Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mpx200 e araç şarj cihazı bulamadım
  • DOSTLARIM MERHABA

BI ZAMANLAR PIRI OLMUSTUM MPX200´UN.AMA ASKERDEYDIM.UZUN SUREDIR YOKTUM BURALARDA.GITMEDEN ONCEDE FORMAT ATMISTIM TELEFONUMA.SIMDI DE AYARLARINI YAPMAK ISTIYORUM AMA SU PROBLEMLERIM VAR.
    1) MSJ BOLUMUNDEN ESKIDEN TO. KISMINA DIREK EMAIL ADRESI YAZINCA EMAIL GIDIYORDU AMA SIMDI EMAIL ATMAIYORUM.
    2) MMS AYARLARIM YOK.MMSDIYE BIRSEY BILE GORUNMUYOR TELEFONUMDA
    3) EMAILLERIMI NASIL OKUYABILIRIM.BUNU DAHA ONCEDE HIC YAPMAMISTIM.YANI EMAIL OKUMAM ICIN OUTLOOK GIBI BI EMAIL ADRESIM TANIMLIYORMUYUM NAPIYORUM.

Bu sorunlarima yardimsi olurmusunuz.Cok sagolun...Herkese tekrar merhaba.........
  • mpx200 e araç şarj cihazı bulan varmı
  • Ben 3'e cevap vereyim.
    Ayni outlook gibi pop3 hesabinin bilgilerini girmen gerekiyor telefona. Ondan sonra istedigin gibi mail gonderip, mail alabiliyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: aydinokan

DOSTLARIM MERHABA

BI ZAMANLAR PIRI OLMUSTUM MPX200´UN.AMA ASKERDEYDIM.UZUN SUREDIR YOKTUM BURALARDA.GITMEDEN ONCEDE FORMAT ATMISTIM TELEFONUMA.SIMDI DE AYARLARINI YAPMAK ISTIYORUM AMA SU PROBLEMLERIM VAR.
    1) MSJ BOLUMUNDEN ESKIDEN TO. KISMINA DIREK EMAIL ADRESI YAZINCA EMAIL GIDIYORDU AMA SIMDI EMAIL ATMAIYORUM.
    2) MMS AYARLARIM YOK.MMSDIYE BIRSEY BILE GORUNMUYOR TELEFONUMDA
    3) EMAILLERIMI NASIL OKUYABILIRIM.BUNU DAHA ONCEDE HIC YAPMAMISTIM.YANI EMAIL OKUMAM ICIN OUTLOOK GIBI BI EMAIL ADRESIM TANIMLIYORMUYUM NAPIYORUM.

Bu sorunlarima yardimsi olurmusunuz.Cok sagolun...Herkese tekrar merhaba.........

• quote:

Orjinalden alıntı: efebatur

mpx200 e araç şarj cihazı bulan varmı

tahtakalede var evde olan yerlerin adresleri var diye hatırlıyorum ben aldım gayet güzel çalışıyor..
    yanılmıyorsam tahtakalenin orda bir postahane var ordan yukarı doğru devam edip sağ tarafta sub zero diye bir şirketten almıştım....

umarım işine yarar saygılar..
  • teşekkürler
  • mpx 220 lerde bulunan faks yazılımını paylaşıma açsın bir arkadaş
    mpx200'e uygun hale getirebiliriz belki.
  • arkadaşlar burda mpx200 için uzun ömürlü batarya ve kamera satan var mı?
  • mpx 200 için ilk defa taiwan dan pil getirten benim
    bir iki kutu daha var elimde (20 adet civari)
    ancak bekleme suresi orjinalinden daha uzun değil.
    fiyatı 12 YTL. Şarj cihazı içinse "V3 yada RAZR diye
    motonun ince telefonu şarj cihazı" olarak da bulabilirsiniz.
    Forum üyelerinden BowBowBlom (msn: alperatmaca@gmail.com)
    dan hem modifiyeli pil ve hemde şarj cihazı temin edebilirsiniz.
    işyeri doğubank in yanında. ben ondan şarj cihazı aldım
    bi senedir kullaniyorum.
  • kamerayı nerden nasıl alabilirim bilgin var mı?
  • ya benim mpx 200 telefonum var vede coq memnunum hemde 2003 kullanıorum ama sarj sorunumda yoq en az 2 gun gıdıor ama 2 bı tel olarak 6600 rı vardı onu kardesıme verdım sımdı kendıme mpx 220 alıcam son fiatı neydı bılen varmı bırakın fıyatı duserse dussun ben gene aynı teli kullanmıyacakmıyım ısterlerse bedava versinler:d
  • ben de memnunum da kamerasız olması ve batarya nın 1 gün dayanması sorun olmaya başladı artık
  • ELVEDA MPX200... Seninle çok güzel günler geçirdik ama... Pilin çok çabuk bittiği için ben pes ettim... merak etme sen satmayacam... hatıra olarak saklayacam.
  • Pil meselesinde bir yerde okumuştum.

NOKIA BL-5C ve BL-6C pil alıp içini çıkarıp motorola pilinin içine yerleştirip, biraz daha uzun süre kulanabiliyormuşuz. deneyen varmı ki. s m a r t t u r k . i n f o da okumuştum..
  • bu arada ben de satıcam mpx200 ümü takas a girmek isteyen olursa pm den ulaşsın bana
  • alper atmaca isimli arkadaşımız var o pil modifiye
    işleri ile ilgileniyor ona mesaj atarsan (alperatmaca@gmail.com)
    yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 30 Mayıs 2006; 19:59:46 >
  • Arkadaşlar sd kart dışında yükleme yapılmadığı yazılmış.Yok öyle birşey.Sd Mmc farketmiyor mpx200 de.Ama markadan markaya farkediyor.Ben kingston mmc ve ogatech mmc karta 2005 yükledim ve sorunsuz kullandım.Bilgi olarak vereyim dedim.
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak ama mpx 200 ile telsimden tv seyretmek için ne yapmam gerekiyor belki daha önce işlenmiştir ama bana bir link verirseniz ilginize şimdiden teşekkür ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seragbaba -- 9 Haziran 2006; 13:29:24 >
  • Arkadaşlar ben nasıl .exe dosyalı hafıza kartına kurabilirim?Birde hafıza kartımdaki mp3leri nasıl windows media player da açarım?Lütfen acil cevap verin..
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.