her kase merhaba arkadaşlar bende 2003 lü olmak istiyorum fakat dosyaları indiremedim allahrızası için bir yol gösterin tüm linkler kırık çıkıyo dc++ ta 1 kişide buldum 20 mb indirdim oda makineyi kapatıı cıldırıcaam medeeeeeet
Leopar'mıs arkadasin adi... Exe dosyasi zip olarak, icinden motorola flash programı img dosyası(2003 ROM) ve gsm fix cıkıyor...
Update'i %100 sarj ile yapın, telefonun garanti dışına cıktıgını da unutmayin...
quote:
Orjinalden alıntı: adobe
her kase merhaba arkadaşlar bende 2003 lü olmak istiyorum fakat dosyaları indiremedim allahrızası için bir yol gösterin tüm linkler kırık çıkıyo dc++ ta 1 kişide buldum 20 mb indirdim oda makineyi kapatıı cıldırıcaam medeeeeeet
Dosyayı ve kurulum için gerekli bilgiyihttp://www.mobiletechtr.com/ adresinden indirebilirsiniz dosyanın toplam boyutu 30 Mb dır. Kurulum için gerekli bilgi Word dosyası olarak arşivin içinde kayıtlıdır.
evet telefonun yazliminde deistirme yapmak garantiyi bozar
hayır bosmaz bunu iddaa ediyorum çünkü benim telin gasranti belgesinde yazılım yüklemeleri garanti dışındadır demiyor ayrıca bu telefonun ana özelliklerinden birisi de yeni yazılımlar yükleyebilmek upgrade edebilmek değil miydi bakın tanıtımlara!!!!
arkadaşlar benim öğrenmek istediğim 2003 de türkçe destek varmı 2 gündür kullanıyorum aslında ing. pekde zor değil ama bazen keşke türkçe olsaydı diyor insan mesela bugün ekranın üst kısmında G harfi çıktı dün yoktu nedir ne işe yarar anlayamadım
birde "sync" türkçesi var microsoftun sitesinden indirebilirsiniz
Arkadaşlar uzun zamandır siemens sx1 kullanıyorum ve ne yalan söliim telefondan memnunum fakat bir değişiklik olsun diyorum ve fiyatıda uygun iken mpx200 almak istiyorum 1. MPX200'ü tavsiye ediyormusunuz ? 2. Sanıyorum yanında stereo kulaklık gelmiyor, herhangi bir yerden stereo kulaklık alıp deneyen arkadaş varsa bana kalitesini söyleyebilirmi ?
Bana bazı konularda yardımcı olursanız bende size .net platformunda mpx200 için uygulama geliştirmenize yardımcı olur ve geliştirdiğim uygulamaları dağıtırım:) hepinize teşekkürler.
kamera ve bt ihtaiyacın yoksa al teli ben şiddetle tvsiye ederim sadece şarjı az gelebilir sana. Zaten .net programlarla ilgeniytosun bu tel tam sana görre bence. Kulaklık sorununu bi 8310 kulaklık veya çevirici yoluyla normal kulaklık jackine çevirerek hallediyoruz
Ok arkadaşım sağol telefonu bugün aldım ve hemen üstüne wm2003 yüklemeye koyuldum fakat sonuç fiyasko:( sebebini sorarsanız motorola mobile upgrade wizard telefonumda güncellemenin yapılamadığını tekrar denemem gerektiğini yada servisle bağlantı kurmam gerektiğini yazıyor, böyle bir sorunla karşılaşan oldumu aranıza ? lütfen bu konuda yardımcı olun.
pcnin işletim sisteminden kaynaklanıyo olabilir başka bi pcde dene
işletim sistemim winXP-SP2 sence bundan kaynaklanıyor olabilirmi gerçekten ? şimdi deniyorum:) inşallah olur.
bende WinXp-Sp2 kullanıyorum bende sorun çıkmadı
Arkadaşlar wm2002 ye dönmek isteyenler için elimde orjinal binary var isteyen arkadaşlara bir şekilde ulaştırırım. wm2003 üzerinde bir çok bug var, en başta sesli arama tuşunu iki kere kullandığınızda sistem kilitleniyor, speakerphone açıkken ses açmak için jog dial kullandığınızda sistem kilitleniyor, durup dururken sim bilgisini kaybediyor. Eğer wm2003 te batarya ile ilgili sorunları olan varsa küçük bir hatırlatma yapayım settings menüsündeki beam sekmesinde always receive beams işaretli durumdaysa ir portu sürekli açık kalıyor buda bataryanızı çabuk tüketir. Ayrıca teknik olarak wm2003 güncellemesinde işlemci hızı normalde 120mhz iken 132mhz ye çıkartılıyormuş buda bataryadan daha fazla miliamper çekiyor demek oluyor. Ben 2002 ye dönüşümü yaptım, telefonu bilhassa .NET üzerinde uygulama geliştirmek için almıştım fakat emulatorler ilede bu sorun çözülüyor gerekirse yine 2003 yüklerim no problem:)
Ama telefonun keyfine diyecek yok doğrusu :) tek canımı sıkan şey mono ses çıkışı olması, insan yapmışken stereo koyarda adam gibi müzik dinleriz:)
ses STEREO.... mono olan senin kullandığın kulaklık (yada soketi ) ... soket 4 boğumlu olacak... bulabilirsen e398 kulaklığı ile dene... ok
ok arkadaşım arayacağım eninde sonunda bulacağım, eğer sesin stereo olduğuna eminseniz çok iyi valla teşekkür ederim.
slm uzerinde Orange etiketi olan ms 2002 yuklu bir smart phone var bende. bazı programlari yuklemek istedim, olmadi. kablo ve activsinc pc.ye yukledim. bir kac oyun indirdim ama telefonun pil omru oyun yukledikten sonra iyice micti.
bir de bazı uygulamalar yapmak isterken 'error- servisinizle kontak kurun" veya "bu islemi yapmak icin yeterli bosluk-alan yok vs." gibi mesajlar aliyorum. smartphone icin oldukca acemiyim, sizden ricam, SPV lerle ilgili genel bilgi alacagim ve turkce site adresleri verebilirmisin tesekkurler hayrettin altin 0536 420 1234 yst51@hotmail.com