Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
0
Favori
39.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun tek eksisi (müzik telefonu dedikleri için) radyo sanırım.. Aslında iyi bir incelemeyide hakediyor hem tasarımı hemde fiyatı itibariyle..

Hele bi gelsin ben yapıcam yorumları. (İnşallah)

Disce quasi semper victurus; vive quasi cras moriturus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

Bir hafta önce sipariş ettim telefoncuma, hala getirecek. En son sözde yarın kesin geliyormuş.

Hele bi gelsin ben yapıcam yorumları. (İnşallah)

gelmedi mi daha hocam telefon..

Kısaca şöyle özetliyorum: "Al eline git Irak'a".
    Hatta tokuşturun bi Aselsan'la bakalım kim kazanacak !?
    Yani öyle siyah fon üstüne parlak kenarlı "nazik" resimlerine hiç aldanmayın.
    Bunu kimiler "pozitif" kimileri "negatif" alabilir.

Hatta Samsung E890'dan sonra 45'lik Colt gibi geldi bana. Uzay çağından ....eh işte...2007'ye geri dönmüş gibi oldum.

Efendiim...Evet menüsünü muhteşem yapmışlar (yukardaki RUS promo'suyla ilgisi yok..ne menünün ne ikonların. Bildiğimiz motorola'lar gibi her bişeyi özelleştirilebiliyor. (Bu arada 240x320 duvarkağıtları kullanabiliyorsunuz). Ve de harika oluyor.

İşletim sisteminin Linux olmasının normal vatandaşlara(!) hiç bir faydası yok bence

İleride de göreceğimiz üzere bu telefonun da cıcığını çıkaracaklar(cağız). Atmadığımız program v.s. kalmayacak gibi.

Bunun haricinde benim üstünde durduğum yani bence en önemli olan :
    1) uygulamalar şifreyle kitlenebiliyor.
    2) Görevler yazabiliyorsunuz.
    3) Notlar ekleyebiliyorsunuz.
    4) Gelişmiş rehber, oldukça gelişmiş, buna bayılacaksınız.

Kapakta, solda tek tuşla Medya player'e ulaşabiliyorsunuz.
    Resimleri ve videoları zumlayamıyorsunuz ama, tam ekran sağa veya sola çevirebiliyorsunuz.
    Hele fotoğraf çekerken 4x zum'u var ama görmeden bilemezsiniz. Sanki her bir zum tık'ı, teleskopla yapılmış gibi. Fotoğrafla ilgilenenler için söylüyorum...yoksa malum cep telefonundan fotograf makinesi ol-maz !!! (Henüz) Hiç anlatmasın kimse N95, N105, 8246 v.s. diye

İşletim sistemi Linux, ESKİ motorola'lara oranla tamam hızlı, ama hiçbir şekilde (maalesef) şu yeni Samsung'lar kadar hızlı değil. w810, w300 ayarında falan diyebilirim.
    Sadece bildiğimiz o eski motorola hızından (daha doğrusu yavaşlığından)eser kalmamış. Bu da iyi.

Kısaca eski Z3'ü sevdiyseniz, buna bayılacaksınız. Şimdi normal telefonlarla yarışabilecek düzeye çıkmış motorola.
    1 GB hediye hafıza kartı ile geliyor. Tabi daha bomboş benimki. Birkaç resim video falan yüklersem ne olacağını görecem. Müzik yüklemiycem, müzik için Mp3 player kullanıyorum. Fotoğraf için kamera kullandığım gibi

Sağlam bi telefonum olsun, biraz da güncel olsun diyenler, hiç düşünmeden alın derim.

Ama hep söylediğim gibi, ben gps istiyorum (genelde nerde olduğumu bilmem), önce kaybolucam sonra bulunacam, tüm bunları yaparken de müzik dinliyecem ve sesi Bang & Olufsen gibi çıkacak, aynı zamanda 2Oth Century Fox'a da video çekecem diyenler, yanaşmasınlar bile

Haydi kolay gelsin...

PS: Bu arada bilmediğim, ilk defa karşılaştığım bi özellik çıkarsa onu da bilgileriniz sunarım

• Chandler B. teşekkürler görüşlerin ve bilgilerin için. çektiği resimleri, müzik kalitesini ve dediğin üzere bilmediğin yönlerini keşfedersen paylaşmanı bekliyoruz.. bu arada kulaklık girişi nasıl dönüştürücü var mı ayrıca kutudan şu bluethoot kulaklık çıkıyor mu??

hayırlı olsun...

Resimler gayet şık, güzel, yeterli (2 mp için).
    Müziğe gelince, ayarlarında "shuffle" var, karıştırabiliyorsunuz parçaları. Açık yada kapalı konumu var.
    Bundan başka "Stereo Efektleri" diye bir bölüm var, orda :

1) Spatial AUdio
    2) Spatial Genişlik Kontrolü
    3) Bass Boot
    4) Bass Boot Seviyesi ayarları var.

Ses muhteşem ! Yani netlik ver berraklık açısından E398 'le karşılaştırıyorum. Süper bir ses.
    Yüksekliği de fena değil.

Resim çekerken bir şeye dikkat ettim. Sanki şu Sony kameralardaki steady shot gibi, net çekiyor.
    Yani Samsung'ların tam tersi gibi

Ve tüm bu çekim , ayar v.s. işleri oldukça hızlı. Hatta netlik ayarı için süreyi manuel olarak belirliyebiliyorsunuz da.

Şuraya resim eklemesini bi becerebilsem koyacam da..ehheh...o kadar da kusurumuz olsun artık

Kolay gelsin

• Pardon ...unutmadan

Kulaklık girişi USB. Çevirici yok !

Ve kulaklık ( o malum resimlerde görülen) maalesef çıkmıyor .

En azından benimkinden çıkmadı..belki E65'e yaptıkları gibi daha ilerde koyarlarsa bilemem !?

Kolay gelsin...

• yanıtlar için teşekkürler resim içinde canın saolsun ama resim eklemek çok kolay aslında..

imageshack.us adresine giriyorsun. açılan sayfada gözat seçeneğine tıklıyorsun ve bi pencere açılıyor. açılan pencerede resmi nereye koyduysan oraya gelip resmin üzerine tıklıyorsun ve tamam diyorsun. daha sonra eski pencere yine karşına çıkacak host it! butonu var ona tıklıyorsun ve bir sayfa açılıyor. en alttaki linki kopyalayıp buraya yapıştırman yeterli..

edit : imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 5 Ekim 2007; 18:23:49 >
  • Teşekkürler Chandler B. Telefonu keşfettikçe yazacağın ayrıntıları merak ediyorum.. 1 hafta sonra da batarya süresi hakkında bize bir fikir verebilirsin sanırım.. Ben fotoğraf amaçlı telefonlara karşı olduğumdan pek önemli değil kamerası.. Ama müzik çalarını merak etmiyor değilim..

Verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim.. Telefonun hayırlı olsun..
  • @uguRnB

Teşekkürler uguRnB...en kısa zamanda deneyeceğim bakalım

@TriNeO

Valla o zaman şöyle diim. Müzik sesi beni şok etti (Pozitif anlamda).
    Bütün telefonlar gibi bu da 1GB, 2GB yada 4GB v.s. kartlar %75'i geçerken şişmeye başlıyorlar diye Mp3 player almıştım. Ama bunun sesi nerdeyse Mp3 player gibi ve bahsettiğim mp3 player'de Sony Nw-a805

Ses bildiiiiiniz gibi değil. Muhteşem. Almaya gittiğinizde, dükkanda sadece sesi deneyin göreceksiniz.

PS: Ha bu arada ben müzisyenim

Profesyonel değil ama classical

Kolay gelsin...

• _____________________________

• [img=http://img505.imageshack.us/img505/2632/moto0008mq5.th.jpg]

Bi gün becericem

İşte bu resim, gece, mutfak floresanı altında, hiçbir ön ayar yapılmadan çektiği resim.
    Umarım bir fikir sahibi olursunuz.

Gündüz çekimini de yollıyacağım.

Kolay gelsin...

• Chandler B. nin gece, mutfak floresanı altında, hiçbir ön ayar yapılmadan çektiği resim.

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu ((

Bu arada saat 21:00'dne beri email ayarları, mms, v.s. ile uğraştım.
    Saat 14:40'ta tek çizgi varken şarja koydum, 18:00'de şarj "full" bitti.

Şu an tek çizgi eksik (toplam 3 çizgi var şarjda).

Bundan başka şifreyle kilitlenen uygulamalar şunlar :

Rehber
    Takvim
    Web erişimi
    Görev listesi
    Notlar
    E-posta
    Son Çağrılar

Yani telefonda da kalsa, karta da taşısanız "görüntüler" kilitlenemiyor, bilgilerinize

Kolay gelsin...

• yukarı..

telefonun gündüz çekimleride merak konusu tarafımdan..

(Umarım bu kerre olur !?)

http://img115.imageshack.us/img115/61/moto0009zs7.jpg

• Chandler B. teşekkürler..
  • teşekkürler Chandler B... (linki bu sefer doğru yapmışsın. buraya mesaj yazıp linki kopyaladıkdan sonra burda mesaj yazdığın yerin üstünde butonlar var linkin mouse ile üstünden geç ve yukarıdaki image butonun tıkla böylece linkin başında [simage](böyle) sonunda da [/simage](böyle) bir kod oluşacak. bunu yaptıktan sonra resmin benim aşağıda koyduğum gibi çıkacak..
    ama sen yine yapamadım dersen aynı linki mesaj yerine kopyalıyorsun ve başına [simage] sonuna ise [/simage] kodunu koyuyorsun.(arada boşluk olmasın) o zaman sayfada eklediğin resmi görüntüleyebilirsin..

Chandler B. nin rokr müzik telefonu ile gündüz çekimi..

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu ((

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.