Şimdi Ara

Motorola Atrix Root 30 saniyede (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
11
Favori
34.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: motomurat

cihazı tekrar orjinal sbf atılsa root kalkıyor mu acaba?

Evet root yetkisi gider. Türkiye'den aldıysanız orjinal 2.3.4 romu sbf formatında mevcut. Google'dan ufak bir arama ile bulabilirsiniz. RSD Lite ile flashlarsanız ilk aldığınız haline geri dönecektir. Bu yöntem, garanti açısından root yaptığınız program üzerinden unroot yapmaktan çok daha garantili bir yol olur. Yalnız terminolojiye hakim olmadan ve sbf flashingin nasıl yapılacağını tam olarak anlamadan böyle bir işleme girmeyin. SBF flashing, telefonun brick olması açısından hatayı affetmeyen bir yöntem. Gerekirse guideları okuduktan sonra, bir de youtube'dan izleyin bir çok video var RSD Lite ile nasıl rom flashlayacağınız ile ilgili.
  • root atıp sonra tekrar eski sürümüne geçince garantide bir sorun oluyor mu?
  • Birisi sorumu cevaplarsa psikopat gibi memnun olucam,

diyelim ki bu root işlemini yaptık, sbf ile flaslamadan unroot yapabilme şansımız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

Atrix root etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Cihazda 2.2 yada 2.3 rom hangisi olursa olsun, 30sn'de root işlemini aşağıdaki programla yapabilirsiniz. Yapacağınız şey, pc'de motorola usb sürücüleri yüklü olmalı. Sürücüleri buradan indirebilirsiniz Telefon menüsünden Settings / Applications / Development 'a girip USB Debugging açın ve cihazı usb kablosuyla pc'ye bağlayın. İşletim sisteminize göre aşağıdan uygun sürümü indirip Pete's Motorola Root Tools.exe çalıştırın.

Windows 7 / Vista için
    Windows XP için

Programı çalıştırdıktan sonra ekrandaki adımları takip edin, işlem bitince cihazı yeniden başlatın.
    Kolay gelsin.

Motorola Atrix Root 30 saniyede

Not: link - anlatım herbirşey alıntıdır. Kendim kaynak bulmakta zorlandığım için konuyu açmayı uygun gördüm, alıntı yaptığım adres bu

ERROR: adb could not be granted root access via local.prop method

Try again from the start, but if the problem continues, check your version
    of Gingerbread -- hopefully you don't have a version where this exploit
    was fixed.

bu hatayı alıyorum sürekli anlamadım sebebini varmı bilen?

• Takip mesaji.
  • Atrix için için MIUI, CM7 ve CM9 konusu açtım arkadaşlar. Fena da sayılmaz, bir göz atarsanız sevirim:http://resim.donanimhaber.com/m_59787332/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59787332
  • takip
  • arkadaşlar indirdim ama bekliyorum hala o ilk cihazı bağlayın dediği yerde. usb sürücüsünü kurdum hata ayıklamasını falan yaptım ama gelişme yok. Neyi yanlış yapıyor olabilirim?

edit: tamam arkadaşlar sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterTrain -- 22 Nisan 2012; 17:34:20 >
  • Şimdi root işlemini yaptım peki root olp olmadığını nasıl anlayacağız işlem tamamlanmıştır vs bir uyarı vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeYLeR.

Şimdi root işlemini yaptım peki root olp olmadığını nasıl anlayacağız işlem tamamlanmıştır vs bir uyarı vermiyor

google play de root checker diye aratın birini indirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tizzy

quote:

Orijinalden alıntı: PeYLeR.

Şimdi root işlemini yaptım peki root olp olmadığını nasıl anlayacağız işlem tamamlanmıştır vs bir uyarı vermiyor

google play de root checker diye aratın birini indirin.

Teşekkürler hocam telefon root olmamış tekrar deneyeceğim
  • şidim bu root yöntemi uygulayıp root edince buhttp://atrix4ghacks.com/atrix-4g-hacks/how-to-enable-webtop-without-laptopusb-dock/ adresde yazan.. olayı yaparsam.. teli tv ye hdml ile bağlayıp weblop olarak kullanabilirmiyim...
  • root yap, sonra NEBTOP uygulamasını marketten ya da forumlardan bir yerden indir, başka birşeyle uğraşma zira sonra geri dönüşü zor olan hatalara neden olabiliyor o bahsettiğin yöntem (türkiyede satılan atrixler için uygun değil)

sen nebtopu yap, tadını çıkart
  • root işelmini yaptım sanırım... birde senin değin olayı yapayım :)) bir link olsa tam züper olacakdı da :))
  • unroot nasıl yaparız cihazı :)

super one click yapıyor ise hangi sürümünü kullanayım?

root yapmadan önce bilelim de.
    ben de adaway ve gemini app manager için root yapmak istiyorum.
  • arkadaşlar kusura bakmazsanız birşey soracağım, bu başlıkta söylenenleri yaptım, root olup olmadığını anlamak için root checker programını kurdum. uygulamalarda Superuser diye bir programda çıktı. root işlemini başarılı yapıp yapamadığımı anlayamadım. ilk androidli telefonum, o kadar linux kurdum bilgisayara (ubuntu, pardus, mint, mandriva vs.) ama telefona zarar veririm korkusuyla yaptıklarımdan emin olamıyorum.

ekleme: yaptım sanırım.

Congratulations: your phone should now be rooted (after one more reboot)!

Be careful what you do with this kind of access as you can ruin your phone
    if you are not careful.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansutcu -- 10 Haziran 2012; 22:55:18 >
  • Çok pratik ve başarılı bir işlem. Bende hiçbir sorun çıkmadı. Umarım daha sonrada çıkmaz. Garanti konusunda riski göze almanız gerekiyor. Daha önce rootlu cihazı servise gönderdim hiçbir sorun çıkmadı. Yeter ki donanıma bir şey olmasın. Eğer donanımın başına bir şey gelirse root bahane olarak kullanılabilir gibime geliyor.
  • Arkadaşlar linkler ölmüş yenileyebilirmisiniz ? birde bir sorum olacak bu şekilde Root edilmiş bir cihaza daha sonra format atarak Root işlemini geri alabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

Atrix root etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Cihazda 2.2 yada 2.3 rom hangisi olursa olsun, 30sn'de root işlemini aşağıdaki programla yapabilirsiniz. Yapacağınız şey, pc'de motorola usb sürücüleri yüklü olmalı. Sürücüleri buradan indirebilirsiniz Telefon menüsünden Settings / Applications / Development 'a girip USB Debugging açın ve cihazı usb kablosuyla pc'ye bağlayın. İşletim sisteminize göre aşağıdan uygun sürümü indirip Pete's Motorola Root Tools.exe çalıştırın.

Windows 7 / Vista için
    Windows XP için

Programı çalıştırdıktan sonra ekrandaki adımları takip edin, işlem bitince cihazı yeniden başlatın.
    Kolay gelsin.

Motorola Atrix Root 30 saniyede

Not: link - anlatım herbirşey alıntıdır. Kendim kaynak bulmakta zorlandığım için konuyu açmayı uygun gördüm, alıntı yaptığım adres bu

Linkler kırık yenileyebilirmisiniz

• Arkadaşlar root işlemini yaptıktan sonra uygulama menüsüne superuser diye bişey geliyor nedir bu acaba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.