Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
763
Cevap
0
Favori
202.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar v3 ü aldm eve geldm ve burda bi çok kişinin de bahsettiği vızz sesini duymayı başardım:) tuş takımının ışıkları yandığında bi vızıltı gelmeye başlıyor aynı zmanda telefonu kulağınıza götürdüğünüzde tınlama sesi duyuyorsunuz..aldığım yere götürdüm ama normal bi ortamda o ses duyulmadı...yinede telefonu değiştirdiler yenisini aldım eve gittim ve o da ne:)? mağzada olmayan vızıltı sessiz ortamda yine karşıma çıktı. ama bu sefer titreşim ve uğultu yoktu. adamları aradım ve ilk şarjı tam olarak yapmamamdan kaynakladığını ve 14 saat açık şarjla bu sorunun ortadan kalkacağını söylediler.makina şu anda şarjda ama burda yazılanları okuduğumda (ki bazılarında bu şikayet bile değildir kapak kapalıyken ses gelmio demişler) teknik servise vermeyi düşünmüyorum. telefonu açtırmanın bi manası yok yani.zaten sesi duymak içinde insanın yoga konsantrasyonuyla kendini zorlaması gerekio. sormak istediğim ise bu vızıltısı olup da uzun zamandır kullanan arkadaşlardan bi problem yaşayan oldu mu? tuş takımındaki titreşim ve bu vızzz sesinden dolayı teknik servise telefonu verip de bi sonuca ulaşan oldumu? cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• arkadaslar iyi yerden alin garantiniz saglam olur, reklam yapıcam cunku adamlar cok iyi calısıyor, cihan telekom ciddi calısan firma, problem oldu v3 de adamlar hemen degistridiler yenisiyle süperler dürüstler ama pahalı diger yerlere göre
  • mrb arkadaşlar aranızda yeniyim.bende d600 var Allah sizi inandırsın telefonu satıp v3 almayı düşündüm.okadar sıkıldım telefondan.şimdi size sorum l7 mi v3 mü?özellik istemez.teşekkürler.

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

arkadaslar iyi yerden alin garantiniz saglam olur, reklam yapıcam cunku adamlar cok iyi calısıyor, cihan telekom ciddi calısan firma, problem oldu v3 de adamlar hemen degistridiler yenisiyle süperler dürüstler ama pahalı diger yerlere göre

Yerini de söyleseydin iyi olurdu.
  • arkadasim ikinci el almani tavsiye etmem arkadas v3i aldi ama problem cikti telefonda, sonra gitti yenisiyle degistirdi, boyle bir problem cikma olasiligina karsi gidip sifir cihaz al bence. 450 ytl ye ankarada v3 satiliyor.
  • quote:

mrb arkadaşlar aranızda yeniyim.bende d600 var Allah sizi inandırsın telefonu satıp v3 almayı düşündüm.okadar sıkıldım telefondan.şimdi size sorum l7 mi v3 mü?özellik istemez.teşekkürler.

bildiğim kadarıyla v3 ile l7 arasındaki en belirgin fark l7 nin hafıza kartı olması. bildiğin gibi v3 ün hafızası arttırılamıyor, 5-7 mb arası bir hafızası var. ancak bu hafıza azlığı şimdiye kadar bana bir sıkıntı yaşatmadı. eğer kapaklı telefonlar hoşuna gidiyorsa v3 iyi tercih, oldukça şık bir telefon. l7 de kapaksız şık bir telefon. yani bence tercihin hafıza- kapak durumuna göre yapılacak

ancak d600 ün kamerasının v3 ten (emin değilim, ancak sanırım l7 den de) oldukça iyi olduğunu unutma, ama özellik istemediğini söylediğine göre bu da sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokona -- 12 Temmuz 2006; 9:11:23 >

• Merhaba;
    Yeni V3 aldım.
    İçerisinden dosyaları silerken sanırım yanlışlıkla zil sesleri ve alarm ayarı ile ilgili
    bazı dosyalarıda silmişim.
    Şimdi saati çalmıyor ve bir tane melodim kalmış o çalıyor. ama ayarlardan-zil sesini seçme yapamıyorum.
    ELinde telefonun back up dosyaları olan varsa paylaşabilir mi?

Berrin

Orjinalden alıntı: xrayer

Az önce pembesini soran birine de yazdım, size de ayıp olmasın.

Motorola ve Siemens'leri çok uygunveren bir yer var. Öyle 700 falan değil.

http://www.mbnstore.com/index.php?p=show&pid=890&k_id=291

400 küsürdu.

gençler burda v3 var ve 500 ytl ama v3i'nin resmi ve özellikleri var aman diyim kanmayın site bi hata yapmış galiba ya da kasten bilemiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

quote:

Orjinalden alıntı: xrayer

Az önce pembesini soran birine de yazdım, size de ayıp olmasın.

Motorola ve Siemens'leri çok uygunveren bir yer var. Öyle 700 falan değil.

http://www.mbnstore.com/index.php?p=show&pid=890&k_id=291

400 küsürdu.

gençler burda v3 var ve 500 ytl ama v3i'nin resmi ve özellikleri var aman diyim kanmayın site bi hata yapmış galiba ya da kasten bilemiyorum...

Ne hatası güzel abim. 404 YTL idi ilk gördüğümde. Karar verene kadar zam gelmiş ama hala çok uygun.i 526 YTLye aldım Finanscardla 6 taksit yaptırdım. Peşin 513'e de alabilirsin.

İstersen faturayı göndereyim?

• v3 almayı düşünüyorum gerçekten tavsiye eder misiniz hafıza kartı çok önemli mi yani resim çekmek mp3 falan yüklemek için çok gerekli mi yani ona göre v3i de alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylan yavrusu -- 18 Temmuz 2006; 13:48:21 >
  • banada motorola v3'ün mobile phone tools programı lazım bana yardımcı olursanız sevinirim telefonu yeni aldım 2. el cdisni vermediler. şimdiden sağolun
  • selam,
    telefonu şarj ederken tüm ışıkları sürekli yanoyor ve sönmüyor , böyle olunca şarj olması çok uzun sürüyor ve telefonu kapalı şarj etmem gerekiyor.

bu ışıklar niye sönmez bir bilen cevap verirse memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheova

http://motox.us/motox101/howto_flash_flex.htm (resimli) burada gerekli açıklamalar var ama benim tavsiyem iyi bi telefoncuya git çünkü yanlış bir işlemde telefonu kullanılamaz duruma getirebilirsin ben öyle yaptım . Ama illa kendim yapıcam diyosan Motorola PST MultiFlashFlex programını indir, gerisi zaten sitede resimli olarak anlatılmış.

Arkadaşlar bu MultiFlashFlex programını indirebileceğimiz bir yer biliyor musunuz?
    yav beyaz ya da siyah ekran gelse anlıycam ama açılış ekranında donuyo tel bişey anlamadım yarına kadar yapmam lazım acil yardım lütfen abisi beni öldürür çocuğun bi iyilik yapak dedik ama yarın saat 7 e kadar vaktim var şimdiden teşekkürler
    msn dj_ysn_msn@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkodes -- 27 Temmuz 2006; 0:45:38 >
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.