Şimdi Ara

motosiklet çanta tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yamaha R25 motoruma 3 bavul eşya yüklemem lazım yaz sonu okula dönerken nasıl götürebilirim motorla bu 3 bavul eşyayı ya da nasıl adam gibi hacimli motosiklet çantası bulabilirim?

• 3 bavul eşya hiç bir motosikletle taşınmaz. Kargoya ver en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor çantasiyla olmaz ama sen esyalarini 3 tane spor çantasi gibi olaninin içine koy motorun arkasina tandörlerle bagla. Ben boyle tasidim çok kolay oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

3 bavul eşya hiç bir motosikletle taşınmaz. Kargoya ver en iyisi.

bavul derken hayvan gibi bavul değil normal seyahat çantası silindir şeklinde olurlar ya hani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

motor çantasiyla olmaz ama sen esyalarini 3 tane spor çantasi gibi olaninin içine koy motorun arkasina tandörlerle bagla. Ben boyle tasidim çok kolay oluyor.

tandör derken hocam?
  • tandör ya turkçesini bulamadim. Ipde olur. Hani lastikli gerilen esya baglamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

tandör ya turkçesini bulamadim. Ipde olur. Hani lastikli gerilen esya baglamak için

ben de öyle düşünüyorum da tutar mı dersin hocam? 1 üste 2 yanlara mı bağladın sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 10 Ağustos 2015; 10:35:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    KASK TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlardan ve ustten 3 tane o gerilen lastikten kullandim. Fizana gitsen dusmes. Sirtinada destek olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.