ilk defa root yapıyorum cihazı wipe felan nasıl yapıcam cwm yokki telefonda
quote:
Orijinalden alıntı: hunkaar
quote:
Orijinalden alıntı: spongebob35
bu hata nedendir arkadaşlar
kırmızı yazı:
cihaz zaten root lu. ancak "su" yu yani superuser programını çalıştıramıyor. bunun için unroot edip wipe ları yapıp yani hard reset atıp tekrar root işlemini baştan yapman gerekiyor.
Bende de aynı hatayı verdi. Unroot etmek isteyince:
ERROR: /restore/ backup doesn't exist or is incomplete!
These files must be downloaded and saved to your computer in a /restore/ subfolder
Download links can be found in the Help menu in this program
diyor. Ancak download linkleri droid 3 için. Unroot işlemini başka şekilde yapabilir miyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: XRacer
quote:
Orijinalden alıntı: hunkaar
quote:
Orijinalden alıntı: spongebob35
bu hata nedendir arkadaşlar
kırmızı yazı:
cihaz zaten root lu. ancak "su" yu yani superuser programını çalıştıramıyor. bunun için unroot edip wipe ları yapıp yani hard reset atıp tekrar root işlemini baştan yapman gerekiyor.
Bende de aynı hatayı verdi. Unroot etmek isteyince:
ERROR: /restore/ backup doesn't exist or is incomplete!
These files must be downloaded and saved to your computer in a /restore/ subfolder
Download links can be found in the Help menu in this program
diyor. Ancak download linkleri droid 3 için. Unroot işlemini başka şekilde yapabilir miyiz?
ben hiç unroot işlemi yapmadım ancak yazıyı çevireyim istersen:
/restore/backup koumunda dosya bulunamadı
bu dosyalar bilgisayarında /restore altında başka bir klasöre kopyalanmış olabilir
indirme linkleri bu programın yardım bölümünde bulunabilir.
Hallettim. SuperOneClick programıyla Unroot ettikten sonra, antivirüsü kapatarak tekrar denedim, ilk denemede yine olmadı. Tekrar deneyin dedi, denedim oldu bu sefer
şu şekilde bir hata aldım sebebi nedir
spongebob35
kullanıcısına yanıt
Ben de hiç yapmadım henüz. Acaba root yapınca android son sürüm yüklenebiliyor mu ? Bir de cihazın ram i yükseliyormuş öyle dedi bi arkadaş. Su anda kullanılabilen 700 küsür görünmekte bende. Root yapınca 1 gb ı görecek misim ? Bunlar şehir efsanesi mi ? Gercekten var mıdır böyle birşey ? Yani acıkcası Root benim bir işime yarar mı arkadaslar bunu merak ediyorum. En azından hızlanma acısından. Cünkü inanılmaz kasıyor bazen makine cıldırtıyor beni.. Cok yavaş..
Root programını arkadaşın verdiği linkten indirerek rootladım. Bende de yukardaki gibi kırmızı hata çıktı. 3 kez üst üste denedim. İşlem olumlu sonuçlandı.
Markhov
kullanıcısına yanıt
üstad selam, bahsi geçen root işlemini telefonuma başarılı şekilde uyguladım. Ama telefonumda hiçbir değişiklik olmadı. Bu root ile neler değişiyor acaba. yada benmi yapamadım
Root yapmadım aldığımdan beri. Şu haliyle hayli hayli işimi görüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme