Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
282.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • simkartın whatsapp la alakası yok net üzerinden mesajlaşmadır.son güncellemeden sonra whatsaptan cok sikayet var aynı senin yaşadığın sorun gibi arkadaşlarındada geç gitme sorunu varsa sorun programdadır güncellenmesini bekleyecen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerosoap

    simkartın whatsapp la alakası yok net üzerinden mesajlaşmadır.son güncellemeden sonra whatsaptan cok sikayet var aynı senin yaşadığın sorun gibi arkadaşlarındada geç gitme sorunu varsa sorun programdadır güncellenmesini bekleyecen


    hyr ama sadece wifi de gitmiyor 3g ile gidiyor aninda karsi taraf rahat yolluyor birde google play storede uygulama indiriliyo diyo kaliyor oyle nette rahhat geziniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifiyi başka yerde denedinizmi yine aynı sorunu yaptımı
  • hayır deneme sansım olmadı birde programları sonlandırma programı vardı ismini unuttum sizden rica etsem önereceğiniz bir program var mı
  • aldım l9 u çok memnunum ekran kocaman oyun internet wifi gayet başarılı. ama sağlamlıkla razrdır onuda batarya çıkmıyor diye almadım
  • @SULZER telefona rom atarken bi aksilik oldu kapandı açılmadı. 12 nisanda servise verdim hala anakart değişimi için parça bekliyor. motorolayıda aradım size dönücez falan dediler ama ses yok hala. tüketici haklarına gittim 1-2 ay sürer dediler.
  • Önce Razr almıştım fakat batarya konusu beni tatmin etmemişti. Zaten geçici almıştım. Sonra Optimus G aldım fakat onda da gelen telefon distribütör garantili değil paralel ithalat çıktı geri gönderdim 1,5 hafta falan kullanıp. Sonra esas beklediğim telefonu aldım nihayet: Sony Xperia SP. Alalı daha 2-3 gün oldu ama batarya konusunda rahat edeceğimi umuyorum. Razr'ı kullanmayı çok isterdim çok kalite bir telefon ama bir kere taktım kafama bataryayı artık kullanamazdım zaten.

    Her neyse topu topu 25 gün falan kullanma fırsatım olan Razr'ımı satıyorum. İlgilenenler pm ile iletişim kurabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReNeCaN

    @SULZER telefona rom atarken bi aksilik oldu kapandı açılmadı. 12 nisanda servise verdim hala anakart değişimi için parça bekliyor. motorolayıda aradım size dönücez falan dediler ama ses yok hala. tüketici haklarına gittim 1-2 ay sürer dediler.

    Valla allah sana kolaylık, sabır versin. bilirim servis işi nasıl lanet bir iştir.benim zaten bu telefonu araştırırkenki en büyük korkum servis idi. çünkü en ufak şeye bile kullanıcı hatası diyorlarmış. bu da bizim ülkede motorolanın doğru dürüst yetkili servisi olmamasından kaynaklanıyor.
    Benimde geçem dikkat ettim telefonun alt arka köşesi resmen çok azıcıkda olsa açılmış görünüyor. yerine bastırmaya çalıştım. aklımada yatmadı servise göndersem adiler düşürmüşsün diyecekler para isteyecekler.
    Halbuki bu telefonun bir sorunuda çok yüklendiğinde arkası fazla ısınıyor. ben dikkat ettim çok ısınmadan kapak esniyor sanki. ısınmadığında sorun yok.
    Ama senin işin dahada kötü. birde rom atarken çökmüş. sana kaç para çektiler anakart için?




  • Eski bir Razr kullanıcısıyım, telefondan oldukça memnundum, benim için en büyük sorun telefonun şarjı çabuk bitiyor ve çok geç doluyordu. Şu an cihazı nişanlıma verdim o kullanıyor, ben Note 2 modeline geçtim, yanına şarj ünitesi ve bataryadan oluşan ikili set aldım, hem Note 2 şarj konusunda muazzam değerler sunuyor hemde aldığım set ile telefonu şarja takma sorunum ortadan kalktı. Şarjım bittiği an yedek bataryayı takıp yoluma devam ediyorum, şarj ünitesiyle de boşalan bataryayı dolduruyorum.

    Bu arada bilgisi olanlar varsa bir zahmet Windows tabanlı root çıktı mı 4.1.2 sürümü için?
  • arkadaşlar bu ekranın siyah yerinde boyle ıcın su kacmış gibi hava kabarcıgı filan oluşmaya başladı sadece bende mı var bu sorun yoksa genel bi sorunmudur ? benı çok rahatsız etmeye başladı bu durum sizdede varmı bu sorun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SULZER

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReNeCaN

    quote:

    Orijinalden alıntı: SULZER

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReNeCaN

    wifi konusunda sıkıntı yok. sıkıntı tamamen modem kaynaklıdır. ama almayın artık bu telefonu. daha güncel telefonlara yönelin. eskidi artık teknolojisi.

    wifi konusunda ne yazıkki hekesin durumu aynı değil gibi. çünkü bütün forumu inceleyince gerçekten wifi sorunu yaşayan onlarca kişi görüyorsun. tamam wifi çekmiyor değil. hızıda çok kötü değil. ama çektiği diş sayısı ne yazıkki benim kullandığım diğer tellerden daha az.
    Güncel telefon derken bunun yerine alınabilecek daha güncel telefon acaba ne vardır bilmiyorum. çünkü ekran kalitesi kasa sağlamlığı, hızı özellikleri falan hele bu fiyata göre bence çok iyi. bunun yenisi derkende piyasadaki yeni teller bundan fazla bir şey vermiyor. dersenki bunun yerine s4 al o zaman tamam. veririm 2000 lira alırım. ama aradaki 1200 lira fiyat farkına değecekmi?

    kasa kevlar kaplama olduğu için kaynaklanan bir durum var. diş sayısı az gösteriyordur fakat çekim kalitesinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. dediğiniz gibi forumda 10larca kişide var bunu genele yayamayız. biraz beklerseniz s4 zaten 5-6 ay sonra 1300e düşer o zaman aradaki fiyat farkına değer. bende telefonu severek kullanıyorum (her ne kadar 1 aydır teleservisle uğraşıyor olsamda) fakat abartılacak bir şey yok. oyun performansı atrixle karşılaştırılmaz. galaxy nexusla %90 aynı özellikle fakat nexus bu telefonu her türlü katlar. yada s2 ile aynı ama s2 daha iyi performans veriyor. kasa kalitesi vs falan razr daha iyi evet. batarya konusunda sınıfta kaldığı gerçek. 1730 mAh dı sanırım batarya. 4.3inçlik ekrana sahip bir telefon için düşük bir rakam batarya.

    Şimdi wifi deki sorun konusunda cihazın kesinlikle internet performansını etkileyen bişey yok.tek diş dede iyi. sorun mesafeyle ilgili.kapsama alanı düşük.
    Cihaz genel özellik olarak kaliteli. Bence samsunglabile kıyaslanmaz. kullanan olarak söylüyorum.
    Fiyat farkına gelince zaten s4 de o zmana kadar s2 gibi olacak üstüne kimbilir neler çıkacak. Ama tabi bunun yerine tabiki alınıp kullanılabilecek bir cihaz.
    Batarya konusuna gelince değiştirlememesi kötü bir şey.ama maxx modeli olsaydı daha iyi olurdu.s4 de batarya konusunda kötü bakma 1 gün ancak gidiyor.Ama bataryayı değiştirebiliyorsun.
    Bu arada hayırdır neden servisle uğraşıyorsun.

    Maxx modelini kullanamıyoruz ama motorola resmi olarak Maxx kitini satıyor. Bunu alıp Maxx yapabiliriz. Bence Motorola nin bu kiti satması da çok güzel bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ebayda var ve baya araştırdım. fakat bunla uğraşana , telefonun inceliğini bozana kadar seyyar usb şarj aleti taşınak daha avantajlı.
  • JB telefonun performansını arttırıyor mu acaba.ICS kullanıyorum telefon bazen uygulamalrı güncellerken takılıyor.Ben de haliyle uyuz oluyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SULZER


    ebayda var ve baya araştırdım. fakat bunla uğraşana , telefonun inceliğini bozana kadar seyyar usb şarj aleti taşınak daha avantajlı.


    En ucuz nerededir maxx kiti. Ben sanki 50$'a düştüğünü gördüydüm. Bir de seyyarlar nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

    JB telefonun performansını arttırıyor mu acaba.ICS kullanıyorum telefon bazen uygulamalrı güncellerken takılıyor.Ben de haliyle uyuz oluyorum.

    Artırıyor dostum. Batarya, kamera kalitesinde direkt göreceğin performans artışı var. Bunun dışında menüler falan çok daha akıcı, herhangi bir takılma yok. Hangi JB versiyonu diye sorarsan Verizon JB.
  • GPS olayım..
    Telefonu aldığım zaman ilk önceliğim Gps sistemi test etmek olmuştu, hemen bir navigasyon programı kurup istanbul içi küçük bir tura çıktım gayet hızlı bağlandı ve 2 - 2,5 saat süresince tüneller hariç hemen hemen hiç bağlantı kesilmedi ve yolculuğu tamamladık. Aradan 15-20 gün gibi bir süre geçti ve bu arada gps ile hiç işim olmadı kullanmamıştım. Gps programının yeni versiyonu çıktığını duyunca hemen güncelledim ve denemek istedim son sürümünü fakat ne yaptımsa gps sinyali bulamadım, eski sürümüne döndüm olmadı, 3 tana daha ayrı ayrı program denedim olmadı ve enson reset, wipe, fabrika ayarları vesayir denemeleri hiç bir sonuç yok anroid markette nekadar işe yarar gps uydu bulma test v.b. program varsa indirip denedim yine olmadı.
    Ve tam ümidi kesmişken onu gördüm karşımda nedir o arkadaşlar bilenler bilir bu telefon veya bilemiyorum tüm gps li telefonlarda da olabilir ki benim önceki telefonum BADA işletim sistemli meşhur Samsung 8500 de bu olay yoktu hertürlü bağlanıyordu ama gecikmeli fazla uzatım kusura bakmayın lafın özü her türlü telefonunuz uçak modu kapalı olacak. Benim gibi sim kartsız telefon kullanır ve üst barda hat yok işaretini görmemek için uçak modunu açarsanız veya uçak modunu yine açarsanız GPS çalışmaz en azından bende çalışmadı.
    Bu yazı gps çalışmıyor diyenlerin ve benim gibi veya kontör yemesin diye uçak modunu açanlara

    Not: Şu ayrıntıyıda yazayım denenmiştir, navigasyon veya gps test prog. v.b. ile denenmiştir hiç bir şekilde uydu arattığınızda bulmuyor yani şu kadar uydu var bulundu demiyor, sadece bağlanıyor. Samsung W ile aynı yer ve zamanda denendi uydular bulunuyor adetleriyle gösteriliyor.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    xt910 batarya performansı süper tabiki boştaysa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mto -- 25 Mayıs 2013; 4:23:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

    JB telefonun performansını arttırıyor mu acaba.ICS kullanıyorum telefon bazen uygulamalrı güncellerken takılıyor.Ben de haliyle uyuz oluyorum.

    Artırıyor dostum. Batarya, kamera kalitesinde direkt göreceğin performans artışı var. Bunun dışında menüler falan çok daha akıcı, herhangi bir takılma yok. Hangi JB versiyonu diye sorarsan Verizon JB.

    Becerebileceğimi bilsem kuracağım fakat o kadar karışık geliyor ki bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

    JB telefonun performansını arttırıyor mu acaba.ICS kullanıyorum telefon bazen uygulamalrı güncellerken takılıyor.Ben de haliyle uyuz oluyorum.

    Artırıyor dostum. Batarya, kamera kalitesinde direkt göreceğin performans artışı var. Bunun dışında menüler falan çok daha akıcı, herhangi bir takılma yok. Hangi JB versiyonu diye sorarsan Verizon JB.

    Dostum bununla ilgili bildiğin bir link var mı ?


    @Marcuse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SULZER

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReNeCaN

    @SULZER telefona rom atarken bi aksilik oldu kapandı açılmadı. 12 nisanda servise verdim hala anakart değişimi için parça bekliyor. motorolayıda aradım size dönücez falan dediler ama ses yok hala. tüketici haklarına gittim 1-2 ay sürer dediler.

    Valla allah sana kolaylık, sabır versin. bilirim servis işi nasıl lanet bir iştir.benim zaten bu telefonu araştırırkenki en büyük korkum servis idi. çünkü en ufak şeye bile kullanıcı hatası diyorlarmış. bu da bizim ülkede motorolanın doğru dürüst yetkili servisi olmamasından kaynaklanıyor.
    Benimde geçem dikkat ettim telefonun alt arka köşesi resmen çok azıcıkda olsa açılmış görünüyor. yerine bastırmaya çalıştım. aklımada yatmadı servise göndersem adiler düşürmüşsün diyecekler para isteyecekler.
    Halbuki bu telefonun bir sorunuda çok yüklendiğinde arkası fazla ısınıyor. ben dikkat ettim çok ısınmadan kapak esniyor sanki. ısınmadığında sorun yok.
    Ama senin işin dahada kötü. birde rom atarken çökmüş. sana kaç para çektiler anakart için?

    ücretsiz yapacaklar ama anakart gelmedi 1.5aydır




  • hocam bende servisle boğuşuyorum, benim cihaza da parça değişimi çıktı ve 24 mayısta tam 1 ay oldu ne ses ne seda hiç bir bilgi yok ne zaman geleceğine dair.
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.