Bildirim
Motorola RAZR V3 ...!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Acıkcası ne anlatmak istedigini anlamıs degilim.. RAZR V3 mukemmel dizayniyla goz dolduran bir telefon ama anlasilacagi gibi daha sekilci bir kitleyi hedefliyor.. Cunku donanım ozellikleri acısından cok geride kalıyor.. -
motorola bunu çıkaralı 6 aydan fazla oluyor.....bu tel 6500 renk içeriyor....yani o kadar güzel bir tel değil...
quote:
Orjinalden alıntı: Azerline
Motorola sürekli ürün yineliyor...
-
bence cok hos bır telefon -
Çok güzel ve zoom'u mükemmel bir telefon..Görüntü daha da net 4x zoom yaptığınız halde..Video oynatması da süper bişey..Aşırı net videolar gösterio.. -
tasarım olarak bir nokiaci olarak uzerine rakip tanimadigim dehşet karizmatik telfon.
iş adamı olsaydim kesinlikle alirdim.
mükemmel -
TASARIM MUHTEŞEM FAKAT FAZLA ÖZELLİĞİ YOK.O CAN SIKICI.AMA YİNEDE ALINIR. -
Beyler hepsiburada bu telefonun fiyatını baya aşağıya çekti.estore'da 1,221 ytl hepsiburada'da 787 milyon
Hepsiburada -
bu telefon çıkalı en az 2 ay oldu -
DOğrudur ancak MPx200 çıkalı daha uzun süre oldu sadece karşılaştırmak açısından yazdım. -
guzel cıhaz ama cok kullanıslı degıl motorola bana gore -
quote:
Orjinalden alıntı: bart simpson
guzel cıhaz ama cok kullanıslı degıl motorola bana gore
ewet haklısın
kamerası pek basarılı degıl bence (zoom dısında) -
iki üç ay evvel topic actık bu konu da sonra silinmiş gitmiş daha tr.de yoktu geldi gelecek derken.kasım ayında benimde aklıma simdi gelldi... -
çok pahalı fashion telefonlar çok pahalı satılıyor .....sonra 3-5 kişi satın alıyor veya almıyor ellerinde patlıyor sonra komik fiyatlara satıyorlar binlira verip rezik olanlar ise vah tüh etmekten başka birşey yapmıyorlar telefona verilen paraya acırım ben eğer parasını haketmiyor ise -
hepsiburada.com ' da fiyatı düşmüş 812 ytl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X