Şimdi Ara

Motorola Atrix Ölü piksel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekranın fotoğrafını çektim bunun ne olduğunu bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca garanti kapsamında mıdır? Bugün göndermeyi düşünüyorum. HB dan almıştım kasım 2012 de.
     Motorola Atrix Ölü piksel mi?

• Hocam ölü piksel ufak nokta veya noktalar halinde olur.Anlaşılması zordur.Fakat küçükte olsa sinir bozuculardır.Ayrıca ölü pikseller kullanıcı hatasından oluşmaz.Ama sizin durumunuz çok daha farklı birşey.Temassızlık var gibime geliyor.Telefonu yere,suya vb. düşürdünüz mü?
  • yok hiç bir şekilde düşme yada su teması olmadı ilk başta tam ortada küçük bir noktaydı sonra sağa doğru büyüdü sonra da sola doğru en son bu hali aldı.
  • Hocam o değişik bi sorun zaten benimde başıma geldi ilk başta ufak olarak çıkıyor yavaş yavaş o şekilde ekranı kaplıyor ve zirveye ulaştıktan sonra kendi kendine kayboluyor sanki ziyarete gelmiş gibi
  • Cebinizde sıkışıp bükülmeye zorlanmış olabilir. Siz garantiye verin dışardan herhangi bir fiziksel sıkıntı yoksa garanti kapsamında tamir ederler büyük ihtimal.
  • cebimde de bişey olduğunu sanmıyorum ama bakalım garanti ne diyecek saolun çok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetin2007

cebimde de bişey olduğunu sanmıyorum ama bakalım garanti ne diyecek saolun çok..

Benimde aynen boyle oldu. Geçen hafta 1 günde ekranı değişip gönderdiler. Ama şimdide tam ortada beyazlama var. Gece kullanımda belli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 günde hee vay bee ekranı değiştirdiler yani tekrar sorun olması ilginç..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.