Şimdi Ara

Motorola telefonlarının ekran kilidini dijital dövme ile açmak mümkün olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Motorola telefonlarının ekran kilidini dijital dövme ile açmak mümkün olacak

Android işletim sistemli akıllı telefonların ekran kilidini şifre, desen, yüz tanıma gibi etkileşimlerin yanında Bluetooth ve NFC tabanlı anhtarlık, yüzük gibi nesnelerle de açabiliyoruz. Motorola buna şimdi de dijital dövmeleri ekledi. 

Motorola ve VivaLnk firmaları arasında yapılan işbirliği kapsamında Motorola cihazınızı dijital bir dövmeye dokundurduğunuzda ekran kilidi otomatik olarak açılacak. 

VivaLnk'in dijital dövmeleri aslında içerisinde NFC teknolojisi barındırıyor. Bu bakımdan yeni bir teknoloji değil. Ancak bu sayede vücudunuzun herhangi bir yerine akıllı telefonunuzu dokundurduğunuzda ekran kilidini açabileceksiniz. Bu açıdan ise akıllıca bir yaklaşım.

VivaLnk dijital dövmeleri şimdilik sadece Moto X cihazı ile uyumlu olacak. 10 dövmeden oluşan dijital dövme paketi 10$ fiyat etiketi ile satılıyor. Bir dövme 5 gün boyunca fonksiyonelliğini koruyabiliyor. İşbirliğinin diğer modellere ve diğer ülkelere yayılıp yayılmayacağı bilinmiyor.  

Kaynak:http://motorola-blog.blogspot.com.tr/2014/07/-unlock-your-moto-x-with-a-digital-tattoo.html

• telefonun sahibi uyuduğunda telefonu açıp kurcalamak kolay olur. ben uyuduktan sonra da telefonum kurcalanacaksa o kilidin ne anlamı var :)
  • İşleri kolaylaştıracakları yerde nasıl daha farklı oluruz çabasıyla daha da karmaşık hale sokuyorlar.

• Bildiğin rakam ve harf içeren şifre koyacaksın daha güvenlisi yok

• Bence çok eğlenceli olmuş.Muhtelif yerlerine dövme yaptıran birinin kilit açma çabasını düşünün =)

• Motorola demeyin bana razr 910 un ekranı kırıldı ve tamiri içim 300tl istediler :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

telefonun sahibi uyuduğunda telefonu açıp kurcalamak kolay olur. ben uyuduktan sonra da telefonum kurcalanacaksa o kilidin ne anlamı var :)

Dövmeyi kimsenin erisemeyecegi yerlerimize yapmamız gerek o zaman :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzlc76

quote:

telefonun sahibi uyuduğunda telefonu açıp kurcalamak kolay olur. ben uyuduktan sonra da telefonum kurcalanacaksa o kilidin ne anlamı var :)

ama sokakta açması zor olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

quote:

Orijinalden alıntı: tzlc76

quote:

ama sokakta açması zor olur.

Telefonu bi dokundurup çıkarmaktan birşey olmaz kenarda köşe de kilidi açıp yola devam edersin

• Dövme haram diye gireyim mi
  • Damgalı eşek gibi dolaşırlar artık.
  • Sürtünme kuvveti ile açılan çıkarsa daha iyi olur

• bana o kadar da mantıklı gelmedi
  • Yorumlar mükemmel yav

• bu kilit işi de iyice abartıldı ha, yakında sahibini yellenmesinden tanıyan ve kilidi açan telefon çıkaracak adamlar :) Hayır sözüm motorolaya değil asıl apple ve samsunga, kaç kişi kilit kullanıyo zaten ne gerek var saklayacak bişeyimiz yok çok şükür zaten çok önemli bilgilerimizi koymuyoz telefona

• Sabah metrobüste kolumu iki metre uzatıp dövmeyi telefona göstertcem yanış anamadıysam. Daha saate bakamıyoz.

• Motorola israil malı yalnız.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Motorola, Lenovo ya satıldı. Gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

• Telefonu kolay yoldan açmak varken, bunlar sadece zorluk çıkartır. Sürekli olarak dövme almak da cabası.
  • bana gereksiz geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.