Bildirim
Motorsiklet alacağım. 5bin Tlye ne alınır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2010'da 93 planeti 1000 liraya almıştım piyasa uçmuş. sahibinden.com
Planet Planet 3 1993 Model Enduro / Off-road Motor Motosiklet Mağazasından ikinci el 5.250 TL - 700116926https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-planet-sahibinden-satlik-orjinal-cift-cikis-hh-rusmali-700116926/detay
-
Şuan piyasaya göre öneriniz varmı hocamquote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
2010'da 93 planeti 1000 liraya almıştım piyasa uçmuş.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-planet-sahibinden-satlik-orjinal-cift-cikis-hh-rusmali-700116926/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2007-2008 Ybr125 / Cbf150 -
Hocam alırken dikkat etmem gereken yerler varmı?quote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
2007-2008 Ybr125 / Cbf150
motosiklet alma. canını yolda mı buldun birader?
sadece senin için değil arabalar için de stres ve risk kaynağı olursun.
ben motosiklete karşıyım. düz bi şehirdeysen bisiklet kullan. kalabalık şehirdeysen toplu taşıma kullan. az daha biriktir araba al,fiat uno falan al ama gidip motosiklet alma. tekrarlıyorum alma. al sana birkaç video rastgele bulayım.
şimdi diyceksin ki ben çok dikkat edicem şu hızı geçmiycem o bu.. 6 ay sonra? 1 yıl sonra? motoru boşver.tekrar tekrar yazıyorum alma motor dayak mı istiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 18 Haziran 2019; 15:58:59 >
-
rastgele bir ilan -
kanuni trodon 50 CC aldım hız konusunda 45 geçmiyor işe gidip gelmek için kullanıyorum 5850 fiyatı var vede 5 bin demişsin bende o bütçe ile girdim dükkana ekstradan 1500 kask mont ve tuttu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeşim ben motor bagımlısı değilim bizim bura köy yeri gibi. Bayır in çık yoruluyor insan motorla giderim diye alayı.m dedim şehir içi kullanım sadecequote:
Orijinalden alıntı: pakaji
motosiklet alma. canını yolda mı buldun birader?
sadece senin için değil arabalar için de stres ve risk kaynağı olursun.
ben motosiklete karşıyım. düz bi şehirdeysen bisiklet kullan. kalabalık şehirdeysen toplu taşıma kullan. az daha biriktir araba al,fiat uno falan al ama gidip motosiklet alma. tekrarlıyorum alma. al sana birkaç video rastgele bulayım.
şimdi diyceksin ki ben çok dikkat edicem şu hızı geçmiycem o bu.. 6 ay sonra? 1 yıl sonra? motoru boşver.tekrar tekrar yazıyorum alma motor dayak mı istiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
olsun yine de alma. uno al yine de motor alma. alma birader alma diyorum anlamıyor musun alma. motosiklet alma. ne alırsan al motosiklet alma. triportör de alma.at arabası da alma git adam gibi bişey al. uno al paran yoksa. golf 1 falan al motosiklet alma. köpek kapar bacağını çamura saplanırsın o bu alma diyorum alma -
Kardeşim tamamda bende araba ehliyeti yok tek motor ehliyeti var motor lazımquote:
Orijinalden alıntı: pakaji
olsun yine de alma. uno al yine de motor alma. alma birader alma diyorum anlamıyor musun alma. motosiklet alma. ne alırsan al motosiklet alma. triportör de alma.at arabası da alma git adam gibi bişey al. uno al paran yoksa. golf 1 falan al motosiklet alma. köpek kapar bacağını çamura saplanırsın o bu alma diyorum alma
alırsın acelesi yok.
max 5 yıl ertele bu vasıta olayını.
5yılın sonunda bi araba bi ehliyet yap.tamam işte.
motora bulaşma. motor alma. alma motor. no motor birader noo. you should not buy motorbike. al türkçe anlamıyorsun ingilizce anla. -
At al kardes bosver motoru kaza riskinde olmaz
Ciddiyim
Amcamlarimin ciftliginde binek atim var onu kullaniyorum ilceye tek basimagitmek icin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X