Şimdi Ara

Motorola Droid Turbo Alacağım Birkaç Sorum Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralık'ın sonunda New York Manhattan'a gidiyorum. Gitmişken Verizon Motorola Droid Turbo ya da muadili Motorola Moto Maxx almayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak.

1-) Bu telefonları kontratsız, sim kilitsiz olarak bulabilir miyim.
    2-) Türkiye'de şebeke sorunu vs yaşanır mı.
    3-) Türkçe dil seçeneği var mıdır.
    4-) Balistik Naylon mu yoksa Metalize Cam Elyaf kapaklı olandan mı almalıyım.

Edit:
    Motorola US ile az önce canlı mesajdan iletişime geçtim.
    Motorola Droid Turbo modelinin sadece Amerika'da Verizon hat ile çalışacağını, Motorola Moto Maxx modeliyle ilgili olarak ise ellerinde henüz bir bilgi bulunmadığını belirttiler. Sanırım biz bu telefonu kolay kolay bulup kullanamayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Kasım 2014; 22:08:51 >

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    droid turbo büyük ihtimal sadece amerika hatlarıyla çalışıyordur moto maxx alabilirsin yazılım konusunda ise telefon avrupada satışa çıkacağı için illa türkçe dil desteği olur ocaka kadar takipte kalın derim
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. O zamana kadar satın alan olursa bilgilendirir umarım bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 9 Kasım 2014; 15:12:34 >
  • Güncel.
  • Sebek sorunu yasanmaz. Ama verizon modelini alirsan kilit olur hatta bootloader bile kilitli olucaktir. Dil destegiyle ilgili kesin birsey yok. Maxx bulursan onda kilit vs olmayacaktir operator cihazi almazsan.

Birde iyi arastir derim 250 nit parlaklik oldugu soyleniyor.incelemelerde acik alanda ekrani gorebilecegini sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psyshock P kullanıcısına yanıt
    Motorola US ile görüştüm, Droid Turbo'nun sadece CDMA şebekesi üzerinden çalışacağını söylediler, WCDMA olmadığı için çalışmaz sanırım. Ayrıca Droid Turbo modelinin sadece Amerika'da Verizon hat ile çalışacağını, Moto Maxx modeliyle ilgili henüz bir bilgilerinin bulunmadığını söylediler. Ekran olayı gerçekten öyleyse kötüymüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 9 Kasım 2014; 16:20:47 >
  • Alakası yok Droid telefonun GSM desteği var, Türkiyedeki 2g, 3g bantları da destekliyor, sadece yazılımsal kilitlidir, ileride rom ile ya da programlar ile kilit kaldırılır.

Moto maxx'e yönel avrupadan alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 13 Kasım 2014; 11:26:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Avrupaya gitmiyorum Amerikaya gidecegim. Droid turbo başka operatör ile çalışmayacakmış. Bulursam Moto maxx alirim. Bulamazsam Nexus 6 aliriz artik.

• hocam gitmişken bize de sol kulaklık getirir misin çok hoşuma gidiyor motorola ürünleri.

http://solrepublic.com/shop/tracks-air-wireless-on-ear-headphones.html
  • Kusura bakmayın hocam, zaten eşten dosttan baya sipariş var, onları bile nasıl getireceğimi düşünüyorum. Bir de 450 TL bir kulaklık için çok fazla değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Kasım 2014; 21:49:39 >
  • New York'un neresine gideceksin?
    Unlocked olarak bulman zor gsm mağazalarında Verizon mağazalarında Unlocked telefon satmıyorlar.

Dil Desteği ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum dil standart Türkçe var bir çok cihazda. Kendi telefonumu alacağım zaman Koca eyaletin kuzeyinden güneyine dolaştım, Manhattanı arşınlamış yine de bulamamıştım. En son Amazon'dan sipariş etmiştim. Sen TR çalışır mı çalışmaz mı onu iyi öğren en mantıklısı ve ucuzu Amazon...

Bu ay sonunda gidecektim ama ertelenendi... Gidince bulursan bana da getir bi zahmet :)

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Manhattan'a gideceğim. Motorola US ile zaten görüştüm. Droid Turbo modelinin Verizon operatör firması için geliştirildiğini, bırak başka ülke hattı ile, başka Amerikan hatlarıyla bile çalışmayacağını söylediler. Ben gidene kadar global versiyon olan Motorola Moto Maxx çıkarsa onu alırım artık. Bulamazsak da Nexus 6 ile döneceğim herhalde.
    küçük bir tavsiye Sabit 2-3 hafta kalacağın yer varsa amazondan fiyat check etmeden bişey (teknolojik ürün) satın alma

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için sağol. Aralık'ın son haftasında gidip 1 ay kadar halen orada yaşayan akrabamda kalacağım. Araştırmak için vaktim bol.
    Onemli degil hocam beklemeye devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Manhattan'a gideceğim. Motorola US ile zaten görüştüm. Droid Turbo modelinin Verizon operatör firması için geliştirildiğini, bırak başka ülke hattı ile, başka Amerikan hatlarıyla bile çalışmayacağını söylediler. Ben gidene kadar global versiyon olan Motorola Moto Maxx çıkarsa onu alırım artık. Bulamazsak da Nexus 6 ile döneceğim herhalde.

Hocam xda ya bakarsanız amerikadaki diğer hatlarla çalıştığını görürsünüz. Ayrıca şu siteye dehttp://tr.phonegg.com/phone/4500-Motorola-DROID-Turbo-32GB bakarsanız cihazın Türkiye operatörleriyle de uyumlu olduğunu görürsünüz. Aksi halde sizin dediğiniz gibi olsa hiçbir droid cihazın hiçbir yerde çalışmaması lazım.

• Super telefon ama turkıye gelmemesi cok kotu....3900mA pil süper olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

Hocam xda ya bakarsanız amerikadaki diğer hatlarla çalıştığını görürsünüz. Ayrıca şu siteye dehttp://tr.phonegg.com/phone/4500-Motorola-DROID-Turbo-32GB bakarsanız cihazın Türkiye operatörleriyle de uyumlu olduğunu görürsünüz. Aksi halde sizin dediğiniz gibi olsa hiçbir droid cihazın hiçbir yerde çalışmaması lazım.

O şekilde satılan cihazlar var. Simlock ise cihaza müdahele etmek gerekir. Fakat, şimdi xda'ya baktığımda cihaz unlocked imiş. Att ile de çalıştırmışlar, verizon veya motorola lock etmemiş cihazı. Yani donanım uyumlu ise sorun yok TR de çalışır...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

Ben Motorola US'nin yalancısıyım. Bana Verizon hat dışında çalışmaz şekilde cevap yazdılar. Çalışıyorsa daha iyi, gitmişken alırım bi tane. Sim kilit varsa alıp uğraşamam. Yazılımsal müdahale sevmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar iyi bilen biri birşey desin bu telefon türkiyede çalışıyormu çalışmıyormu ona göre istiycem kuzenden .... kullanan filan yokmu ya bu telefonu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soulfly4th -- 9 Aralık 2014; 17:56:32 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.