Şimdi Ara

Motorola'ya mektup. Sizde destek olun lütfen. Atrix ICS'yi hak ediyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    signed!
  • iPhone kullanıcısı ve S2 kullanıcısı olarak güncellemenin hakkınız olduğunu düşünüyorum!3 kere modeme Reset atıp doldurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atrix siparişimi 3-4 saat önce verdim, 2 güne bende.. Telefonum gelmeden ICS felan çıkar mı ki?

Formu doldurdum. IP değiştirerek, farklı mail adresleri ile dolduracağım. Daha 591 başvuruya ihtiyaç var sanırım..

• doldurdum çünkü atrix almak istiyorum
  • Yanlis anlasilmak istemem ama
    Ümit en büyük kötülüktür çünkü işkenceyi uzatir.
    Nietzsche
    Bu arada ics gelirse bi atrix de ben alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: alpero3858

Yanlis anlasilmak istemem ama
    Ümit en büyük kötülüktür çünkü işkenceyi uzatir.
    Nietzsche
    Bu arada ics gelirse bi atrix de ben alirim

haydi sen de bir imza at o zaman :)
  • İmzaladım

Güncelleme gelsin artık.
  • Atrixliler hadi gücümüzü gösterelim umarım çıkar ics

• bende imzaladım bakalım inş olur bir şeyler.

bu sizin için niye önemli kutusuna şunu yazabilirsiniz:

We are a group of Motorola Atrix´s owners that we have joint together in order to require you to update our Motorola Atrix Worldwide, not only for the USA 4G version. We are customers and we have paid price for our phone so we ought to have our update. If USA is going to have it, we ought to have it to, and buying a higth quality Smarthphone with a Dual-Core Processor and 1Gb of RAM give us all the conditions to run ICS update.
  • Bende imzaladım dostum :)
  • Arkadaşlar sizi ilgilendiren bir derin değil biliyorum ama bu forumun amacı herkese yardımetmek lütfen bize yardımcı olun vehttp://www.gopetition.com/petitions/jellybean-update-for-xperia-u-and-xperia-sola.html bu adrese imza atın şimdiden teşekkürler

• Hala güncel devam edin arkadaşlar
  • doldurdum. Umarım işe yarar, m.Atrix ailesine selamlar. Şu hepsiburada bi yollasaydı, katılsaydım aranıza
  • Atrix cilere destek babinda formu doldurayim dedim, koca istanbul bulunamadi diyor

Alttaki linki sosyal medyada paylastim. Atrix in ceyregi etmeyen uyduruk cihazlaea gelen guncellemeyi coktan hakettigine inaniyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.