Şimdi Ara

Motorola SideKick Unlock Yapmak AciL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler amerikadan motorola sidekick aldım turkcell'e kayıt yaptırdım fakat simi takınca telefon sebekeye baglanmıyor nerde kırdırabilirim?

• nasil bi hata mesaji cikiyor? subsidy kodu filan mi soruyor? yoksa telefon normal aciliyor hata cikmadan ama sebeke mi cekmiyor?

eger subsidy kodu gerekiyorsa:http://unlock-code.info/mototr/
  • @dIoricInIL,

Bu verdiğin site hiç sağlam ayakkabıya benzemiyor kardeş. Unlock kodu için net üzerinden form doldurup, imei numarasını script ile alan servis görmedim, gerçekliğine de inanmam.
  • imei numarasiyla unlock kodu yurtdisinda yaygin, yurtdisinda Operatör firmalar telefonu ucuza satip müsteri cekiyorlar fakat baska hatlarda calismasini engelliyorlar simlock kilidiyle, böylece baska operatöre gecmesini engelliyor ve kullandikca kar ediyorlar,

Türkiyede bilinmemesinin nedeni genelde telefonlar tüm hatlara acik sekilde satiliyor o yüzden ihtiyac duyulmuyordu, talep olmayinca da kimse bilmiyordu,

vodafone 225 modeli, blackberry, mda (htc) pocket pc, siemens, motorola bunlarin hepsi icin internette kod var
  • Kardeş bunu biliyorum zaten. Bedavaya unlock kodu dağıtan biryer yok. 5 dolardan başlar, 50 dolara kadar gider unlock kodları. Bu verdiğin site üçkağıttan başka birşey de değil. imei toplamak için kurulmuş tezgah. uyaracağız tabiki.

Bundan sonra o sitenin reklamını yaparsan, sende bu işin içindesindir.

Saygılar, Şemseddin.
  • iyi de usta madem biliyosun niye hic görmedim diyorsun :)
    demissin ki "Unlock kodu için net üzerinden form doldurup, imei numarasını script ile alan servis görmedim"
  • Hiç görmediğim şey unlock kodu servisi değil güzel kardeşim. Script ile imei numarası yollama ve bunun Türkçe olması insanı ürkütüyor. Bu işler mail ile yapılır, script ile değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usta ha script ile ha email ile bi fark yok site sadece türkce degil Almanca Ingilizce Macarca Italyanca ve Polonyaca, sanirim IMEI klonlamadan dolayi ürkütüyor dedin, Imei klonlayacak adam gider Nokianin pahali modelleriyle ugrasir, Motorola halk telefonu pahali bi alet degil :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dIoricInIL

usta ha script ile ha email ile bi fark yok site sadece türkce degil Almanca Ingilizce Macarca Italyanca ve Polonyaca, sanirim IMEI klonlamadan dolayi ürkütüyor dedin, Imei klonlayacak adam gider Nokianin pahali modelleriyle ugrasir, Motorola halk telefonu pahali bi alet degil :)

niyeki nokıa nın pahalı telefonunun imei dahamı deyerli..................imei nin cihazın fiyatı ile alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 23 Ağustos 2008; 20:49:25 >
  • yaw sizin yaptıgınız seye bak box denen bi şey var ülkemizde kim gider onun için kod alır sen kardesim box ı olan bi telefoncuya git yaparlar
  • ya adam dag basinda yasiyorsa ne olacak?

ayrica Motorola icin 280euroluk SmartClip denen box lazim, fakat bu box ile soruyu soran kisinin telefonu yani Sidekick (Q700) unlock yapilmiyor diye biliyorum, desteklenen modeller arasinda yok.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dIoricInIL -- 23 Ağustos 2008; 21:23:54 >
  • Sidekick hakkinda, seni aradiklarinda ulasiyorlar fakat arama yapmak istediginde sadece Acil arama ve su mesaj cikiyorsa: ""a welcome screen will appear within 48 hours after purchase, if it doesnt, call customer care to check your account status, until then, press bar to place emergency calls""

o zaman sol üst kösedeki MENU tusu ve L tusuna bas, bu mesaj kaybolur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.