Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal olarak ilk şarjı ne kadar yapmak gerekir (fazlada yapınca bir zararı olmasın)
  • ACİLLL !!!!!

HARD RESET NASİL YAPILIYO ÖNCE MAVİ TUŞA SONRA AÇMA KAPAMA TUŞUNA BASTIM AMA BİŞEY OLMUYO TELEFON TEKRAR AÇILIYO

WİNDOWS ÇÖKTÜ TELEFONDA
  • MERHABA ARKADAŞLAR. MPX200 CEP TELEFONUNDAN GPRS DE KALDIĞIMIZ SÜRECE NE KADARLIK VERİ AKTARIMI YAPTIĞIMIZI YANİ KAÇ KB LIK VERİ AKTARIMI OLDUĞUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİZ. TELEFONDA BUNU GÖSTEREN BİR YER VARMI TEŞEKKÜRLER..........
  • USB kablosunu çek öyle dene.
    Master reset atarken USB veya Şarj kablosunun takılı olmaması gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: EuRoBoY

ACİLLL !!!!!

HARD RESET NASİL YAPILIYO ÖNCE MAVİ TUŞA SONRA AÇMA KAPAMA TUŞUNA BASTIM AMA BİŞEY OLMUYO TELEFON TEKRAR AÇILIYO

WİNDOWS ÇÖKTÜ TELEFONDA
  • windows 2003 te wav çalmıyor !
    birde banka bağlantılarını nasıl yapıcaz !
    nolur bu konu benim için çok önemli!,

teşekkürler yardımlara şimdiden
  • ya harbiden ne kadar şarjda bekletmemiz lazım 24 saat fazla değildir inşallah. neyse açar açmaz yapmam gereken bir şey var mı? ya bide yazmışsınızdır belki ama ben göremedim. bu aygıt midileri zil sesi olarak çalabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 8 Aralık 2004, 17:28:07 >
  • arkadaşlar farkındamısınız.Motorola sitesine girdiğinizde telfon ayar yüklemelerine bastığınızda başka bir menü çıkıoyr.Ben daha önceden ayarlarımı burdan yapmıştım.Şimdi değişmiş neden acaba bilen varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugi74

- SIM'deki numaraları gizle seçeneği olmuyor

Aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi yapabilirsiniz.

Programs- Settinngs - Telephony - Call Options - Allow Auto Filter of SIM phonebook entiries deçeneğindeki check'i kaldır.

Benim telefonumda bu seçenek checkli değilkende "Contacts" da SIM nolar geliyor..
  • Arkadaşlar en uzun süre giden WM2002 sürümü

BEN6-0630-012.img

bu sürüm eMule, eDonkey, Overnet gibi programlarda

Windows Mobile 2002 for Motorola MPX200 Generic

ismi ile boy gösteriyor. Eğer bir ftp verirseniz oraya yükleyebilirim yaklaşık 27 MB

Herkese selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 8 Aralık 2004, 17:54:04 >
  • Bende check'i kaldırınca simdekiler gidiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: blumx

quote:

Programs- Settinngs - Telephony - Call Options - Allow Auto Filter of SIM phonebook entiries deçeneğindeki check'i kaldır.

Benim telefonumda bu seçenek checkli değilkende "Contacts" da SIM nolar geliyor..

• quote:

Tam da bunu arıyordum çok teşekkürler... Bu arada simemu yu görüntüleyebilmek veya hat geçişi için bir yöntem varmı?
  • quote:

Bende check'i kaldırınca simdekiler gidiyor.

quote:

quote:

Oldukça ilginç... *#**364# + mavi tuş yaparak yazılımınızın versiyonu hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bendeki 0.630.012.63

Bir de şarjınız ne kadar dayanıyor ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 8 Aralık 2004, 18:07:23 >

• evet arkadaşlar biraz ayarlarıyla oynadıktan sonra battery izlenimlerim.sabah şarzdan çıkardığımda(10:00) %95 ti...telefon şu ana kadar hep açık 20 dakika kadar mp3 dinledim ve 15-20 dakika arası telefon görüşmesi yaptım, mesaj çektim falan filan...ve şu an pil %84...2003 yuklediğimden beri ilk kez bugün yüzüm güldü valla...yaşasın mpx200...

• quote:

Orjinalden alıntı: dnesgi

kelkitli kardeş
    acaba bu verdiğin airfagev sitesindeki hangi programlar 2002 için kullanılır.
    hangisi bizim işimize yarar.hangisini yükleyim.nasıl yükleyim pc den mi telefondan mı

Arkadaşlar,
    Elinizdeki programları açıklamalarıyla beraber mpx200tr@gmail.com adresine gönderirseniz yakında hepsini açıklamalı olarak sunacam sizlere.
  • Arkadaşlar,
    Hepimizin az çok bilgisi oldu Mpx200 konusunda. Bu akşam (ve verim alırsak birkaç akşam) saat 22:00'dehttp://groups.yahoo.com/group/mpx200tr/chat adresinden "chat" yaparak tüm bilgilerimizi paylaşacağız. Maillerle 1 günde alabileceğimiz cevapları anlık alabileceğiz. Ayrıca size kafamdaki güzel bir fikirden bahsedeceğim. Beklerim.
  • bende bu sürümü kurdum fakat buda örjinal degil ve mms yok.
    quote:

Arkadaşlar en uzun süre giden WM2002 sürümü

BEN6-0630-012.img

bu sürüm eMule, eDonkey, Overnet gibi programlarda

Windows Mobile 2002 for Motorola MPX200 Generic

ismi ile boy gösteriyor. Eğer bir ftp verirseniz oraya yükleyebilirim yaklaşık 27 MB

Herkese selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgurcan

Herkese merhaba,
    Aslında 2 senedir motorola c336 kullanan ve 1 aydır p910 hayranı birisi olarak ve aynı zamanda mpx200 hakkında vasat şeyler duyduğum için sadece meraktan sayfaya girdim. 9 sayfa ilk forumda ve 4 sayfada bu forumda olmak üzere bayağı bir yazı okudum. Keşke herkes en az bir kere formu okusaydı... Bir çok şey bu kadar tekrar etmemiş olurdu. Forumun oluşmasında emeği geçen tüm motorola sahiplerinin ellerine sağlık.
    eski bir motorola sahibi olarak bende uzun süre pilimden şikayet ettim. Bu iki sene boyunca 3 orjinal pil değiştirdim. Artık tek bir pil parası benim yadigarın fiyatını geçti herhalde... Ayrıca aldığımdan beri galiba 4 kere versiyon güncellettim. Yani söylemek istediğim şudur; Aradaki büyük teknoloji farkına rağmen sorunlar 3 aşağı 5 yukarı benzer.

Sorularıma geçiyorum...

1-)Amazon.com da mpx220 nin fiyatını 399$ olarak gördüm.. Hatta amerikadan alırsanız servis sağlayıcı indirimiyle ( 150+50 ) 199 dolar bir fiyatla alabiliyorsunuz... bu sistem keşke türkiye dede uygulansa. Neyse beni ilgilendiren 399$ lik fiyatı..... türkiye satış fiyatının neredeyse 2 katı olunca (1095 ytl) dışarıdan almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Fakat bu kadar kolay mı? sipariş ver onlar kredi kartından 399$ alsınlar ve bekle ve kapına gelsin.Arada atladığım bir basamak var mı?... Bu işi yapan kimse varmı?

2-)Sizce mpx200 mü alayım yoksa 220 mi? Arada 300 milyon fark var ve para buralarda saksıda yetişmiyor malesef. Camera,bt,orjinal win2003 ve daha şık bir görünüm haricinde pek fark yok gibi görünüyor.

forum ve site hazırlanmasında emeği geçen ve katkıda bulunan herkese ve teşekkürler.

ve bir rica.... lütfen okuyunda okuyanlar daha az okusun

Arkadaşlar sanırım mpx 200 kullananlar cihazdan memnunlar. Ben de bunun yeni modelini (220) almayı istiyorum. 200 ü tavsiye edenler sanırım 220 yi haydi haydi tavsiye ederler. Değil mi ? Yukarıdaki alıntıyı benzer bir soru olduğu 200 mü 220 mi ortak noktası olduğundan yaptım. Bu konuda görüş açıklarsanız sevinirim. Teşekkür arkadaşlar.

• howardchui com a gore mpx220 bazı ozellikleriyle mpx200 den kotu deniyor.
    mpx220 den daha cok e680 turkiyeye getirilmeli bence.
  • baba hangi özellikleri mpx200den kotu
  • ekranı diyor. ben yazının yalancısıyım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.