Şimdi Ara

Motorsiklet filesi ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep merak etmişimdir, internette olsun, etrafta olsun bazı motorsikletlerin selesinde fileye benzeyen şeylerin takıldığını görüyorum. Hikmeti nedir birtürlü anlayamadım. Bilenlerden bi' zahmet alalım cevabımızı.

• genelde motorcu yolcu için yanında ekstradan taşıdığı kaskı o filenın altına koyar boylelıkle motor surerken kolunda tasıma derdı kalmaz çalınma derdınden korkmuyorsan motoru park ettiğinde kaskı filenin altındada bırakabilirsin becerebilirsen pazardan karpuzda taşıyabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 20 Haziran 2008; 20:15:11 >
  • Motorcunun birsürü işine yarar o anki ruh haline bağlı Ama genelde kask koymak için kullanılır,çanta,yiyecek,yağmurluk ne koyabiliyorsan koyabilirsin.Depo üstü veya selenin arka kısımlarına doğru kullanılır.
  • ufaktefek seyleri deponun uzerine sikstirmaya yarar, gazete ekmek vs pazar filesi hesabi

guzel topic
  • aslında file dediğin şey arkadaşların dedii gibi kask yiycek flan gibi şeyleri koymak için ama bizim milletimiz o fileyi görüntü olsun diye koltuğa boydan boya döşüyo kıvrak türk zekası diyecek bişe yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

genelde motorcu yolcu için yanında ekstradan taşıdığı kaskı o filenın altına koyar boylelıkle motor surerken kolunda tasıma derdı kalmaz çalınma derdınden korkmuyorsan motoru park ettiğinde kaskı filenin altındada bırakabilirsin becerebilirsen pazardan karpuzda taşıyabilirsin :)

• kask taşımak içim mesela bir yerden arkadaşını alıcaksın 2 tane kask var 1 ini kafana taktın diğerini nere takıcaksın üstünde çeket var nereye koyucaksın fiLe o işe yarar ve gerçektende çok işe yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamurluk ne işe yarar
    7 yıl önce açıldı
    el yayı ne işe yarar?
    15 yıl önce açıldı
    egzost spirali nedir ne işe yarar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaşlar, hayat yolunda kafama takılan en zor sorulardan birine sayenizde cevap bulmuş oldum. Dediğiniz gibi bazıları fileyi boydan boya seleye geçiriyor, oturduğu yer de dahil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erci541

Sağolun arkadaşlar, hayat yolunda kafama takılan en zor sorulardan birine sayenizde cevap bulmuş oldum. Dediğiniz gibi bazıları fileyi boydan boya seleye geçiriyor, oturduğu yer de dahil.

ben birtane scooter görmüştüm adam ayaklarını bastığı yere yünlü paspas koymuştu resmini çekecektim sonra vazgeçtim
  • Benim file eskidi su bidonu çanta pc kasası taşırken lastikler kopmak üzere iyi hatırlattın yarın degiştireyim
  • Birde bu fileyi depoya aksesuar olarak takanlar var..

Aman beyler! Eğer zaman içinde mozaik desenli bir deponuz olmasını istemiyorsanız file falan takmayın. Keza güneş ışıkları öyle bir etki yapıyorki, annenizin dantelleri gibi bir deponuz olabiliyor.

Peki ne işe yarar bu file? Arkadaşlarnda dediği gibi artçı kaskı taşımak için iyidir. Bunun dışında herhangi bir çanta vb'i sabitlemek içinde kullanılabilir.
    İri balık barındıran sularda balık avlanabilir, afrika turunda papağanların üstüne atılabilir...

Ek olarak pazarda fileyle dolaşan yaşlı teyzelere karşı empati yaptığınız hissiyatı yaratılarak sahte mutluluklar sunulabilir vs...

• quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

quote:

Orjinalden alıntı: erci541

Sağolun arkadaşlar, hayat yolunda kafama takılan en zor sorulardan birine sayenizde cevap bulmuş oldum. Dediğiniz gibi bazıları fileyi boydan boya seleye geçiriyor, oturduğu yer de dahil.

ben birtane scooter görmüştüm adam ayaklarını bastığı yere yünlü paspas koymuştu resmini çekecektim sonra vazgeçtim

ulen bizim millet adam olmaz yaa,bir de şöle bi olay var acayip uyuz oluyorum adamlar gidiyo son model cip alıyor deri döşeme falan sonra koltuğa kilim koyuyorlar

• evt bende görüyorum ama cogu aksesuar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.