Şimdi Ara

motorola droid razr maxx xt912 verizon fastbot açılış sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum, motorola verizonn xt 912 max telefonum kayıtdışı olduğu icin kaydettirmek istedim ama telefona birtürlü rom atamadığım için bu konuyu açtım.telefonu ilk açtığımda fastboot modunda açılıyor ve fastboot flash failure yazan bir bölüm geliyor, telefonu ancak recovery e girip normal moddan başlattığımda açılıyor.baştada belirttiğim gibi yurtdışı kayıtsız cihaz ve ingilizce ,bu yüzden önce türkçe bi rom atıp daha sonra kayıt ettirmeyi düşünüyorum, yani anlıycanız eğer yükleme yapılmazsa kayıt ettirmeyi düşünmüyorum çünkü bu şekilde kullanmak istemiyorum. çünkü her ne kadar uğraştım sa telefon bilgisayar bağlantısını yapamadım. bilgisayara motorola driverlarını yüklediğim halde telefonu görmüyor . değişik bilgisayarlardan windows 7 vista xp denememe rağmen hep USB AYGITI TANINMADI uyarısını alıyorum.bu yüzden telefona hiçbir şekilde müdahale edemiyorum.telefonun usb hata modunu açtığım halde yine görmüyor .aynı telefondan aynı bilgisayara taktığıtda yeni donamı bulundu diyor ..ama benim teli bağladığımda hep aynı hatayı usb aygıtı tanınmadı... alıyorum.bu durumun bir çözümü varmı dır , yada telefonu kayıt ettirirsem bu sorun ortadan kalkarmı? yardımlarınızı bekliyorum.

• Istanbul daysaniz dogubank 3. katta net servis var. Droid RAZR a imei si degismeden telefonu actirdim. Internette kayit disi gorunuyor ama aylardir kapanmadi, mesaj da gelmedi. Hurda oluncaya kadar kullanacagim icin dert etmiyorum. 100 lira gibi bir masrafi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef istanbul da değilim.merak ettiğim sizinde benim gibi açtırmadan önce , telefonu bilgisayara taktığınızda usb aygıtı tanınmıyor gibi bi sorununuz varmıydı, benim en çok kafamı kurcalayan neden telefonu hiçbir şekilde bilgisayar görmüyor,, burda ki telefonculara gittim ama motorolo dan anlamıyoruz dediler, ama en yakın zaman da istanbul daki bir yakınım aracılığla teli dediğiniz yere gönderirim. ayrıca öngörüşme yapabileceğim bir telefon numarası varmı ,varsa alabilirmiyim. en azından telefonu göndermeden önce dediğiniz yerle bi görüşebilsem ve eğer yapabilirlerse telefonu gönderiyim diyorum. cevap için teşekkür ederim
  • Fastboot Sorun icin motomodtr ye bakin. Profesyonel arkadaslar var, yardimci olabilirler. Kayit konusunda sadce dogubank yardimci olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler , orda da üyeliğim var , ama karşılaşılan bir sorun olmadığı için yardımcı olabilecek birini bulamadım. artık tablet olarak kullancam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Xoom M601 Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.