Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zurrani

quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

Arkadaşlar cihaz günlük kullanımda takılma şişme yapıyor mu? Birde internet performansı nasıl?

android'de "şişme" olayı nasıl oluyor? androidde bunun teknik bir izahı var mı acep?

yani 4 android cihaz kullandım ama şişme diye bir şey duymadım, karşılaşmadım, ondan soruyorum

Şişmeden kasıt bilimum problemler Mesela yazı yazıyorken karakter, yazdıktan sonra geliyor ise oyundan ana menüye dönerken telefon bekliyor ise vb...

• Ben cihazın rootlu kullanılmasından yanayım. çünkü her ne kadar cihazınız stabil olsa da programlar sistem kaynaklarını kullanım konusunda eğer bir de cihazınız çok popüler değilse sıkıntı verebiliyor.

Rootlayacaksın
    -reklamları iptal edeceksin
    -greenify gibi, sadece lazım olduğu zaman kullanmak istediğin programları uyutacaksın

Bunlar yeterli, bir de cihazın task managerdan arada açık kalan uygulamaları kapatmak lazım.
    Şimdi iki farklı durum var, uygulamaların client'ları ve uygulamaların kendileri
    Uygulamaların client'ları uyanıp belli bildirimleri check eder, çok ram harcamaz.
    Bir de uygulamalar vardır, hani direk masaüstüne döneriz, tekrar geri döneceğimiz için.
    Uygulama açıkken ne tüketiyorsa aynı sistem kaynağını tüketir o an.

İşte bu iki şeye dikkat etmek lazım...
  • şişme falan olmuyor işte eski cihazdada takılırdı ederdi mesaj yazarken geç gelirdi bundan öyle bişey yok 4.4.2kitkatta iyice ram kullanımı düşük olduğu için şişme falan olmaz
  • iPad mini kullanıyorum, arada arkadaşımın iPhone 4s'ini kullanıyorum ve en hızlısı moto g gibi geliyor.
    Bir de telefonu kullanması inanılmaz zevkli. Tasarımı, arayüzün sadeliği beni cezbetti.
    Ayrıca gece çekimi için de bir şey söylemek istiyorum, fotoğraflar gayet net çıktı, şaşırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmeyenler için Motorola Moto G Facebook Kullanıcıları Grubu:

https://www.facebook.com/groups/416646235146367/
  • arkadaşlar soruma cevap verirseniz sevinirim;
    tam parlaklıkta oyun olmadan 3g hep açık internette araştırma yaparak whatsapp aktıf kullanarak gunde 1 saat knusarak ve gunde kulaklıkta 1 saat muzık dnleyerek pıl ne kadar gıder?
  • Güle oynaya bir günü cikartirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damdan duser gibi D kullanıcısına yanıt
    1 gün çok rahatlıkla çıkar.Bilmen gereken şunlar da var :
    Telefonda şarjı bitiren oyundur.Oyun oynamaya kalktığınızda moto g de 4 çekirdeğin 4 üde aktif hale gelir.Normal bir kullanımda sadece tek çekirdek aktiftir.
    Normalde bu da 1.2 ghz de çalışmaz.İntel speed-step teknolojisi gibi duruma göre yükselir. ( Bilgisayardan örnek verdim )
    Müziği veya Videoyu kulaklık haricinde hoparlörden dinlerseniz yine şarjınız çok çabuk azalacaktır.Ancak kulaklıktan dinler ve izlerseniz 3/1 oranında şarjdan tasarruf edersiniz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Telefonu almayı düşünüyorum. Bugün bir mağazaya gidip denemek istedim. Ayarlarına girip aşağı yukarı kaydırmak istediğimde dokunmatiği tam algılamadı. Bir türlü akıcı kaydıramadım. Acaba sorun nerde. Mağazada telefonu cırt ile sıkmışlardı ortadan acaba ondan mı düzgün kaymıyordu anlamadım öyle birşeyle karşılaşan varmıdır?

Not: Mağazadaki görevliye neden böyle olduğunu sorduğumda Samsunglar kadar akıcı olmasını beklemememi ve bu donukluğun Motorola markası ! için gayet normal olduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut3000 -- 31 Mart 2014; 20:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut3000

Merhaba Arkadaşlar,

Telefonu almayı düşünüyorum. Bugün bir mağazaya gidip denemek istedim. Ayarlarına girip aşağı yukarı kaydırmak istediğimde dokunmatiği tam algılamadı. Bir türlü akıcı kaydıramadım. Acaba sorun nerde. Mağazada telefonu cırt ile sıkmışlardı ortadan acaba ondan mı düzgün kaymıyordu anlamadım öyle birşeyle karşılaşan varmıdır?

Not: Mağazadaki görevliye neden böyle olduğunu sorduğumda Samsunglar kadar akıcı olmasını beklemememi ve bu donukluğun Motorola markası ! için gayet normal olduğunu söyledi.

feci saçmalamış..
  • Çok teşekkür ederim zaten benim kullanım senaryomda aynen bu
  • selamlar, arkadaşlar pil iyi gidiyor demişsiniz ama 4.4.2 ile pil süresi azaldı deniyor?
  • mesut3000 M kullanıcısına yanıt
    Motorola moto g ; saf android kullanan bir telefondur.Samsung'dan yavaş olduğunu hiç kimse idda edemez.Kat ve kat hızlıdır da.
    Teşhir ürünlerini incelerken sizden önce o telefonu binlerce kişinin mıncıkladığını unutmayın.Bozmuşlardır muhtemelen.Sensörü engelleyen birşeyler olabilir yazdığınız gibi.
    Muhtemelen görevli bilmediği bir konuda saçmalamış.Kendisi ya Apple ürünü kullanıyordur yada Motorola yı pek tanımıyordur.

Ben 6 sene önce Bimeksten Logitech kol almaya gitmiştim görevli o kadar para vermeye değmez kontroland marka al 3 ay sonra bozulduğunda yine alırsın nasolsa ucuz demişti ama ben yinede Logitech almıştım ve 6 senedir sapasağlam kullanıyorum.

bu da aynı o misal ; sana samsung satmak istemiştir.

Yinede içinde bir şüphe kaldıysa başka bir teknoloji mağazasına gidip orda sağlam bi telefonu incele.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

selamlar, arkadaşlar pil iyi gidiyor demişsiniz ama 4.4.2 ile pil süresi azaldı deniyor?

KitKat 4.4.2 ile pil daha uzun gidiyor.Tabi kullanımdan kullanıma değişiklik gösterir.Ama 4.3 e göre daha uzun gittiğini söyleyebilirim.(ART-Dalvik farkedebilir )
    Kim söyledi size bu yanlış kanıyı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

quote:

selamlar, arkadaşlar pil iyi gidiyor demişsiniz ama 4.4.2 ile pil süresi azaldı deniyor?

KitKat 4.4.2 ile pil daha uzun gidiyor.Tabi kullanımdan kullanıma değişiklik gösterir.Ama 4.3 e göre daha uzun gittiğini söyleyebilirim.(ART-Dalvik farkedebilir )

sanırım moto g ana haber sayfasında bir kullanıcı söylemişti yada bu forumdanda olabilir.
  • mesut3000 M kullanıcısına yanıt
    mağaza çalışanı feci saçmalamış ordaki çalışanlar zaten herşeyi kötülüyor dün arkadaşım aradı hangi telefonu alıyım 750tlye moto g al dedim adam mağazada ilk başta s4 mini daha iyi demişler hatta discovery daha iyi diyen olmuş en son bi mağazada abi boş ver 50tl ucuza samsung wini vermiş adama mağaza çalışanlarına hiç birşey bilmeden gierseniz araştırmadan kazığı yersiniz yanlış bilgi verirler nadirdir düzgün çalışan düzgün bilgi veren dokunmatiği yağ gibi kayıyor galaxy ace 2 cihazım vardı onun dokunmatiği bu kadar hassas değildi
  • hukuksever kullanıcısına yanıt
    o azalan diyenler kaç yıllık telefona güncelleme alanlar s400 gibi bir işlemci olan telefon bu şarj süresi 2020 ampere göre gayet iyi gidiyor çok kullanımda 1günü gören telefon az kullanımda 2günü çok rahat görüyor ayrıca bu 4.4.2 daha az ram kullanıyor daha stabil bir android o yüzden batarya süresi daha uzun telefon güç tasarufu %15te devreye giriyor 6saat fazladan gitmesini sağlıyor bu telefonla ben daha dışarda priz aramadım galaxy ace 2yi aldığımda bile dışarda priz arıyarak geziyordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

quote:

sanırım moto g ana haber sayfasında bir kullanıcı söylemişti yada bu forumdanda olabilir.

bizde bu telefonu kullanan hiç kimse böyle bişey demedi kaldıki tatu nickli arkadaşımız 4günü gördüğü oldu batarya kullanımında

• yurt dışı s3 700 tl
    moto g kart kampanyasıyla 650 tl ( kliksa)
    huawei g610 kart kampanyasıyla 520 tl

bu 3 cihaz arasında kaldım arkadaşlar.
    Moto g yi araştırdığım kadarıyla;
    -3g görüntülü görüşme olmayışı
    -artırılabilir hafıza olmayışı
    -bataryasının sabit oluşu
    -home tuşlarının ekranda olması beni bu cihazdan yavaş yavaş uzaklaştırdı.
    s3 eski telefon büyük ihtimal samsung bir daha güncelleme vermeyecek , mali 400 gpu eskidi artık.
    huawei g610 icelediğim kadarıyla fena değil ama yinede gönlim moto g de. Bulunuduğum yerde (d.bakır); 2 teknosa , 2 bimeks , 1 metro , 2 gold mağazası olmasına rağmen bu 2 üründe teşhirde yok.
    bu konuyu takip ederek 2-3 gün içerisinde birinde karar kılacam artık. Cihazla ilgili objektif yorumlarınız esirgemeyin lütfen.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.