Şimdi Ara

Motorola bu yıl 9 uygun fiyatlı ve amiral gemisi telefon çıkaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motorola bu yıl 9 uygun fiyatlı ve amiral gemisi telefon çıkaracak

    Motorola'nın bu yıl piyasaya çıkacak bir dizi akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu ve görünen o ki bu telefonların tam listesi internete sızmış durumda. Şirket 2017 takvimi dahilinde 9 adet bütçe dostu ve amiral gemisi akıllı telefon çıkaracak.

     

    Güvenilir sızıntılarıyla itibar kazanan Evan Blass, Motorola'nın bu yılın ilerleyen zamanlarında duyurmayı planladığı akıllı telefonları gösteren bir sunum slaydı paylaştı. Yayınlanan görsel, Motorola'nın yaklaşmakta olan cihazları fiyat ve performans açısından beş seviye altında kategorize ettiğini ortaya koyuyor.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft'tan WannaCry saldırıları için acil durum güncellemesi
    Sızıntı, kullanıcılara "Sınırsız Yetenekler" sağlayacak olan amiral gemisi Moto Z serisinden başlayarak Motorola'nın bu yıl piyasaya süreceği cihazlar hakkında bilgiler getirmiş durumda. Moto Z2 Play, 5.5 inçlik 1080p ekran ve Moto Mods desteği sunacak. Moto Z2 Force modelinin de gigabit LTE ve Snapdragon 835 platformuyla birlikte kırılma/çatlama korumasına sahip olacağı görülüyor.

     

    Moto G serisine yeni modeller geliyor


    Moto X4'de "Sınırsız Mükemmeliyet" etiketi öne plana çıkarılmış. Daha önce söylentilere göre cihaz daha küçük 5.2 inç 1080p ekrana sahip. Moto G serisi ise Moto gS ve Moto gS+ olmak üzere iki yeni model kazanmış durumda. Moto gS, 5.2 inç 1080p ekran ve bir metal gövdeye sahip olacak. Moto gS+ ise 5.5 inçlik 1080p ekran ve çift kamerayla gelecek.

     

    Moto E serisiyle devam edecek olursak, Moto E Plus 5.000mAh pil, 2.5D cam ve parmak izi algılayıcısı ile birlikte 5.5 inçlik 720p ekrana sahip olacak. Moto E ise 5.0 inç 720p ekranla gelecek ve Moto E serisine ilk defa parmak izi tarayıcısını getirmiş olacak.

     

    Son olarak, yeni cihazlar arasında Moto C ve Moto C Plus'ın da bulunduğunu belirtelim. Moto C modeli 5.0 inç 480p ekran ve 4G ile birlikte gelirken, Moto C Plus 4,000mAh pil ve 5.0 inç HD ekrana sahip olacak.







  • Moto E4 Plus efsane olacak gibi.(E plus denmiş ama gsmarenada e4 plus diye geçiyor.) 720p çözünürlükte 5000mah pil ile rekorları alt üst edebilir. Yalnız işlemci olmamış o cihaza. En azından SD650 veya 652 olaymış iyiymiş.
    e

    http://www.gsmarena.com/motorola_moto_e4_plus-8666.php
  • G5 gelse diye bekledik ama nafile. daha G4 stokları bitmedi sanırım.

  • aman motorola birşey çıkarmasın lütfen

    aparat takılıp cıkarılabılen telefon dıye reklam yapıyor bır ton şey gösteriyor ... türkiyeden almak için bi bakıyosun.. reklamda gösterdiği telefonun türkiyede satışı yok ... türkiyede sattıgının özelliğide berbat..
  • moto g4 plus'tan sonra moto gs+'yı merak etmiyor değilim özellikle çift kamera olması

  • sar değerleridir, ghost screen sıkıntısıdır vs. dikkat etsinler. herkes motoroladan moto g 1'in sorunsuzluğunu istiyor. ama telefonlar kompleksleştikçe arıza ihtimali de artıyor elden gelen bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.