Şimdi Ara

Motorola Moto G 'Ucuz, Hızlı, Karizmatik' video inceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır paketi açılmamış 2 yıl orjinal garantili MOTO G satacağım, cihaz kısa süre içerisinde elimde olacak, isteyen olursa piyasadan ucuza vereceğim, Ankara dan elden teslim diğer şehirlerden isteyen olursa bir çaresini buluruz. Kamu bankası personeliyim. Kredi kartı isteyen olursa onuda bir şekilde tek çekim hallederiz sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz tek çekimden sonra. Pm den
  • Fiyat ne dusunuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 e veriyorum
  • Motorola atrix i elestiren arkadas. Ben 2 yildir son derece memnun olarak vede hava atarak kuldandım. Zamanının en iyi lerinden di. Şimdi bile iyi. G ye gelince, gm ile ortak yanlari. İkisininde kamerası berbat. Ama g 5,gm 8 mp olarak berbat. Gm hafıza kartı takılıyor onun artısı. Sonraki bütün artılar g den yana.

• Yakında piyasaya X versiyonu çıkacak diyorlar. Biraz daha bekleyip X versiyonun almayı düşünüyorum. Çıkmazsa moto g versiyonu alacam.
  • Moto G ile GMD i kıyaslanır kıyaslanmaz polemiklerine istinaden kendi fikrim G. Mobile yarı fiyatına S5 veya LG G flex ayarında telefon yapsa Yinede gidip General Mobile marka cihaz almam.Herşey kağıt üzerindeki işlemci hızı veya kalınlık incelikle bitmiyor.Zevk konusu apayrı bir konu.Fakat Moto G nin arkasında kapı gibi ( Google = Motorola = Android ) var.İşte bu yüzden kıyaslanırmı kıyaslanmazmı diye teknik konulara girmeye bile gerek yok.General Mobile dediğin markanın marka değeri güvenirliği nedir arkadaş.Aç Alibaba com u bastır parayı Binlerce model içinden seç beğen markanı bastır çin den 2.sınıf firmalar yapıp göndersin sana.General Mobile işte böyle bir marka.Şimdi bazı sivri zekâlılar İphone da Çin de yapılıyor diye savunmaya geçmesin hemen.Üretim bandı dahil,telefondaki devrelerin lehimlerine ,pinlerine kadar herşeyde kalite farkı vardır.Bu yüzden fiyat performans gibi konulara takılmayın artık.Eskiden olsa,neysede şimdi,Her segment ve bütçeye göre model ve seçenek var.Kısacası aldığın bir ürünün arkasında kim var ,kim duruyor ona bakarım ben önce.Söz gelimi Lg G flex ile Note 3 arasında kalsam ilk önce firma desteğine bakarım.LG Samsung dan aşağı kalır bir firmamamı değil.Ama ürettiği telefonlara geç verdiği veya vermediği güncellemelerle kötü bir izlenim bıraktığı için iki kere düşünürüm.Bana göre bu vb konular artık daha etken kıyaslama konusunda .Amacım polemiğe dahil olmak değil.Az kavgalar etmedim fanatiklerle bu forumda.Tövbe etmiştim ama dayanamayıp 2 sene sonra dayanamayıp yazdım.

• 750 lira bandında alınabilecek en kaliteli android telefon moto g.
  • Hazirana dogru almayı düşünüyorum.pil degişşe iyi olcakmış

• Bozulan atrix'imin yerine moto g gönderdiler. Eski telefonumun telefon defterini laptopa yedeklemiştim. Bu telefona nasıl atabilirim?Moto G yi usb den bağlıyorum Dell'e bir görünüp bir kayboluyor durmadan :(
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.