Arkadaşlar 34 sayfalık mpx200 sayfası varken ordaki adamların sorularına çözüm üretmezken burda yapılan konuşmaları çok yanlış buluyorum. adamlar o sayfada soruna çözüm bulamadı mı açıyorlar yeni yeni topikler. e sizde artık böyle yaparsanız artık forumunda bi özelliği kalmayacak
ya arkadaşlar irda kullanımını adam gibi anlatan yokmu bu cihazın irdası symbianlı tellerle uyumlumu çalışıyor
birde arkadaşlar çok sayıda img dosyası var budosyların bazıları 19 mb emulede bazıları 52 mb bazıları 30 mb ya bu farklar neden kaynalanıyor anlata bilirmisiniz?
irda vb konuları mp200 sorular detaylar konusunda sorarsanız daha faydalı olur image dosyaları içinhttp://www.mpx.gen.tr/forum adresinden yararlanabilirsiniz farklar eklentiler vs Supermoto2 win2003 kullanıyorum sorunsuz, 24 mb civarı
yaw ben henuz 2003 yüklemedim ama netten söyle bir baktım 2003 second edition cıkımış kulanan var mı acep? telefonu bugün aldım hemen 2003 yükleyip garantisini off etmeyeyim diyorum. birde file browser yok oldu nasıl geri geririm. (motorola cart curtu aldırıkene..)
quote:
Orjinalden alıntı: tanerzan
Fatih wma'lar zil sesi olmuyo.. bi yanlıslık olmasin?
sadece 2003'de zil sesi yaparsın wma'ları
abi trk yapmam için dosyaya ihtiyacım var linkler iptal olmuş
bi yardım edebilirmisiniz
BEN SX1 DE OLAYI CARD READER LE ÇÖZÜOM FOTOMAK CEKTİİM RESİMLERİ CREADERLE MMC KARTA ATIOM VE SX1DEN BAKIOM..
quote:
Orjinalden alıntı: seyyah66
Arkadaşlar selam... henüz mpx200 almadım ama almak istiyorum ancak merak ettiğim bir konu var tabi buda benim için çok önemli... telefonun sd kartını çıkartıp başka bir dijital fotograf makinasında resim ceksek zannediyorum kartın içine dcs diye bir dosya acıyor olacak sonra bu kartı mpx200 geri taksak çektigimiz resimleri telefonda görebilirmiyiz... ben p800 kullanıyorum ve dedigim olayı yapamıyorum eger olursa hemen bir mpx200 alacagım.... saygılar
Arkadaşlar Ben MPX200 aldın Ancak İnternet ayarlarımı başaramadım GPRS ayarlarını nasıl yapacağım hakkında bana yardımcı olrmusunuz.
Hattın ney?Ona göre yardımcı olabiliriz
slm herkese arkadaşlar ben motorola mpx200 ü 2003 yaptım aynı burada anlatılanlar gibi ama almanca dil secenegi war baska dil yoq içinde 3 img dosası wardı 1.2003 uptade filan 2. lang_update filan bide 3. fix le filan wardı 3 ünüde içindeki exe uzantılı flash programı ile kurdum ama hala telefonumda almancadan baska dil gözükmüyor neden acaba?? msn adresim=daredevil_2121@hotmail.com bi yardım ederseniz sewinicem !!!!
link kirilmis burdan indirin http://r a pidsh a r e.com/files/3424555/LENG.rar.html
smartphone WM 2003 icin : Baslat/File Manager/Storage/Windows klasorune girin Menu/Yeni dosya olustur/LEng tamam, tamam, tamam deyip baslangic ekranina donun. Eger hafiza kartiniz varsa bu dosyayi SIKISTIRILMIS halden cikarip kartiniza kopyalayin LENG isminde bir klasordur. kart yoksa PC masaustune acin. Daha sonra kartinizda veya masaustunuzde bulunan LENG klasorunun icine girin ve tum dosyalari sec secenegi ile LENG icindeki tum dosyalair secin ve sag tik ile (sag menu tusu ile) Kopya layin, MPX 200 icinde Storage/windows/LEng klasorune kopyalayin. mpx200 den, baslat, file manager/ storage/windows/LEng/ icine girip UPDATESP.exe dosyasini calistirin. Cikan yonergeleri izleyip OK. deyin. ve 2 dk. bekleyin cihaz once RUSCAYA sonra TURKCEYE gececektir FINISHED ekrani geldiginde ok. deyip. telefonu kapatin ve tekrar acin VE TURKCEEE.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme