Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mpx220 kesinlikle mpx200'den daha ustun bir telefon. yaklasik 10 aydir mpx200 kullaniyorum cok cok memnunum ama yine de ilk fırsatta 220 ye gecmeyi dusunuyorum. mpx200'un islemcisi 120mhz mpx220'nin 200mhz, ekran 256.000K. uzun olması ise ust tarafa yan yerlestirilen antenden kaynaklaniyor ve dusuk sinyallerde bile cok iyi performansı oldugu soyleniyor. pil omru de mpx200'e gore cok daha iyiymis (test sitelerinin yalancisiyim). ama benim icin en onemlisi islemci hizi. kamera ve bt o kadar onemli degil bence.

pil hakkinda yapılan yorumlar ilginc geliyor bana. sp2002'de de cok kullaninca pil cabuk bitiyordu, 4-5 aydır sp2003 kullaniyorum ve onda da durum aynı. normal bir kullanimla (sadece konusma) 2-2,5 gun sarj gidiyor. sonucta koskocaman pili olan bir notebook'un bile surekli kullanimla pili birkac saat gidiyorki.

telefonun elbette eksikleri, zayıf oldugu noktalar var ama telefon olarak isini gayet iyi yapiyor. bunun yanisira bilgisayar ozellikleri sunuyor, video izlenebiliyor, mp3 dinlenebiliyor. piyasadaki kac telefonla another world, prince of persia, golden axe, double dragon 3, mortal kombat 3 .... oyanayabilirsiniz ki. PC'de defalarca bitirdigim bu oyunlari cep telefonumdan oynayip bitirebilmek bile cok heyecan verici bence.

• arkadaslar elinde smart explorer ve beta playerin seriali olan varsa bana mail atabilirmi?
    fataltin@yahoo.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: hece

mpx220 kesinlikle mpx200'den daha ustun bir telefon. yaklasik 10 aydir mpx200 kullaniyorum cok cok memnunum ama yine de ilk fırsatta 220 ye gecmeyi dusunuyorum. mpx200'un islemcisi 120mhz mpx220'nin 200mhz, ekran 256.000K. uzun olması ise ust tarafa yan yerlestirilen antenden kaynaklaniyor ve dusuk sinyallerde bile cok iyi performansı oldugu soyleniyor. pil omru de mpx200'e gore cok daha iyiymis (test sitelerinin yalancisiyim). ama benim icin en onemlisi islemci hizi. kamera ve bt o kadar onemli degil bence.

pil hakkinda yapılan yorumlar ilginc geliyor bana. sp2002'de de cok kullaninca pil cabuk bitiyordu, 4-5 aydır sp2003 kullaniyorum ve onda da durum aynı. normal bir kullanimla (sadece konusma) 2-2,5 gun sarj gidiyor. sonucta koskocaman pili olan bir notebook'un bile surekli kullanimla pili birkac saat gidiyorki.

telefonun elbette eksikleri, zayıf oldugu noktalar var ama telefon olarak isini gayet iyi yapiyor. bunun yanisira bilgisayar ozellikleri sunuyor, video izlenebiliyor, mp3 dinlenebiliyor. piyasadaki kac telefonla another world, prince of persia, golden axe, double dragon 3, mortal kombat 3 .... oyanayabilirsiniz ki. PC'de defalarca bitirdigim bu oyunlari cep telefonumdan oynayip bitirebilmek bile cok heyecan verici bence.

yanılıyosun dostum işlemci hızı dediğin gibi degil...
    Processor, memory and operating system

Processor
    132 MHz TI OMAP

On-board flash ROM
    64 Mb

On-board RAM
    32 Mb (up to 512 Mb via MiniSD)

Operating system
    Microsoft Windows Mobile Smartphone 2003 operating system

Platform
    Smartphone 2003

Upgradeable OS
    Yes

işlemcileri aynı.......

Kaynak :www.mpxzone.com

• quote:

Orjinalden alıntı: cemoka

arkadaslar elinde smart explorer ve beta playerin seriali olan varsa bana mail atabilirmi?
    fataltin@yahoo.com

beta playe serial istemiyor.....
  • ben ilk önce 64 mb sd kart kullanıyordum. mp3 yüklediğim zaman hemen çalamıyordum, epey bir beklemem ve makinayı kapatıp açmam gerekiyordu.
    şimdi 256 mb mmc kart kullanıyorum. mp3 leri anında dinliyorum.

sebebini bilmiyorum, sadece paylaşmak istedim.
  • belki de mmc kullanmalıyız.
  • MERHABA ARKADAŞLAR. MPX200 CEP TELEFONUNDAN GPRS DE KALDIĞIMIZ SÜRECE NE KADARLIK VERİ AKTARIMI YAPTIĞIMIZI YANİ KAÇ KB LIK VERİ AKTARIMI OLDUĞUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİZ. TELEFONDA BUNU GÖSTEREN BİR YER VARMI TEŞEKKÜRLER..........
  • "While the MPx200 had a 132MHz processor, the MPx220 has a 200MHz Texas Instruments OMAP 1611 processor. The 1611 is an ARM family processor that has a dual core" (http://www.pdabuyersguide.com/motorola_MPx220_smartphone.htm"

"Specifications: TI OMAP 1611 200Mhz Dual Core, Windows Mobile for Smartphone 2003 Second Edition, 65K Color TFT Screen, 64MB ROM / 32MB RAM, miniSD, GSM Quad-band (850/900/1800/1900), 1.23 Megapixel Camera, Bluetooth" (http://www.smartphonethoughts.com/articles.php?action=expand,6701&start=0&sid=9a8c5148cc2c9ff8558b910f989097ed)

ben bu sitelerin yalacisiyim yani. mpx220'yi cok detayli incelemisler. almak isteyen veya merak eden arkadaslar icin atvsiye ederim.
  • MERHABA ARKADAŞLAR. MPX200 CEP TELEFONUNDAN GPRS DE KALDIĞIMIZ SÜRECE NE KADARLIK VERİ AKTARIMI YAPTIĞIMIZI YANİ KAÇ KB LIK VERİ AKTARIMI OLDUĞUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİZ. TELEFONDA BUNU GÖSTEREN BİR YER VARMI TEŞEKKÜRLER..........

AYRICA, GPRS DEN ICQ YA GİRME İMKANIMIZ VARMI. YANİ ICQ PROGRAMINI YÜKLEYEBİLİRMİYİZ?

ÜCRETLİ YAZILIM OLAN SMARTPHONENOTES İN REGİSTIR NUMARASINI BULABİLİRMİYİZ. BİR CEVAP LÜTFEN...
  • prdon hocam o zaman prog. kendisi varmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: mubumu

quote:

Orjinalden alıntı: cemoka

arkadaslar elinde smart explorer ve beta playerin seriali olan varsa bana mail atabilirmi?
    fataltin@yahoo.com

beta playe serial istemiyor.....
  • Arkadaşlar,

Ben pili sorunulu bir kullanıc olarak şunu gördüm. Pili tamamen bitiriyorum. (makina açılamayana kadar) Şarj'a taktıktan ikibuçuk saat sonra full şarj oluyor. Bana pek doğru gibi gelmedi. Sizlerde de şarj işlemi bu kadar kısa mı sürüyor???
  • Nereden alacaksın...????

quote:

yaw bu orjinal 2002 yi para ile alsak toplanıp sona cdlere cogaltırız ne dersiniz arkadaşlar ??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugi74

Nereden alacaksın...????

quote:

yaw bu orjinal 2002 yi para ile alsak toplanıp sona cdlere cogaltırız ne dersiniz arkadaşlar ??????

iste bende onu soruyorum nasıl alabilirizwww.mpxzone.com da 2003 vrsiyonu satılıyor ama 2002 yok nasıl buluruz ??????
  • pil sorunu olanlar forumdaki arkadaslardan birinden aldigim bir bilgiyi buraya tekrar yapitiriyorum. ben denedim pil ömrü suan 2.gunde olmasina ragmen %80, daha önce 8 saatte bitiyordu. 2002de uyguladim.

Yabancı bir forumda okuduğuma göre 2003 versiyonunda pil uzatmak için bir teknik tavsiye edilmiş bende bunu uyguladım ve telefonum 36 saattir açık biraz mp3 biraz oyun 10 dk kadar konuşma pilin hala %60 'ı dolu tekniğin ayrıntıları aşağıda fakat telefonlara gelebilecek zararlardan beni sorumlu tutmayın :)

1- Telefonu kapatın
    2- Varsa sd yada mmc kartı çıkartın.
    3- Orjinal şarj aletiyle %100 e gelene kadar şarj edin (!!!! USB kablosuyla değil !!!!)
    4- Şarj kablosunu çıkarıp bir daha takın telefon 1 dk kadar şarj olduktan sonra bir kaç kere titreyecektir, bu işlemi 5 kere tekrarlayın.
    5- En son şarj kablosunu çıkarttıktan telefonu hard resetleyin (Ortadaki mavi tuşa basılı tutarken telefonu açın çıkan soruya YES diyin).
    6- Telefonun yeniden açılmasını bekleyin yaklaşık 5-7 dakika.
    7- Telefonu tekrar kapatıp 1 saat kadar orjinal şarj aletiyle yine şarj edin.
    8- Madde 4 deki işlemi 3 kere tekrarlayın.
    9- Madde 5 teki hard reset olayını bir kez daha yapın ve telefonunuzu kullanmaya başlayın.

• ARKADAŞLAR 2003 TEN 2002 YE GEÇTİM TELEFONDA RAHATLADI BENDE. Ya WORMS WORLD PARTY FULL NERDEN İNDİREBİLİRİM Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • Arkadaşlar Ok tuşu sol üstteki tuşmuş.İngilizce yaptım sonunda...
    Piyasada çeşitli hafıza kartları var.SD,SD Ultra2,MMC. Biz bunlardan hangisini kullanmalıyız.
    Hangisi daha performanslı ve az güç tüketiyor.
    Telefonu aldığım yer bu telefonlarda kullanılan sd kartların daha küçük olduğundan bahsetti.
    Acaba küçük sd alınca daha mı fazla dayanacak.(Göremedim nasıl birşey olduğunu daha)
    Normal sd takınca bir kısmı dışarıdamı kalıyor acaba?
    Yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar aşağıdaki adresten

"Can be expanded using SD and MMC cards" kartlar kullanılabileceğini yazıyor.Hangi kart kullanılmalı sizce.

"Battery is 860 mAh." Bilginize.220'de 1000 mah'a çıkmışlar.(Bu makine mini SD kullanıyor)

hxxp://www.pdabuyersguide.com/motorola_MPx200.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmoo -- 9 Aralık 2004, 12:46:15 >

• evet nihayetinde tüm cevapları okudum

en son 4. sayfayı okuyup telefonu sipariş vermiştim ve inşallah yarın teslim alıcam. (şuan kargoda)

ilk olarak:

d_net ve kelkitli arkadaşlarım: şuan elimde 220 gb (zipli hali) mpx200 uygulaması var ki bunun içinde 55mb lik windows 2003 var (hani şu herkezin kıl kaptığı :) )

velakin okul bağlantım 34mbit

host olarak spymac i kullanıp güzel bir mpx200 sitesi ve forumu açmayı düşünüyorum.

eğer ilgi gösterecek olursanız lütfenhttp://www.maxiasp.com/ulas.asp adresinden murat hoşver i seçip bana mail atın. (buraya yazmak istemiyorum çünkü spam robotlarına yakalanıyor.)

ben aslında 2003 taraftarıydım. en azından buradaki şu 8 saat zedeleri okuyana kadar ve doğruyu söylemek gerekirse en büyük hayalimn suya düştü. bu telefon ile .net mobile programming e girmeyi planlıyordum ama şu 8 saatlik pil olayı ben tek kelimeyle mahveder bitirir. (günlük 2 saat telde konuşan birisi olarak )

bundan ziyade arkadaşlar dediğim gibi elimde inanılmazbir arşiv var (emule sağolsun. adsl im kotalı dahi olsa 220 mb ı acımadan indirdim)

ve en kısa sürede bağımsız bir mpx200 forumu ve sık sorulan sorular bölümüoluşturmayı düşünüyorum ve bu konuda (programlama) konusndaki bilgim de alaha çok şükür mevcut.

katılmak ve yardım etmek isteyen arkadaşlar için (özellikle d_net ve kelkitli: sizlere mail de e-posta da gönderemedim saolsun bu sayfalar hata veriyor.) katılımlarınızı bekliyorum.

Dilerim ki bu kadar ucuz bir fiyatın ardından bir bit yeniği çıkmaz yoksa gerçekten toplu katliam olur :D

• YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
    E
    D yaw şu force charge nedir bi bilen yok mu
    İ yoksa bu bi dedikodumu....
    N tel 2002 yüklü ama fazla kullanmamama rağmen sadece 2 gün gidiyor
    N bide master reset uyg okudum reset çektikten sonra neler yapmak gerekli
    N
    N
    N
    N
    N
    N
    N
    N
    N
    N
    N
    NLÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • EVET SANA KATILIYORUM BU OLAYI HEMEN YAPALIM. BİZDE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUZ .
  • http://www.coolsmartphone.com/index.php

adresinde ilk haberde goreceginiz beta flash player ile flash dosyalarını telefonunuzda calıstırabilirsiniz. ayrıca flashhack ile goruntuyu ekrana yerlestirme gibi islemleri yapabilirsiniz. goz atmakta fayda var bence. ama tusa basılması gereken durumlarda ne yapılacagini bulamadim henuz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.