Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon kargoya verildi.Çarşamba günü elime geçecek ben şimdiden heyecanlıyım
    Şimdi birkaç sorum olacak.

1- Ofis dosyalarını çalıştırabiliyor muyuz bu telefonda ? powerpoint gibi mesela..

2- Gelecek telefon 2003 yüklü.Ben master reset attığımda nolacak ? Yine 2003 mü kurulu kalacak.
    Peki tüm programlar silinecek mi ? Resim gösterme falan hepsi gidecek mi yani..

Bi de verilen linklerden mpx.gen.tr ye girdim.Ordan sık kullanılacak programları indirdim betaplayer falan her şey içinde.. Onları nasıl kuracaz peki ? usb girişine takıp pc üstünden mi çalıştırıyoruz yoksa telefona atıp içinden mi çalıştıracaz.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikizler

arkadaşlar mpx200'ün şarj çıkışı ile usb kablo çıkışları farklımı? yada usb den bağlı iken pc ye şarj oluyormu? yanıtlarsanız çok sevinirim

İkisi de aynı çıkış. Evet USB bağlı iken şarj oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Telefon kargoya verildi.Çarşamba günü elime geçecek ben şimdiden heyecanlıyım
    Şimdi birkaç sorum olacak.

1- Ofis dosyalarını çalıştırabiliyor muyuz bu telefonda ? powerpoint gibi mesela..

2- Gelecek telefon 2003 yüklü.Ben master reset attığımda nolacak ? Yine 2003 mü kurulu kalacak.
    Peki tüm programlar silinecek mi ? Resim gösterme falan hepsi gidecek mi yani..

Bi de verilen linklerden mpx.gen.tr ye girdim.Ordan sık kullanılacak programları indirdim betaplayer falan her şey içinde.. Onları nasıl kuracaz peki ? usb girişine takıp pc üstünden mi çalıştırıyoruz yoksa telefona atıp içinden mi çalıştıracaz.?

1- Evet, tüm ofis dosyalarını çalıştırmak için gerekli programlar var. Hepsini çalıştırırsın.

2- Vaaayyy, Master Reset'i filan da öğrenmiş. Yine 2003 olarak kalır. Ama daha sonradan yüklediğin programlar silinir. Yani zaten 2003'le beraber yüklenen programlar kalır ama diğerleri silinir.
    Windows XP kurduğunda Internet Explorer'ın yine kurulu olup Mozilla FireFox'un silinmesi gibi.

3- Data kablosunu kullanarak Pc ile Telefonu (pardon, MPx200'ü, O bir telefondan öte bir şey), ActiveSync programı kullanarak birbirine bağlarsın. Bazı program dosyaları .exe uzantılıdır. Bilgisayarda çalıştırdığında ActiveSync programı ile MPx200'e yüklenirler. Ama .cab uzantılı dosyaları bilgisayarda açmayı deneme. Onları ister hafıza kartına istersen de MPx200'e doğrudan kopyalayarak, sonrada bir File Manager programı ile çalıştırarak kurabilirsin.

• hmm, anladım sağol bilgiler için

quote:

Vaaayyy, Master Reset'i filan da öğrenmiş

Tabi olm herşeyi öğrenecem yavaş yavaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

hmm, anladım sağol bilgiler için

quote:

Vaaayyy, Master Reset'i filan da öğrenmiş

Tabi olm herşeyi öğrenecem yavaş yavaş

Seni Bilgisayar Mühendisliğinde okutanları zopalamak lazım.

• Olm bekle hele mezun olim görecen sen
  • Öncelikle Herkese Selamlar

Foruma yeni üye oldum, fakat çok uzun bi zamandır takip etmekteyim. Artık o kadar çok yazı olduki nereye bakıcağımı şaşırdım. Belki gözlerim bulandı ben atlamış olabilirim ama bi türlü çözemediğim bi sorunum var. 512 mb sd card aldım. telefon *.wav uzantılı dosyaları melodi olarak çalabiliyor ama vaw larda mp3 ler kadar yer kapladığı için telefon hafızasında tutmak pek olanaklı değil. Fakat sd cardımda yer olmasına rağmen sd card daki dosyaları telefonumun zil sesi olarak bi türlü ayarlayamadım.
    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • sd kartında my documents diye bi klasör aç.
    istediğin resim müzik v.s. belgeyi oraya koy.
    photos u çalıştır klasör yerini sd (mmc) my documents olarak değiştir.
    ayalardan seslere girdiğinde listede senin koyduğun müzik dosyalarının adının da olduğunu göreceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpertas

ya bu aletin fulla kasaı değişmiyomu nokia lar giib alıcam bi tane mpx200 ama çok çizik

m p x g e n t r 'de kasa satılıyor şu an üç farklı renkte, alım satım bölümünde.
  • malesef bab bende mp3 lerı zıl sesı olaak kullanıcam ama bu photos ne onu anlamadım acıklarsarsan sewınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bysifir

malesef bab bende mp3 lerı zıl sesı olaak kullanıcam ama bu photos ne onu anlamadım acıklarsarsan sewınırım

mp3 leri zil sesi yapamıyosun (2002 için, sonradan kurulan romları tam bilmiyorum)
    photostan kastım album programı
  • 2003 de mp3 leri zil sesi yapan bi program var(adını hatırlayamadım) malum smartphone sitesinden indirebilirsiniz, programı tele kurup mp3 ü zil sesi yapıyorsunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

quote:

Orjinalden alıntı: bysifir

malesef bab bende mp3 lerı zıl sesı olaak kullanıcam ama bu photos ne onu anlamadım acıklarsarsan sewınırım

mp3 leri zil sesi yapamıyosun (2002 için, sonradan kurulan romları tam bilmiyorum)
    photostan kastım album programı
  • Merhabalar arkadaslar
    1. wma ya çevirdiğiniz tüm müzik dosyalari mp3 ten daha az yer tutar.
    bunu çevirmenin en kisa yolu. Tüm XP lerle beraber gelen Movi Maker
    programini çalıştırıp, mp3 dosyasını orada alt satır (ses/müzik yazan) a
    taşıyıp Dosya/Filmi Kaydet/Bilgisayarim(c, d veya başka bir yer)/masaüstü/
    (dosyaniza bir isim verin seçili olarak SES gelir siz onu değiştirebilirsiniz)
    ileri/diger ayarlar/CD kalitesinde (64 kb/sn)/işaretleyip ileri tuşlayin
    masa üstünde (veya seçtiğiniz diğer ortamda) kaydolduğunu ve önceki
    mp3 ken 4 mb tutan dosyanın şimdi 1 mb dan bile az yer kapladığını görürsünüz.
    2. wma yaptığınız tüm müzik dosyalarını direk MOUNTED VOLUME içine
    atın. sonra ayarlardan/ses bölümünden seçebilirsiniz tüm mp3 leri bu şekilde
    zil sesi yapabilirsiniz.
    3. güle güle kullanın

• ya bu telefon giderek dökülmeye başladı, elimde kalcak gibi gözüküo valla
  • Selam Dostum,

MPX200 konusunda yazdiklarina bakilirsa en tecrubeli sensin.W2005 kurdum ama memnun degili pil sadece 6 saat gidiyor. WM2002 kurmak istiyorum nerden bulabilirim.Burda yer alan linklerden ilgili programa ulasamadim.
  • 2002 ne kuruosun 2003 kur, bi de kızılötesini fln kontrol et yoksa bu kdr çabuk bitmemesi lazım
  • mpx . gen. tr de romlar bölümünden bulabilirsin
  • abi mpx200 için wm2005 varmı?
  • ben cıktığı günden beri wm2005 kullanıyorum, sarjı 2002 den sonra en iyi giden rom 2005, kızılötesi açık kalmış olabilir
  • mpx200 için var zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: emcyaman

abi mpx200 için wm2005 varmı?
  • cd sinden yükleyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.