Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
36.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Firmware

@elusive

Parametre izni verilmeyen filmler de, QEZXPlayer programı kullanılarak gösterimi sağlanabilir. Hazırladığım programın içerisinde vardı sanırım.

İşlem; QEZXPlayer programını MPKG ile (Birlikte aç) telefona yükleyin. Açılmayan filmleri 'Birlikte aç' seçeneği kullanarak QEZXPlayer programı ile açın.

yükldim onu da açılmıyor malesef. tıklıyorum tepki vermiyor telefonda...
  • @Firmware

Hocam Birşey daha soracaktım. Bu usb kablo ile bilgisayara bağlayıp dosya transferi yapınca teldeki prglar ünlem işaretine dönüyor ve kullanılır olmuyor bu durumda her usb takdığımızda reboot yapmamız gerekiyor. bunu düzeltmek mümkün mü?
  • @Firmware
    hocam telefonu kilitle dedim. demez olaydım kilit kodunu unuttum pin soruyo giriyorum. şimdi de kilit kodu. kaldım ole. nasıl cozeriz?
  • E6'yı satıyorum, ilgilenen varsa 2.el motorola bölümündeki ilanıma bakabilir. Üzerine para alabileceğim motorola modelleriyle takasa açığım.

Dokunmatik bana göre değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Firmware

@elusive

Büyük boyutta resim ekleyeceğin zaman.. image değilde, S image seçeneğini kullan. Bilgisayarlarımızı yorma

ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 29 Mayıs 2009; 15:28:42 >
  • tesekkurler, cok yardımcı oldu bu konu.
  • motorola rokr e6 sıfır gibi 160 liraya satıyorum almak isteyen pm atsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

E6'yı satıyorum, ilgilenen varsa 2.el motorola bölümündeki ilanıma bakabilir. Üzerine para alabileceğim motorola modelleriyle takasa açığım.

Dokunmatik bana göre değil.

Bu güzel telefon şimdilik bende, aldığımda çektiğim resimleri kaydediyordum ne olduysa her çektiğim resimden sonra "Resim Kaydedilemedi" uyarısı çıkmaya başladı, bu süre içinde telefonda sadece tema değiştirdim başka hiçbişey yapmadım. bu sorunu nasıl giderebilirim.?
  • Android veya qtopia yı nasıl yüklediniz arkadaşlar?
  • bu ilk sayfadaki dil paketini indirdim ama şifreli dosya şifresi nedir acaba?
  • Bir önceki sayfada eklemiştim onu indir
  • Winrar açıldığında sağ taraftakiş parçada battleground35 gibi bi şeydi
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Android veya qtopia yı nasıl yüklediniz arkadaşlar?
  • quote:

Şuan Qtopia'yı yüklüyorum.. Son sürüm olan SDHC destekli versiyonu. Ayrıntıları bildiririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

quote:

Şuan Qtopia'yı yüklüyorum.. Son sürüm olan SDHC destekli versiyonu. Ayrıntıları bildiririm.

Qtopia'yı yükledim şu an pek stabil çalışmıyor ama görsel olarak güzel...
  • quote:

turanX
    Qtopia'yı yükledim şu an pek stabil çalışmıyor ama görsel olarak güzel...

Aynen.. Şuan için kullanılacak bir sistem değil.

Ben daha önce de yükledim ama bir kez daha deneyim dedim şöyle güzelcene incelemek için. Dediğim gibi şuan için boş, yüklemeye değmez
  • @turanX

Telefonu ilk aldığım zaman senin hazırladığın 'hafıza kartı' örneğini yüklemiştim. Acemilik işte, tema yüklerken telefon dondu ve ben Fw atmak zorunda kalmıştım. Pişman olduğumdan değil de telefonu aldığımın 1. haftasında tam bilmeden fw atmak istemiyordum. Telefonu tanıyınca işler değişti. Telefona yüklemediğim fw, program (işe yarayan) falan kalmadı sanırım. Neyse.. Paylaşayım dedim

Telefonu ilk alanlar foruma katılmadı için benden başka paylaşım yapan da olamadı. Şimdi elimden geldiği kadar soruları yanıtlamaya çalışıyorum.

'SDHC kart' desteği için yazılım hazırlamışlar. Yüklemediysen habere vereyim forumda bir kişi denedi ve 4Gb SDHC hafıza kartını e6'ya tanıttı.. Ben de SDHC kart olmadığı için yazılımı yüklediğim halde deneyemiyorum.

• @inanki

Bende iphone aldığım için forumun bu bölümüne bakmıyordum neyse iphone'u sattım benim e6'da abimdeydi oda kullanmıyordu, böylece tekrar e6'ya dönüş yapmış oldum..

SDHC'desteği olduğu söylenen fw'yi denedim 8gb sdhc'yi görmedi zaten o komple bir fw değil sadece kerneli değiştiriyo ve benim fw'nin üzerine yükleyince sorun yapmaya başladı...

Bu arada Android'i denedin mi?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanX -- 9 Haziran 2009; 1:39:26 >
  • quote:

Qtopia'nın .sbf olarak fw'si mevcut ama yüklemeni tavsiye etmem stabil çalışmıyor + radyoda çalışmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanX -- 9 Haziran 2009; 1:53:48 >
  • quote:

@turanX

SDHC'desteği olduğu söylenen fw'yi denedim 8gb sdhc'yi görmedi zaten o komple bir fw değil sadece kerneli değiştiriyo ve benim fw'nin üzerine yükleyince sorun yapmaya başladı...

Bu arada Android'i denedin mi?...

Komple Fw olmadığını biliyorum. Zaten 4mb falan sanırım. 4Gb SDHC kartını çalıştırmış ama 8 Gb desteklemesi kötü olmuş..

Fw üzerinde nasıl bir sorun yarattı ? Ben flashladım ama deneyecek kart yok ama almayı düşünüyorum. Aslın da güzel bir yazılım. Elinde 4Gb SDHC kartı olan için ideal. Hatta forum da bir kişi denedi kullanmadığı 4Gb'lik SDHC kartı telefon tanıyınca baya bi sevinmişti..

Android'i denemedim. Biraz zor gibi geldi Bakalım.. Büyük bir ihtimalle yüklerim ama şimdi değil.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.