinden Acaba İnsafa Gelip Ceza Yazmadımı Diye Düşünüyorum Dha Motosikletimin Taksitleri Bitmedi İnşallah Yazmamıştır 3500 Ytl,ye Aldım Motosikleti Ehliyet Alacak Para Kalmadı Şu An Motoru Apartmana Sktum Binmiyorum Ehliyet Alana Kadar

• Ceza yemeye meraklısın galiba

Motoru yan yatır
  • Daha ne istiyon ceza gelmemiş işte
  • Eger Ceza sorgusunda birşey çıkmadıysa polis işlem yapmamış demektir.
    Şanslısın!
  • Yavv Birde Ceza Yazıldıysa Şimdi Faiz İşliyordur

İnternet Ceza Sorgulamasına Güvenmelimiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahraman.E -- 17 Kasım 2007; 23:55:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.