Şimdi Ara

Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.320
Cevap
42
Favori
190.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mod telefona entegre edildigi zaman sagdan ikinci simge beliriyor. Tiklayinca aktif, ya da deaktif edilebiliyor. Orada diger gorunen mod Motorola Turbo Power. 3600 mah kapasiteli external batarya.
    Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu
    Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba. Kardeşimin kullndigi garsntisi biten cihazın ahize sesi cızırtılı ve seviyesi de oldukça düştü. Onarım ücreti ne kadar tutar acaba? Bu arada Motorola teknik servise hangi firma bakıyor? Saygılar sevgiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    KVK bakıyor artık bizim telefonlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herakles24

    Bana göre kamerası bir samsung amiral gemisi veya iphone kadar olmasa da benim için ortalamanın baya üstün de

    gece çekimi osun ben gayet memnundum telefonu 1300 e almıştım fiyatına göre bence muhteşem di

    2700 e mi 9 t pro aldım bu fiyata beni tatmin etmedi açıkçası ...

    Alıntıları Göster
    Hocam Moto Z'den sonra almayı planladığım telefon: mi 9t pro. Eski bir Moto Z kullanıcısı olarak bu telefonu nasıl buldunuz?
  • bu telefonun eski bir kullancisi olarak birkac şey yazmak istiyorum buraya;

    bu telefon kullandığım en şık ama en problemli cihaz oldu. cihazı 5 ay kadar evvel iade ettim ama en az 7 defa servise gittikten sonra iade edebildim. cihazı pil problemi ile servise gönderdim ama ghost screen problemi ile geri aldim. ghost screen problemini de videolu anlatimla kanitlayana kadar iade cikmadi tarafima. tek olumlu yanim, iade karari ciktiktan sonra cok cabucak iade alabilmem oldu, buradan aldigim firmaya isim vererek tekses iletisim tesekkur ediyorum. -diger kullanicilara nasil davrandilar/davraniyorlar bilemiyorum tabi, sadece kisisel bir tesekkur-

    simdi gelelim sevdigim yanlarina.

    telefon gercekten cok ince, şık, cok zarif ve narin bir telefon. kullanisi gayet guzel. mod ozelligi harika ve gereksiz uygulamalari devre disi birakirsaniz telefon yağ gibi akar tabirle, bende 1 kere bile teklemedi o derece., snapdragon 820 lite chipseti olmasina ragmen fazla fazla iyi bir islemci ve grafik islemcisi mevcut. ön ve arka kamerasi muhtesem olmasada yeterli duzeyde, kamera ilk geldigi surumde cok daha guzeldi, gece cekimi gercekten cok basariliydi ancak telefona guncelleme geldikce -uygulamaya degil- kameranin cekim kalitesi nedense dustu.

    simdi ise sevmedigim yanlarina gelelim.

    birincisi servise pil ve ekranda amoled yanigi problemi ile gonderdigim cihazi, ghost screen problemi ile geri aldim. kvk servis tam anlamiyla rezalet bu konuda, ghost screen problemini kabul etmiyorlar, ariza yok diye geri gonderiyorlar cihazi yaptiklari bence ayip ama malesef ulkemizde yasa yok tabi, bu aciklardan faydalaniyorlar. pil konusu acayip, ben yorumlari okurken herkes pilin 8 ay sonra öldüğünü %15~35 arasi kapandigini soylemisti. bende bu arkadaslarin telefon guclu bir donanima sahip oldugu icin, surekli oyun oynadiklarindan, zaten az kapasiteli bir bataryaya sahip cihazi surekli doldur-boşalt yaptiklari icin bataryayi yiprattiklarini dusunuyordum ama oyle degilmis. kendim oyun oynamam, gereksiz tum programlari arka plandan kapatirim, kullanmadigim herseyi de kapatirim. ekrani orta/alt arasi parlaklikla kullanirim, buna ragmen 8. ayda pili cortladi, pil konusu cihaza gercekten neresinden bakarsaniz bakin re-za-let,nokta. kutusunda vs her yerde cihazin islemcisi snapdragon 820 yazarken, aslinda icerisinde snapdragon 820 lite olmasi da sacmalik, hatta bence teknik heyet incelemesinde iade sebebi bile olabilir bu; tabi yaptirabilen, derdini anlatabilen olursa yani bunu mahkeme diliyle bunu ifade edebilirseniz. bizim diyarda bir tabir var hatta bunun için "ölme eşeğim, ölme..." derler. ses konusu da biraz problem. ben mesela cok fazla video izleyen biriydim, hoparloru de oyle birsey ki bu cihazin ya en yuksege, ya da en yuksek ayarin 1-2 tik altinda kullanirsaniz ancak sizi tatmin ediyor, bu da tabi cihazda aslinda ahize'den baska hoparlor de olmadigi icin ahizeyi yani hoparloru bir sure sonra sakatliyor ve cizirtiya sebebiyet veriyor. yani bir muhendislik hatasi daha diyorum buna ve telefona güncelleme geldikçe cihazda kamera performansının düşmesi.

    yasadigim olumsuzluklarin hepsi uretim/muhendislik hatasi olmasina ragmen, olumlu yonleri de yine muhendislik uzerine yapilan calismalar. demem o ki telefon aslinda benim gozumde "demo" bir cihaz. seri uretime gecilmeden keske daha cok test etselermis diye soylenmedim degil.

    şuanda s4 mini duos i9192 kullaniyorum, çift hatlı cihaz kullanma gereksinimindeyim ve moto z den sonra buyuk ekranli cihaz yerine elde tutmasi keyifli bir cihaz almak mantikli geldi. ilginc bir sekilde kamera ve android sürüm düşüklüğü(andoid 4.4) hariç bu cihazdan memnunum. dediğim gibi moto z kullandigim en guzel cihazlardan biriydi ancak kronik problemleri cihazla erken vedalasmaya zorladi.

    siradaki telefonum, android 4.4 için eger ki bircok uygulama destegi kesilirse -ki cogu google uygulamalari 4.4 için yavastan desteklenmemeye/kesilmeye basladi- muhtemelen motorola'nin yeni cikardigi katlanir telefonu olan -razr 2019 saniyorum model ismi- benzer yapida, satin alabilecegim fiyatla gelebilecek bir telefon olur. benim onceligim; yetecek kadar performansli bir "cep telefonu" olmasi, cebe rahat sığması elde, çok az yer kaplaması ve cihazın kronik problemli olmaması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 24 Kasım 2019; 3:35:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    yorumunuzun her kismina katiliyorum, telefonu cikarmak icin keske acele etmeselerdi.

    bu arada s4 miniye custom rom atmayi dusunebilirsiniz, samsungun cok fazla cop uygulamasi var. android 5 veya 6 kurup daha iyi performans alabilirsiniz diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonu 1 yıl önce iade ettim şarjın çabuk bitmesinden dolayı.KVK ilk gönderşimde sorun çıkarmadan iade aldı telefonu şaşırdım.Şu an LG V30+ kullanıyorum memnunum.
  • Arkadaşlar elimde neredeyse hiç kullanılmamış Moto İnsta share projeksiyon cihazı var. Almayı düşünen arkadaşlar pm ile ulaşabilir yardımcı olurum.
  • UltimateAlpha kullanıcısına yanıt
    V8 motorlu bir Dodge Challenger'a 50 litrelik bir benzin deposu koymak gibi bir şey bu batarya meselesi. Bu konuda sonuna kadar haklısın, ancak estetiği bozmama adına Motorola batarya hacmini ufak tutarak cihazı hafif ve 5.9 mm ye sığdırmış. Cepte varlığı bile belli değil ebatlar haricinde. Ben hala kullanıyorum ve çok da memnunum. Satsam, bundan daha iyisi ancak üst perdeden bir iPhone olur, gerek yok şu aşamada. Efektif bir kullanım ve Google servislerini devre dışı bırakmak suretiyle gayet iyi idare ediyor.

    LG kalite olarak bunun yanında çöp gibi maalesef. Hiç güven vermiyor. Çin markaları zaten klasman dışı.

    Bilinçsiz kullanıcıların negatif geribildirimleri yüzünden koca Microsoft piyasadan çıktı, ortalık hurda markalara kaldı. Hayatının tümünü sahte hayatlara, yani sosyal medya denen çöpe odaklayan sümüklü tayfa hayatımızı derinden sarsıyor. Bunu kavramak çok mühim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sorumsuz kullanım ve eksik bilgiyle kazara Motorola alan iltihaplar; yazık ettiniz. Moto Z efsane oldu bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklisiniz kronik sorunlariyla efsane oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    Moto Z iyidir. Tabi arkasına 3600 mah lık Turbo Power takınca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    MerhabA, moto z de kronik sorun olarak batarya haricinde bi sıkıntı görmedim. Onuda yeni batarya ile aşabilirsiniz. Fiyat olarak çok uygun ve modlarıyla tam bir multimedya telefonu bence. Ayrıca şunu söyliyim ıphone ların tamamına yakınında batarya problemi var bütün ıphonecular ceplerinde şarj aleti ve power bank ile geziyor kimsenin gıkı çıkmıyor. En azından moto z de batarya kapağı ile kullanma şanşınız var. Bence iyi telefon şuan yeni batarya ile 2 aydır kullanıyorum 5 saat ve üzeri ekran süresi alıyorum. Eğer batarya kasanın içinde değilde tak çıkarlı olsaydı şuan başka şeyler konuşuyor olurduk eminim. Kusursuz telefon yok arkadaşlar. Neticede en hızlı eskiyen şey teknoloji aman aman paralar verip bütçenizi yıpratmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razr i kaça mal ettiniz. Çok güzel telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    en buyuk sikintisi batarya zaten, kendim icin konusuyorum en azindan gunun yarisini cikarsin diye telefonu dogru duzgun tam performansli haliyle kullanamadim. Cekirdek hizlarini dusur, uygulamalari sinirla, pil azalmasin ve ekrana zarar gelmesin diye siyah tema ile kullan, pil omru azalmasin diye dusuk amperli sarj aleti kullan, bataryayi %20-80 araliginda tut vsvs.

    stok romda satmadan once kullandigimda chrome'da 30 saniye zaman gecirdigim zaman telefon isinmaya basliyordu. custom rom ile bu duzeldi.

    su anda 3 senelik iphone 7 kullaniyorum. batarya %77 de olmasina ragmen 4.5 saat ekran suresi aliyorum, moto z kutudan ciktiginda bu sureyi veriyordu zaten. batarya oldugunde servise verip yenisiyle degistirebilirler ama cogu kisi de hoperlorden cizirtili ses geldigini yazmis.

    telefon guzel mi, evet. ama efsane diyemem

    edit: telefon isindigi icin bluetooth ve wifi problemi yasayan insanlar da oldu. ayrica bir telefonun pilinin bu kadar cabuk olmemesi gerek. sirf dunyanin en ince telefonunu biz yaptik diye aceleyle piyasaya surulen bir telefon oldugunu dusunuyorum. snapdragon 820 ve 1440p ekrana sahip telefona 2600mah omru 8 ay olan bir batarya koymak sacmalik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorcaesar -- 6 Aralık 2019; 17:12:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    Ocak ayına kadar Amerika'da ikici ele düşmesi muhtemel. Sıfırı Verizon ile net 1500 dolar peşin. Kontrat olmuyor, zira ben İstanbul'dayım. Aklımda ikinci ele en fazla 1000 dolar gibi bir rakam var. Tabi, alan adam da satar mı, meçhul orası da. Kendi hattımı hala TR vatandaşı olan Can'a devredip, gitmesine yakın zamanda da kendi üzerime almayı planlıyor ve bu sayede sıkıntısız bir şekilde kullanmayı tasarlıyorum.

    Koskoca ülkem kıçıkırık üç paralık telefonlardan para sızdırma peşine düşmüş. Afrika'da bile yok anasını satayım. 2020'de pasaport kayıt ücretine %22 zam yapacakmış Tayyip efendi. Yani 1800 lira.

    Allah'a hiç isyan etmedim, etmemek için de direniyorum. Etmeyeceğim. Ama şunları da cezasız bırakmayacak! Bir kalıp beyaz peynir 35 lira. Neyse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    Bu ısınma neden benim telefonda yok. Eze eze kullanıyorum. 24 saat mobil veri, senkronizasyon açık. Outlook, Facebook, Instagram ve işsel tüm veriler açık. Sabah 6.30'da şarjdan alıyorum, eve gelinceye dek şarjım %20'ler civarında oluyor. Yani kafadan 14 saati görüyorum. Ekran da 2,5-3 saat civarında.


    Tekrar ediyorum: Google uygulamaları. Devre dışı bırakın. Arka plan verilerini kesin. Play hizmetleri dahil. Resmen anasını düzüyor pilin ve veri akışının. Telefon kendisine geliyor o ufak bataryasıyla. Yine doluma ihtiyaç duyuyor ama yarı yolda da bırakmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonda google uygulamalarini kullanmadim hic, hatta bu konuda microg kullandigimi, avantajlarini ve nasil yukleyebileceginizi anlatmistim. google tonlarca kullanici verisi topluyor ve arkaplanda bir suru veri alisverisi oluyor.

    lineageos stok romdan daha stabildi ben kullandigimda (temmuz 2018- nisan 2019), oyun oynamadigim surece isinmiyordu. fakat stok romda belirttigim gibi mobil veri acikken ya da wifi'den chrome'a girdigimde ornegin ates gibi oluyordu. siz nasil isinmayla karsilasmadiniz sasirdim acikcasi. benim telefonum ilk seri oldugu icin oluyor olabilir(6.0.1 ile kutudan cikti) ama sanmiyorum.

    kullandigim uygulamalar: spotify, telegram, whatsapp, reddit ve instagram. arkaplan verileri ve senkronizasyon acik degildi, bluetooth,nfc,konum isim olmadikca kapaliydi. ekten dedigim gibi siyah temayla ve underclocklu haliyle kullaniyordum. 6. veya 7. ayin sonunda ekran surem 4.5 saatten 2.5 saate dusmustu

    fakat tum bu sorunlara ragmen telefonun kamerasini (google camera ile harika fotograflar cektim) ve custom rom destegini cok ozluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende 2 yıldır kullanıyorum. Pil sıkıntısı yaşadım. Serviste değişim yapıldı. Artık telefondan çok memnunum. Isınma bende de yok. Herşeyiyle telefondan çok memnunum. Tam süre olarak ölçmedim ama pil olarak beni çok rahat sabahtan akşama kadar idare ediyor. Dikkat ettiğim şey, şarjı %80 e kadar doldurmak. Bir de şu Google servislerini devre dışı bırakma olayına bakayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.