Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
292.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: french press

Beni de listeye ekleyin
    ICS sürümündeki arkadaşlar telefonu root etmek isterseniz yardımcı olabilirim

root garantiyi bozarmı?

Orijinalden alıntı: tnakresss

quote:

Beni de listeye ekleyin

root garantiyi bozarmı?

Bence servisin insiyatifi ile alakalı.. Daha önce LG kullanıyordum rootlu halde servise vermiştim sıkıntı çıkarmamışlardı..
    motorolada durum ne olur bilemem

quote:

quote:

Beni de listeye ekleyin

root garantiyi bozarmı?

Bence servisin insiyatifi ile alakalı.. Daha önce LG kullanıyordum rootlu halde servise vermiştim sıkıntı çıkarmamışlardı..

gerçi birde şu var. Motorolanın servis durumuda belli değil. varmı yokmu orası tartışılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beni de listeye ekleyin

root garantiyi bozarmı?

gerçi birde şu var. Motorolanın servis durumuda belli değil. varmı yokmu orası tartışılır.

o da doğru üst düzey hizmet veren bir servsin olduğundan şüpheliyim şahsen.. Bu yüzden ben garantisiz yurtdışından gelme cihaz aldım

• root yapmanın sağladığı en büyük avantaj apk dosyalarını bulup atmak değilmi? Birde bizim tellerdeki grafik kartı mali 400 mü oluyor? yani mali 400 e uyan oyunlar vs. bizim tellere olurmu?
  • root yapmanın avantajları saymakla bitmez.. Romla beraber gelen telefona gömülü uygulamaları silebilirsin, dilediğin zaman costom rom atabilirsin, telefonun dahili depolama birimini arttırabilirsin, işşlemci frekansları ile oynayabilirsin vs vs

bizim ekran kartı mali 400 değil, sgx540 ..Galaxy nexus ile aynı donanım bizimkisi
  • ics sürümünde misiniz
  • http://www.mediafire.com/?s8gd2psqdgj2abx bu dosyayı indirin

usb sürücüleri zaten yüklüdür.. yüklü değilse bile telefonu pcye bağladığında otomatik yükler win7 kullanıyorsan..
    indirdiğin rar dosyasını masaüstünde bir klasöre çıkart içerisindeki RAZRICSMOTOMOD a çift tıkla.. ms dos ekranı gibi bir pencere açılır ardından teli pc ye bağlayıp klavyeden birtuşa bas..
    tel root olup kendi kendine restart atar 5 saniye içinde.. bu kadar basit
    sabah sabah aklıma takıldı. grafik kartı iyi bir tel hatta en iyilerden işlemcide öyle. peki asphalt 7 yüklediğimde oyunda takılmalar oluyor bunun sebebi neden. bazı gameloft oyunlarındada aynını yapıyor. yorumları okuduğumda rakip tellerde olmadığını gördüm mesela galex s2
    birde bütün programları ve oyunları telin içinde bulunan dahili diske atıyor. oyun ve programların ayrıntılarında harici sd karta atıldığı yazıyor. dahiliden hariciye aktarımıda sadece resim ve müzikte yapıyor. 32gbsd kart boşamı yani

Orijinalden alıntı: diabl0

arkadaşlar iyi bayramlar..
    sabah sabah aklıma takıldı. grafik kartı iyi bir tel hatta en iyilerden işlemcide öyle. peki asphalt 7 yüklediğimde oyunda takılmalar oluyor bunun sebebi neden. bazı gameloft oyunlarındada aynını yapıyor. yorumları okuduğumda rakip tellerde olmadığını gördüm mesela galex s2
    birde bütün programları ve oyunları telin içinde bulunan dahili diske atıyor. oyun ve programların ayrıntılarında harici sd karta atıldığı yazıyor. dahiliden hariciye aktarımıda sadece resim ve müzikte yapıyor. 32gbsd kart boşamı yani

İyi bayramlar . Hocam oyunla işlemci uyumsuzluğu söz konusu o yüzden oyun geliştiricisinin yeni bir güncelleme ile oyunu işlemci ile uyumlu hale getirmesi gerekiyor şu anda başka bir çözümü yok gibi görünmekte. Bazı arkadaşlar ise oyunu sorunsuz oynadığını söylüyor ben denemedim. Hocam teliniz rootlu ise istediğiniz uygulamaları tamamen sdkarta taşıyabilirsiniz . Yoksa orjinal halinde tamamen uygulamaları taşıyamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

arkadaşlar iyi bayramlar..

İyi bayramlar . Hocam oyunla işlemci uyumsuzluğu söz konusu o yüzden oyun geliştiricisinin yeni bir güncelleme ile oyunu işlemci ile uyumlu hale getirmesi gerekiyor şu anda başka bir çözümü yok gibi görünmekte. Bazı arkadaşlar ise oyunu sorunsuz oynadığını söylüyor ben denemedim. Hocam teliniz rootlu ise istediğiniz uygulamaları tamamen sdkarta taşıyabilirsiniz . Yoksa orjinal halinde tamamen uygulamaları taşıyamıyoruz

mmm. tesekürler. azınlık olmanın dezavantajı bunlar. pazar s2-3 herr program onu baz alıyor. rood programı ne kullanıyorsunuz. birde telin hafızasını program yüklerken 8gb harici sd gibi algılıyor.... oyun ayrıntılarında sd yüklem yapıldı diyor ama telin kendi hafızasına yüklüyor. en iyisi root dediğinz gibi....

• merhaba arkadaşlar herkese saygılar ben 1 haftadır internetten üzerinden bu telefonu araştırıyorum ve telefon aşırı derecede sempatimi kazandı hepsiburada da 1.200 tl ve almayı düşünüyorum fakat son olarak yooutube dan hd video çekimi nasıldır diye b,r kontrol edeyim dedim ve samsung note samsun s2 ye kıyasla bana çok çok daha kötü geldi.kullanan arkadaşlar rica bu konu hakkında görüşlerini söyleyebilirlermi? ben izmirdeyim ve telefonu koskoca izmirde bulamadım turkcell de kapalı kutuda var onu da malasef açmıyorlar telefona dokunamadık bile :d

Orijinalden alıntı: Serdarts

merhaba arkadaşlar herkese saygılar ben 1 haftadır internetten üzerinden bu telefonu araştırıyorum ve telefon aşırı derecede sempatimi kazandı hepsiburada da 1.200 tl ve almayı düşünüyorum fakat son olarak yooutube dan hd video çekimi nasıldır diye b,r kontrol edeyim dedim ve samsung note samsun s2 ye kıyasla bana çok çok daha kötü geldi.kullanan arkadaşlar rica bu konu hakkında görüşlerini söyleyebilirlermi? ben izmirdeyim ve telefonu koskoca izmirde bulamadım turkcell de kapalı kutuda var onu da malasef açmıyorlar telefona dokunamadık bile :d

Full hd video çekimi gayet iyi. 2.3.6 surumunde odaklama sikintisi vardi. Fakat ics guncellemesiyle bu problem cozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol teşekkür ettim de ya hocam araştırmalarım devam ediyoda garantidede çok sıkıntı var diyorlar telpa garantili ama telpaya yollayınca hizmet vermiyoruz falan diyorlarmış hiç bilgin varmı? ortada kalmayalaım ?

diyor ve kilit için desendfen başkasını seçemiyorum. ne katdırma ne de yüz tanıma sçenekleri. yok mu bi yardımı dokunacak olan

Orijinalden alıntı: wasabi340

yav arkadaşlar benden başka yaşayan yok mu bu sorunu. şöyle ki; YÖNETİCİ, ŞİFRE POLİTİKASI VEYA KİMLİK DEPOSU TARAFINDAN DEVRE DIŞI BIRAKILDI.

diyor ve kilit için desendfen başkasını seçemiyorum. ne katdırma ne de yüz tanıma sçenekleri. yok mu bi yardımı dokunacak olan

Sertifika yukleyince bana da aynisini yapti. Sildim duzeldi. Dene eger olmazsa format atarsin duzelir. Google hesabin varsa online yedegin vardir. Yoksa backup yap pcden sonra formatla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

quote:

Orijinalden alıntı: wasabi340

yav arkadaşlar benden başka yaşayan yok mu bu sorunu. şöyle ki; YÖNETİCİ, ŞİFRE POLİTİKASI VEYA KİMLİK DEPOSU TARAFINDAN DEVRE DIŞI BIRAKILDI.

Sertifika yukleyince bana da aynisini yapti. Sildim duzeldi. Dene eger olmazsa format atarsin duzelir. Google hesabin varsa online yedegin vardir. Yoksa backup yap pcden sonra formatla.

sertifikayı nasıl kaldracam peki. format atınca yüklü bütün oyun uygulama hepsi gidecek o yüzden çok istemiyorum o seçeneği.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.