Şimdi Ara

Motorola E1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar ben bi motorola E1000 telefon aldım..telefonda gpsi bulamadim bi turlu bu cihazdan anlayan bi arkadas varsa yardım ederse sevinirim..Tek bildigim sey turkiyede gps'in turkcell alt yapısıyla calistigi...

• Gprs ile Gps i karistiriyorsun. senin telefonda Gps yok Gprs var (bu devirde her telefonda var zaten)
    Bosuna arama yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Gprs ile Gps i karistiriyorsun. senin telefonda Gps yok Gprs var (bu devirde her telefonda var zaten)
    Bosuna arama yani

yok yok bende öyle bişi sanmıştım ama sanırım telefonda dahili gps falan var

http://cep-telefonu.enekonomik.com/Motorola/Motorola_E1000/ burda özellikleri arasında olduğu yazıyo çünkü

• yok arkadasim telefonun arkasinda da 'AGPS' diye yaziyor sitelerdede yaziyor ama ben bulamadım..Yardimci olursaniz sevinirim..
  • quote:

...........Bunlar haricinde telefon operatör desteği gerektiren ve bildiğim kadarıyla Türkiye'de henüz verilmeyen ilginç bir özelliğe daha sahip: AGPS ! Assisted yani Yardımlı Yer Belirleme Sistemi sadece GPS uydularından aldığı veriye dayanarak yerinizi belirlemek yerine işin içine baz istasyonlarını da katarak çok daha küçük yanılma payıyla kesin yerinizi belirleyebiliyor. Belki bir cep telefonu için çok gerekli biz özellik değil ama bulunması oldukça hoş.
  • Salih arkadasim alinti yaparak neyi kastettin anlamadim..Bu konuda bi bilgin var mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Ericsson K660i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.