makine şu an şarj olduğu için bilgisayara bağlayamıyorum ama m,icrosoft activesync inin türkçesini indirdim son versiyonu sanırım iş yapacaktır. ayrıca java desteği veren proglar vardı sitede ama bulamadım, 2003 deneyimlerinizi bekliyoruz, bende indirmeye aşlayacağım şimdi, makine süper
benimkide kargoya verilmiş işte bekliyom sabırsızlıkla
VE kapı çalar fatihx in telide gelir:)) cümleten hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar..
Hayırlı olsun bakalım beyenecekmisin
bu telefon alınmaz arkadaşlar geri iade edin bunu alacagına git ericsson 688 al daha iyi en azından şu sıralar çok collllll ericsson 688 in mpx200 out
quote:
Orjinalden alıntı: asinehir
bu telefon alınmaz arkadaşlar geri iade edin bunu alacagına git ericsson 688 al daha iyi en azından şu sıralar çok collllll ericsson 688 in mpx200 out
quote:
Bende indirdim 2003 ü e-mule dan... yalnız şu eski bios elime geçmedi onu telefondan backuplamanın yolu varmı yoksa indirmek mi lazım... Romda yazılı değilmidir?
yazılıda bildim kadarıyla pcye upload edemiyon onu
alanlar şapa oturdu yaniiiiiii degilmi fatih
quote:
alanlar şapa oturdu yaniiiiiii degilmi fatih
ulan cvp wermiyom diyom illa cvp werdirtiyon ne alakası war kardeş ya eski bioslar mevcut nette indire biliyosun!!!!! warya daha tel elime geçmedi size cvp wercem diye işin ehli oldum
fatih abi asineiri mazur gör 1 hafta evvel 1milyara küsüre almış teli ee acısı var..
bide bana kazık yedin diyo adam kendi hali
Bende var 2002 millet acil ihtiyaç olursa gönderirim....
ben bu teli alacagıma ericsson 388 alırım daha iyi bu teli almadım alacaklarda şapa oturmasın diye yazıyorum bu teli alıpta ben bt ile kızlara resim ve mesaj yollama hakkımı kaybedermiyim hiç???????
quote:
ben bu teli alacagıma ericsson 388 alırım daha iyi bu teli almadım alacaklarda şapa oturmasın diye yazıyorum bu teli alıpta ben bt ile kızlara resim ve mesaj yollama hakkımı kaybedermiyim hiç???????
o senin görüşün herkes bt ile kızlara msj ve resim göndermek istemeye bilir mesela ben 1e1 konuşmayı tercih ederim
bt ile kızlara msj atacakmıs bu ne ya yas kac bu arkadasın ?! su bbg evindekilerden beri ben böyle sorunlu bi kişilik görmemistim benim merak ettigim normal olmadıgının o da farkın da mı
quote:
Yaw bu bt den resim atma filan 10 metre çevrende kız varsa olm ne gerek var git konuş...
theme changer diye bir prog install ettim, zıçtı makineye ya, çok güzel themler var da bi türlü un install edip eski haline getiremiyorum, güzel bir mp3 playerde bulamadım, media playerde çalmadı nedense
çalıştırdığın bir programda sürekli arkada çalışıyor, belli bir süre sonra makine yavaşlıyor, açıp kapatmak gerekiyor, ayrıca çoook da hızlı değil bence 2002 de en azından, 2003 şartmış gibi görünüyor, yada bir task manager bulup sürekli kontrol etmek