Şimdi Ara

Motorsiklet Delisi Oldum Çıktım Beyler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Racing tarzı motorlara bayılıyorum aylardır hayalını kuruyorum bunun ıcın calısmaya basladım alacagım motor 600 cc lık ılk bununla baslayıp 1000 cc ve uzerıne cıkcam ıkıncı el alabılırım kı bunuda en yakın 2 senede alıyorum :S tek sıkıntım para bunun ıcın calısmaya bıle basladım ama ufak bı hesabıma gore 2 seneden once alamıyorum kısa yoldan buna nasıl ulasırım para lazım para para paraaaaaaa

• Tırın altındada kalınca 1000cc oh oh hız dersin..
  • sat böbrekleri. Zaten ölecen kullanırken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 cc ile bu işe başlayacaksan fazla uzun sürmez işin :)
  • Önce 150likle başla.

• quote:

Orijinalden alıntı: SQua

600 cc ile bu işe başlayacaksan fazla uzun sürmez işin :)

+1
  • Motosiklet yazmayi ogren ilk adim olarak. Ciddi sekilde baslayacaksanda 250cc den buyuk motorla baslamani tavsiye etmem. 600cc ile yapabilecegin tek hareket son surat kamyon altina girmrk olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Motosiklet yazmayi ogren ilk adim olarak. Ciddi sekilde baslayacaksanda 250cc den buyuk motorla baslamani tavsiye etmem. 600cc ile yapabilecegin tek hareket son surat kamyon altina girmrk olur.

Ne olacak yazmayı ogrenınce ? böyle sacma sapan sivri zekalılıkları bırakın aptalı oynayıp duruosunuz hangı konulardan anlarsın gel o konularda konuşalım
  • gereksiz bence.benim de hayalimdi racing ama saçma geliyor.apaçi motoru oldu bir kere.ayrıca sadece yazları sürebiliyorsun.otobanda üstüne kıranlar yüzünden sadece sen zarar göreceksin.bir de oturma şekli yüzünden uzun yol yapamayacaksın ve sırtın rahatsız olacak.

mantıklı düşün derim.

• 125cc ybr tipi birşeyle başla bence..
  • Ben de bisiklet delisiyim

• Çevremde motordan düşüp ölen veya yoğun bakıma giren pek çok insan var motor riskli iş

Ki sen bide 600 cc ile başlıcakmışmşsın çocuk oyuncağı değil bu girdiğin ilk virajda yeri öperken buulursun kendini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.